Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 5-11 martie 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 5-11 martie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . 

Iată previziunile astrologice ale săptămânii 5-11 martie 2018.

BERBEC

Săptămâna 5-11 martie 2018 este marcată de intrigi și îngrijorări legate de complicarea unei chestiuni materiale. În dorința de a afla cauza acestor situații neclare, veți face cercetări și este foarte probabil să descoperiți că unele persoane de la care nu v-ați fi așteptat fac anumite manevre care vă pot aduce prejudicii. Ascultați-vă intuiția, căci poate fi un sfetnic bun.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI 

TAUR

Contextul astral al săptămânii dezavantajează relațiile parteneriale. Vor ieși la iveală antipatii, dușmănii, dorința de revanșă, incorectitudine față de voi. Nu este un moment bun pentru a se lua în calcul chestiuni contractuale, de colaborare. În plus, neliniștea voastră se va amplifica la aflarea unor vești sau a unor zvonuri: sunteți copleșiți de gânduri.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna 5-11 martie 2018 este marcată de nemulțumiri generate de o stare de probleme la locul de muncă. Acestea pot face referire fie la relațiile cu colegii, cu șefii sau cu subalternii, fie la măsuri organizatorice, administrative sau legislative care nu vă convin, fie la modificări ale regimului de muncă sau ale plăților salariale.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Săptămâna 5-11 martie 2018 este marcată de efervescență emoțională. Veți face mare caz de sentimentele voastre. Dacă desfășurați activități de creație, veți simți o nevoie intensă de a vă demonstra valoarea. Contextul astral al săptămânii creează situații favorabile prin care să obțineți simpatie, credibilitate, notorietate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Această săptămână este marcată de necazuri ale membrilor apropiați ai familiei, care vă macină și pe voi. Poate fi vorba de pagube provocate de pierderi, furturi, stricăciuni. Dorința de progres, de afirmare devine din ce în ce mai pregnantă, însă piedicile vor fi nelipsite. Din cauza acestora veți fi tentați să reacționați brutal.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI 

FECIOARĂ

În săptămâna 5-11 martie 2018, în urma unor gafe, indiscreții, la urechile voastre pot ajunge informații despre infidelități ale partenerului de viață sau ale asociaților dintr-un proiect. Va fi necesar să vă gândiți serios la felul în care vă veți raporta de-acum înainte la persoana în cauză și la felul în care ceea ce știți despre această persoană vă va afecta relația cu ea.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna 5-11 martie 2018 este marcată de dificultăți financiare. O neregulă la locul de muncă, întârzierea unei plăți sau o persoană care vă creează un prejudiciu material vă pot pune în situația de a nu vă putea onora o datorie, în ciuda bunei-credințe care vă caracterizează. Discuțiile în contradictoriu, nemulțumirile formulate verbal sunt exacerbate și pot sta la baza unor conflicte majore.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

În săptămâna 5-11 martie 2018, veți trăi sentimentele la cote maxime. Reacțiile voastre vor fi în special afective, deciziile pe care le veți lua vor avea un puternic substrat emoțional. Amintirea va juca un rol important în felul în care veți cântări evenimentele. Atașamentele sau repulsiile voastre vor sta la baza acceptării sau respingerii unor persoane sau ipoteze de viață.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Săptămâna 5-11 martie 2018 este marcată de aduceri aminte, și nu dintre cele pozitive. Vă copleșesc amintiri cu încărcătură emoțională negativă. De cele mai multe ori, acestea vor fi legate de unul sau mai mulți membri ai familiei. Tristețea vă poate strica bunadispoziție. Vă veți simți slăbiți, epuizați mental. Dialogurile cu persoanele de care vă leagă sentimente de simpatie, dragoste vor fi intense.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

În această săptămână, prietenii vă vor deveni mai utili decât până acum și vă vor atrage atenția asupra unui pericol care vă paște sau vor interveni într-o situație destul de gravă, care pare să vă scape de sub control. Veți fi destul de vulnerabili în această perioadă, așa că orice sfat venit din partea prietenilor vă poate fi de mare ajutor.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta este marcată de situații cu grad ridicat de risc pentru imaginea sau autoritatea voastră. Puteți fi victimele unor atacuri, unor calomnii menite să vă pună la încercare. Poate exista posibilitatea ca persoane cu funcții importante să recurgă la gesturi de forță pentru a vă pune într-o lumină neplăcută. Pe cât se poate, încercați să nu răspundeți la provocări.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

În săptămâna 5-11 martie 2018, va trebui să vă concentrați pe un proiect profesional sau personal care vă poate permite o bună afirmare a calităților voastre. Tot ce trebuie voi să faceți este să puneți la bătaie experiența voastră de viață, vocația, bagajul de cunoștințe, talentul, abilitățile voastre speciale. Încercați să vă concentrați întreaga energie pentru ca acest proiect să fie unul de succes.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal