Vă mai amintiți de celebrul Trio Formidabil?

A fost o vreme când fiecare român știa să fredoneze refrenul celebrului Trio Formidabil. Talentul celor trei artiști ne-a adus zâmbetul pe față și în suflet, într-o perioadă când viața îți oferea puține momente de bucurie. De atunci sintagma Un trio Formidabil a devenit celebră, dar câți mai știu de unde provine ea?

Suntem un Trio Formidabil…. Vă mai amintiţi?

Un Trio formidabil a fost mai întâi un scurt moment umoristic, dar pentru că s-a bucurat de un succes fulminant producătorii l-au transformat într-un lung-metraj. Filmul muzical de televiziune difuzat prima dată în anul 1985, i-a avut ca realizatori pe Titus Munteanu și Doina Anastasiu. Protagoniștii: cunoscuţii și îndrăgiţii artiști Corina Chiriac, Alexandru Arșinel, Radu Gheorghe.

Acest nemaipomenit trio era alcătuit dintr-un instalator, o poștăriţă și un coșar. Ei își doreau să se lanseze ca vedete de muzică ușoară și să le fie recunoscut talentul. Folosindu-se de meseriile pe care le aveau, fiecare din ei a încercat să ajungă la unul dintre cei mai cunoscuţi regizori din oraș pentru a-și îndeplini visul. Cine era regizorul? Marius Țeicu.

Muzicalul Trio formidabil a primit Premiul I în cadrul Festivalului Internaţional de Umor și Satiră de la Gabrovo din Bulgaria. A fost o perioadă în care un astfel de premiu ne-a făcut cunoscuţi și îndrăgiţi peste hotare. Umorul de calitate, micile aluzii strecurate cu grijă astfel încât să nu se supere cenzura, satira și jocul actoricesc impecabil al celor patru titani ai scenei au făcut ca acest moment muzical să rămână în istoria scheciurilor de televiziune.

Dacă Alexandru Arșinel era instalatorul de telefoane, Corina Chiriac era poștărița, iar Radu Gheorghe, evident, coșarul.

Foto: Facebook

Citește și:

EXCLUSIV AVANTAJE Margareta Pâslaru: „În viață, ceea ce este esențial nu se vede, se simte.'

Ce cadou a primit prințul William din partea lui Kate Middleton și a copiilor? Ducele de Cambridge, profund emoționat

Dan Chișu, diagnosticat cu cancer de piele de 3 ori în 5 ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete