Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 1-7 octombrie 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 1-7 octombrie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . Iată previziunile pentru săptămâna 1-7 octombrie 2018.

BERBEC

În săptămâna 1-7 octombrie 2018, viața sentimentală este animată. Aveți chef de aventuri, de întâlniri pătimașe. Întreaga săptămână, relațiile parteneriale vor fi influențate de perechea Soare/Mercur care vă va permite să abordați oameni dificili și subiecte delicate cu destul de multă moderație. Uneori, veți fi dispuși să acceptați mici compromisuri ori să faceți concesii pentru a vă atinge scopul ori pentru a tempera niște conflicte.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna 1-7 octombrie 2018 este marcată, în principal, de aspectele financiare. Abordarea problemelor salariale beneficiază de susținerea celor în drept să rezolve respectivele solicitări, acordându-le atenție și vădind o reală disponibilitate în găsirea unei soluții coerente. În această perioadă, sunteți mai puțin dispuși să vă pierdeți timpul cu discuții inutile sau cu activități care v-ar putea abate atenția de la o chestiune principală.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna 1-7 octombrie 2018 stă sub semnul economiilor. Astfel, pe fondul unor vești care conturează un viitor nesigur din punct de vedere financiar, reușiți să nu mai risipiți bani, renunțând la cheltuielile care nu sunt strict necesare.  Casa relațiilor afective va fi modelată de un context astral favorabil percepțiilor subtile, gândirii rafinate și intuițiilor necesare în chestiuni de strategie sentimentală.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Săptămâna 1-7 octombrie 2018 stă sub semnul surprizelor bănești. Ambiția sau cramponarea de perspectiva unui câștig vă vor face să răstălmăciți realitatea și să nu vedeți evidențele; negocieri dificile, înțelegeri anevoioase, posibile întârzieri, amânări, blocaje sau condiții inacceptabile puse de oponenți. Sectorul sentimentelor va fi lăcașul unor suferințe profunde și răscolitoare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

În perioada următoare, unii dintre voi vor căuta izolarea și singurătatea pentru a se liniști, doar că amintirile nu le vor da pace, persistând obositor și enervant în mintea lor. Provocări speciale vin dinspre sectorul căsătoriei unde, din te miri ce, se poate ajunge la ipoteza despărțirii. Certurile între soți pot determina o turnură neașteptată a căsniciei.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Săptămâna 1-8 octombrie 2018 este marcată de stinghereală în relațiile cu prietenii: ceva nerostit planează între voi și un prieten. De aici, o anume lipsă de sinceritate, de încredere sau de disponibilitate pentru implicarea în planuri și acțiuni comune. Pe plan profesional, veți avea nevoie de luciditate și de mult spirit critic și auto-critic pentru a nu face pași greșiți.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal