Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 30 aprilie-6 mai 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 30 aprilie-6 mai 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . 

Iată previziunile astrologice ale săptămânii 30 aprilie-6 mai 2018.

BERBEC

Săptămâna 30 aprilie-6 mai 2018 este marcată de gânduri și sentimente stârnite de o relație cu cineva aflat la distanță. La urechile voastre ajung informații contradictorii, din categoria surprizelor. La serviciu veți avea parte de un program încărcat. Din păcate, veți avea parte și de situații menite să vă destabilizeze, mai cu seamă dacă aveți funcție de conducere.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna asta, intuiția este cea mai bună prietenă a voastră. Reușiți să intuiți o manieră adecvată de a acționa în beneficiul material personal. În sfârșit, vă luați inima-n dinți și puneți ordine în ideile destabilizate de piedicile din viața personală (vârstă, stare de sănătate, obligații de familie, carențe de pregătire profesională) sau de barierele instituționale, legale și administrative.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna 30 aprilie-6 mai 2018 este marcată de probleme la locul de muncă. Aveți parte de nemulțumiri, stres și disconfort, de șicane sau învinuiri din partea șefilor sau a colegilor, cu scopul de va destabiliza. Din fericire, contextul astral vă ajută să vă adaptați la situațiile apărute, să purtați orice tip de dialog.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

În această săptămână, aveți posibilitatea să valorificați o informație sau să luați o decizie pe baza unui sfat, a unei sugestii, a unei intuiții personale cu privire carieră. În sectorul relației de cuplu, unii nativi vor avea parte de cooperare din partea partenerului de cuplu, alții, dimpotrivă, vor avea parte de conflicte.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

În săptămâna 30 aprilie-6 mai 2018 veți trăi din plin bucuriile simțurilor. Veți avea chef să vă lăsați în voia aventurilor, a acelor situații care să vă pună în valoare calitățile personale. La locul de muncă, veți avea parte de un volum de muncă mai mare și de constrângeri profesionale.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În această săptămână, contextul astral influențează puternic sectorul sentimental. Din păcate,veștile nu sunt tocmai bune. Aveți parte doar de nemulțumiri, nu găsiți niciun motiv de bucurie, ba, mai mult, vă veți ține departe de efuziunile sentimentale care nu vă produc nicio plăcere.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna 30 aprilie-6 mai 2018 este marcată de dialoguri intense și de mici hopuri. Contextul astral este, însă, destul de favorabil, astfel încât ați putea depăși aceste hopuri relativ ușor dacă veți fi atenți și veți împiedica derapajele ce ar putea complica anumite situații. O călătorie în aceste zile vă poate provoca o bucurie neașteptată.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Influența Lunii Pline din 30 aprilie se va face simțită pe parcursul câtorva zile, în special în sectorul parteneriatelor, fie ca vorbim de parteneri de afaceri, sau de parteneri de viață. Nu sunt excluse crizele conjugale, acuzațiile între soți, parteneri de afaceri, colaboratori. Întrucât aspectul este destul de distructiv, nu trebuie amplificat de o atitudine ostilă, pentru a nu se tăia punțile de dialog și o eventuală împăcare sau înțelegere.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Contextul astral al săptămânii favorizează refacerea stării psihice. Atitudinea voastră față de oameni și de evenimente începe să se schimbe. Vă revine cheful de a acționa, de a vă distra, de a vă bucura de plăcerile vieții. Micul Benefic influențează pozitiv relațiile matrimoniale. Așadar, aveți parte de armonie, de împăcare, dacă e cazul, de surprize plăcute din partea partenerului.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

În această săptămână, contextul astral nu este deloc favorabil relației de cuplu. În funcție de vârstă și etapă de viață, relațiile afective ar putea traversa crize și șocuri, menite să testeze trăinicia și sinceritatea relației. În prim-planul atenției revin chestiuni care nu fac plăcere și care cu greu vor putea fi deblocate. Cu alte cuvinte, s-ar putea vorbi de un efort în zadar.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

În săptămâna 30 aprilie-6 mai 2018, puteți găsi un ajutor nesperat la oameni pe care îi cunoașteți de puțin timp. Aceștia pot interveni pentru clarificarea unor situații încâlcite sau pentru aflarea adevărului. Contextul astral al săptămânii este favorabil relațiilor sentimentale. Acestea pot intra într-o perioadă agreabilă, calmă care să aducă satisfacție sufletească.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

În această săptămână, veți fi dornici să atingeți culmile succesului. Puteți face chiar pași importanți pe calea afirmării. Urmează o perioadă în care veți simți nevoia de izolare și nimic nu vă poate convinge să vă vedeți cu prietenii. Nu vreți să ieșiți din această stare de izolare suficientă nici din diplomație, nici pentru a salva aparențele. Un alt aspect reprezentativ pentru această săptămână este nevoia urgentă de a face rost de bani.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal