Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 8-14 octombrie 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 8-14 octombrie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . Iată previziunile pentru săptămâna 8-14 octombrie 2018.

BERBEC

Contextul astral al săptămânii 8-14 octombrie 2018 favorizează o mai bună comunicare și aplanarea eventualelor conflicte dintre parteneri, fie ei de viață sau de afaceri. Totodată, sectorul intereselor legate de bani sau bunuri este bine aspectat, voi având șansa de a intra în posesia acestora prin intermediul unei persoane sua unei instituții, care vă pot ajuta să apelați la un subterfugiu.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna 8-14 octombrie 2018 este marcată de alterarea relațiilor parteneriale. Acestea vor sta sub semnul neîncrederii, al tăinuirii adevărului, al efortului de demascare. Sectorul relațiilor sentimentale este intens solicitat de contextul astral. Pot apărea conflicte conjugale alimentate de gelozie sau suspiciune.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna aceasta, în viața voastră poate apărea o persoană blândă, echilibrată, care să vă meargă la suflet și cu care să comunicați foarte bine. Pe de altă parte, contextul astral nu influențează pozitiv comunicarea cu șefii și colegii de la locul de muncă. Primiți vești care vă alarmează ori enervează. Puteți fi puși în situații delicate sau care să sugereze vinovăția  voastră.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Săptămâna aceasta, contextul astral își va pune amprenta pe sectorul vieții afective. La urechile voastre ajung informații care vă dezamăgesc cu privire la o persoană dragă vouă. Aveți parte de dialoguri neplăcute, presărate cu reproșuri și acuzații. Din păcate, fondul sufletesc va fi marcat de amărăciune și revoltă pentru următoarele două-trei săptămâni.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Rac, AICI 

LEU

Săptămâna 8-14 octombrie 2018 este marcată de o tensionare a relațiilor cu rudele, din cauza intereselor lor personale sau atitudinii față de bunurile aflate în regim comun de proprietate. Vă puteți lovi de dezinformări, exagerări, tentative de păcălire ori chiar de dezvăluirea unor situații de viață din trecut care schimbă datele problemei. Puteți resimți dezgust sau mânie pe fondul evenimentelor care intră în contradicție cu conștiința voastră.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În săptămâna 8-14 octombrie 2018, aveți tendința de a aluneca în dispute, de a riposta disproporționat cu argumente neinspirate și contraproductive, iar această tendință poate dura aproximativ două-trei săptămâni. Din acest motiv, deplasările pot fi puse în pericol. În timpul acestora, puteți fi furați, păcăliți sau sancționați. Atenție! Vă recomandăm să nu dați curs șicanelor sau provocărilor verbale.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna aceasta, sunteți supuși riscului de a fi păcăliți, deposedați de un bun sau de o sumă de bani ce ar trebuie să vă revină fie printr-o moștenire, fie prin donație, fie prin sponsorizare, prin împrumut sau prin scutire de taxe etc. Contextul astral vă răscolește sau vă intensifică reacțiile pe care le veți avea ori de câte ori vă veți vedea amenințate interesele bănești.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

În săptămâna 8-14 octombrie 2018, contextul astral favorizează subtilitatea în gândire, rafinamentul în reacții și abilitatea de a ocoli capcanele, depășind obstacolele prin soluții ingenioase. O atenție specială trebuie acordată relațiilor cu familia. Modul de viața al anumitor membri ai familiei se poate repercuta asupra voastre într-un mod nedorit; de exemplu, să fiți atacați ori obligați să dați explicații în numele acelora.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

În săptămâna 8-14 octombrie 2018, psihicul vostru va fi destuld e tulburat, astfel încât veți avea parte nu doar trăiri speciale, ci și de vise sau proiecții interioare care pot aduce la suprafață amintiri și trăiri pe care le credeați “îngropate în uitare”. Puteți avea răbufniri de sinceritate, dialoguri lămuritoare mai ales cu frații pe care i-ați putea soma să vă dea explicații ori să-și precizeze poziția față de o dispută mai veche, nerezolvată. Contextul astral vă intensifică emoțiile și trăirile.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Săptămâna 8-14 octombrie 2018 stă sub semnul neînțelegerilor cu prietenii, dar și al pierderilor. V-ați putea despărți de un grup de apropiați prin gesturi spectaculoase. Atenție sporită la ceea ce s-ar putea întâmpla în plan financiar! Puteți avea parte de întâmplări dintre cele mai nesăbuite și bizare. Puteți fi păcăliți, furați ca-n codru sau constrânși să cedați bani în favoarea unor persoane care vă constrâng.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

În săptămâna 8-14 octombrie 2018, situația la locul de muncă este șubredă și periculoasă. Valul de contestări, de învinuiri, de atacuri virulente, de critici vehemente se poate intensifica. Deși, în unele situații, veți avea puterea sau argumentele să vă apărați, în cele mai multe situații v-ați putea lăsa intimidați. Puteți primi ajutor din partea unui prieten care vă poate furniza un argument important în bătăliile în care v-ați angajat.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

În perioada următoare, astrele vă ajută cu un plus de subtilitate și de intuiție ori de fler mergând până la clarviziune și premoniție cu privire la o chestiune de crez, de convingere, de ideal. Viața voastră spirituală va fi intensă. Totodată, veți fi interesați de filosofie, morală, literatură superioară. Din păcate,  pe o altă direcție de viață, sunt posibile vești triste sau alarmante din străinătate.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal