Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 7-13 mai 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 7-13 mai 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . 

Iată previziunile astrologice ale săptămânii 7-13 mai 2018.

BERBEC

Săptămâna 7-13 mai 2018 stă sub semnul informației. Informațiile care ajung la voi în aceste zile vă pot ajuta să înțelegeți că este mai bine să fiți prudenți cu persoane din anturajul vostru ori să țineți cont de ceea ce auziți sau vedeți ca de niște avertismente pentru viitorul relației voastre.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

În săptămâna 7-13 mai 2018, contextul astral vă pregătește o situație delicată, dificilă, pentru a cărei rezolvare nu aveți nici prea multe variante, nici timp. Sunt favorizate conflictele cu partenerii – de viață sau de afaceri. Recomandarea noastră este să nu abandonați, să nu că lăsați intimidați de manevrele acestora.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna aceasta aveți parte de mici satisfacții, situații favorabile în care sunteți lăudați, apreciați, felicitați. Aveți tendința de a vă contrazice cu persoane apropiate din motive dintre cele mai nesemnificative.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Contextul astral al săptămânii 7-13 mai 2018 influențează în mod special relațiile de prietenie. Vor fi momente în care eforturile voastre de a consolida o prietenie vor fi contrazise de lucruri care vă îndeamnă să faceți pași înapoi. Din punct de vedere afectiv, astrele vă predispun la tulburări, la zguduiri sentimentale, la trăiri destabilizatoare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna 7-13 mai 2018 este marcată de surprize în relațiile parteneriale, de schimbări bruște de atitudine a acestora. Aveți parte de tot felul de încercări, dar, în ciuda dificultăților și a pericolelor, puteți ieși învingători. Vi se dă dreptate, vi se recunoaște, în ciuda ostilității și manevrelor unora, valoarea personală.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Săptămâna 7-13 mai 2018 este marcată de vești care vă pun pe gânduri cu privire la evenimentele care ar urma să se petreacă la locul de muncă. Totodată, contextul astral favorizează tentativele de împăcare cu partenerii (de cuplu, de afaceri) și gesturile de amabilitate de ambele părți, gesturi care destind relația sau o fac mai plăcută, mai caldă, mai sinceră

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna aceasta, răbdarea voastră este pusă la încercare din cauza felului în care se desfășoară o procedură de intrare în posesie a unei sume de bani ori a unui bun. Pot ieși la iveală nereguli, intervenții incorecte ale unor persoane ori chiar abuzuri. Nu sunt excluse tensiuni cu partenerii (de viață sau de afaceri). Întrucât spiritele se încing, sunteți predispuși la a face greșeli.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

În săptămâna 7-13 mai 2018, aveți parte de unele situații-limită în plan personal (stare organică proastă, mental obosit), partenerial (partenerul poate avea idei și dorințe contrare ideilor și dorințelor voastre), dar și de obligații profesionale care vă copleșesc. Dați dovadă de rigiditate în gândire, de radicalism, vă cramponați de soluții care nu vă sunt nicio vouă convenabile dar țineți la ele doar pentru a nu lăsa impresia că sunteți niște persoane slabe.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Săptămâna 7-13 mai 2018 este marcată de posibile rivalități la locul de muncă, dar și de dezamăgiri provocate de o relație de familie care se deteriorează. Contextul astral favorizează aflarea de informații necesare aflării unor adevăruri, informații care pot veni pfie grație intuiției, fie grație unor aluzii venite de la anturaj, care vă vor permite să faceți unele conexiuni.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Săptămâna aceasta, veți face tot ce e omenește posibil pentru a ține totul sub control și pentru a nu permite, mai ales în relația voastră, să se instaleze dezordinea sau să depășească niște limite. De asmenea, contextul astral favorizează întâlniri plăcute cu persoane care a căror prezență vă face bine. Puteți avea parte de discuții în contradictoriu cu rude care vă pot jigni.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Mare atenție la starea de sănătate în această săptămână. Stările organice provocate de afecțiunile cronice, moștenite sau de natură karmică se pot accentua în această săptămână. Veștile bune vin, însă, din sectorul financiar. Puteți avea o satisfacție de ordin bănesc, care să vă ajute să ieșiți dintr-o „încurcătură' financiară.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

În această săptămână, voi renunțați la prudența excesivă. Veți reuși să lucrați mai bine în condiții de stres, să vă găsiți puterea interioară de care aveți nevoie pentru a progresa. Contextul astral al acestei perioadă vă sporește farmecul personal și intuiția.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop saptamanal