Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 23 – 29 noiembrie 2019

În fiecare vineri, începând cu ora 14.00, Urania vă așteaptă pe www.libertatea.ro cu previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. Principalele evenimente astrologice ale săptămânii sunt intrarea lui Venus în zodia Capricornului și formarea Lunii Noi în Săgetător, care aduc evenimente semnificative în viața nativilor.

BERBEC

În săptămâna 23-29 noiembrie 2019, vă dați seama de faptul că o chestiune de interes personal, material sau bănesc nu evoluează corect și veți începe să verificați temeiul acestor bănuieli, reevaluând oamenii și studiind atent documentele care s-au întocmit de-a lungul timpului pe această temă. Contextul astral favorizează evoluția profesională.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI.

TAUR

Săptămâna aceasta, dialogurile pe care le veți purta cu diferiți parteneri vor sta sub semnul nesiguranței, al bănuielii, al neîncrederii. Nu sunt excluse nici conflictele deschise, ca urmare a descoperirii unor nereguli comise sau a neadevărurilor rostite de un partener de viață ori de afaceri.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

În săptămâna 23-29 noiembrie 2019, la locul de muncă puteți avea parte de stres, nemulțumire sau revoltă. Vă puteți trezi în mijlocul unei situații care să nu vă convină, care să vă înfurie sau care să vă aducă chiar în situația de a reacționa vehement la abuzurile, la constrângerile sau la sancțiunile îndreptate împotriva voastră. Pot apărea evenimente neprevăzute la serviciu care să vă alarmeze sau să vă revolte.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Trăririle voastre interioare din săptămâna 23-29 noiembrie 2019 vor fi marcate de tristețe, de remușcare sau de regret. Perioada este marcată de întâmplări speciale, de cuvinte ori gesturi care vor spune multe' despre felul în care se poziționează un partener față de voi din punct de vedere afectiv. Totodată, este o perioadă favorabilă rezolvării unor conflicte sau nereguli financiare la locul de muncă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna aceasta, relațiile cu anumiți membri ai familiei vă produc nemulțumiri. Contextul astral al perioadei nu este favorabil actelor de vânzare/cumpărare prin intermediul unui precontract, unui avans bănesc, unei promisiuni de cumpărare autentificate. Există riscul să cădeți în plasa unei nereguli neidentificate încă, a unei neînțelegeri sau a unei încercări de păcălire.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta, dați dovadă de un spirit critic excesiv și greu de ținut în frâu, mai ales dacă sunteți provocați. Există riscul de escaladare a unor conflicte sau de declanșare a unor dispute și rivalități ca o consecință a afirmațiilor pe care le veți face la adresa unor parteneri pe care vi-i faceți, astfel, dușmani.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna aceasta aveți parte de câteva momente de cumpănă pe fondul analizei raportului venituri/cheltuieli ori din cauza veștilor destabilizatoare privind viitorul regim salarial. E nevoie de atenție sporită și de vigilență pentru a dejuca încercările unora de a vă păcăli, de a se folosi de voi și, mai ales, de banii voștri.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Contextul astral al săptămânii vă sporește calitățile native, punându-vă în valoare sau intensificând forța voastră de expresie: subtilitate, abilitate, finețea analizelor, răbdare, motivație profundă. În viața unora dintre voi vor continua să se manifestate aspectele șubrede în sectorul relațiilor parteneriale (inclusiv al proceselor) în general.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

În săptămâna 23-29 noiembrie 2019, psihicul va fi cel mai solicitat. În plan organic, veți fi predispuși la infecții și disfuncții endocrine. Pe de altă parte, contextul astral poate alimenta, în chip nefericit și periculos, demersurile unor rivali de-ai voștri la locul de muncă; aceștia pot crea situații neverosimile, care vor stârni valuri și vă pot afecta respectabilitatea (șicane, înscenări). Sunt posibile modificări ale statutului vostru la locul de muncă (funcție, atribuții, responsabilități, sarcini speciale) la baza cărora stă un conflict mai vechi (dorință de răzbunare), o rivalitate, o antipatie personală.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Săptămâna aceasta stă sub semnul întâmplărilor ciudate, care vor deteriora relația de prietenie cu una sau mai multe persoane. Apar situații speciale, care vor pune la încercare calitățile personale ale ambelor părți: caracter, conduită, mentalitate, interese.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna 23-29 noiembrie 2019 este marcată de un eveniment uc care nu v-ați mai confruntat până acum. Mai cu seamă aceia dintre voi cu vârste cuprinse între 28 și 41/43 de ani vor recepta această secvență existențială ca o perioadă de încercări majore, care vor pune într-o ecuație drastică locul și rolul vostru în societate și în mediul profesional unde vă desfășurați activitatea.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

În perioada 23-29 noiembrie 2019, ideile și convingerile voastre vor fi răscolite de evenimentele de dată recentă sau de o situație ieșită din comun care vă va obliga să vă confruntați cu o realitate neplăcută. Unii vor constata că s-au înșelat, alții, că oamenii și structurile ori programele de activitate în care s-au implicat conțin derapaje pe care nu le pot tolera. De aici și nevoia voastră de a vă hotărî dacă renunțați definitiv sau dacă optați pentru o retragere diplomatică, pentru a nu stârni mânia celor care stau la baza acelei disfuncții.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal