Vă mai amintiți de Cheeky Girls? Iată ce ghinioane au avut și cu ce se ocupă astăzi

Monica și Gabriela au reușit pentru o scurtă perioadă de timp ceea ce mulți artiști de astăzi visează cu ochii deschiși: să cucerească publicul de pretutindeni, să câștige premii, să cânte în fața a sute de mii de oameni.

Problema este că cerințele faimei sunt greu de gestionat chiar și pentru cele mai experimentate vedete. Așa că nu este de mirare că după ce mirajul se risipește, unele celebrități aleg să împacheteze totul și să revină la stilul de viață de dinainte de celebritate.

Asta s-a întâmplat și cu fetele de la Cheeky Girls, Gabriela și Monica Irimia, care au părăsit România în căutarea succesului absolut. Astăzi amândouă lucrează în domeniul auto, mai exact vând mașini second-hand.

Gabriela lucrează la un dealer Hyundai din York, în Marea Britanie, în timp ce Monica este director de vânzări pentru aceeași marcă în Lincolnshire. Cele două starlete născute în România au ajuns în prima pagină când au participat la concursul de talente Popstars în 2002, cu o melodie scrisă de mama lor, într-o jumătate de oră. Au devenit o senzație peste noapte, iar single-ul lor – Cheeky Song – s-a vândut în 1,2 milioane de copii în întreaga lume.
După acel succes au urmat patru hituri de top zece între 2002 și 2004, au cântat în fața a 100.000 de oameni pe stadioane și au călătorit prin lume la clasa business.

Fetele au povestit că au simțit nevoia să apeleze la chirurgul estetician pentru a-și îmbunătăți look-ul din cauza presiunii din showbiz. Lucrurile însă nu au evoluat așa cum sperau. Prima operație a fost un eșec. La Garbriela era groaznic. Avea un sân mai sus și unul mai jos, orientați în direcții diferire. Arăta ciudat', spunea Monica. Am pierdut controlul, am devenit obsedate de ceea ce mâncam și de gimnastică. Am devenit anorexice. Apoi casa noastră de producție a dat faliment.'

Realitatea e că nu sunt singurele vedete care au schimbat lumina reflectoarelor pentru o slujbă obișnuită. Pentru unele nume cunoscute din show-biz au dispărut vremurile cu dans coregrafiat la sincron și cu fanii în lacrimi.
Cheeky Girls nu sunt singurele vedete care au renunțat la faimă pentru o felie de normalitate.

Freddie Prinze Jr., producător de lupte/wrestling –

Gene Hackman, scriitor

Kevin Jonas, (Jonas Brothers), om de afaceri

Audrey Hepburn, ambasador UNICEF

Cameron Diaz, autor de cărți motivaționale.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro