Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 26 februarie-4 martie 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 26 februarie-4 martie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . 

Iată previziunile astrologice ale săptămânii 26 februarie-4 martie 2018.

BERBEC

În săptămâna 26 februarie-4 martie 2018, voi veți resimți o puternică revoltă interioară, provocată de neregulile cu care sunteți nevoiți să dați piept în plan social sau profesional. De nenumărate ori, sunteți puși în situația de a acționa împotriva voinței voastre, iar acest lucru vă va produce un disconfort crescut.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

În această săptămână, e posibil să aflați că aveți de făcut deplasări. Acestea survin, însă, într-un moment nepotrivit. De menționat că stați foarte bine cu intuiția. Există posibilitatea să intuiți ce dorește sau ce intenționează un partener – fie el de viață, sau de afaceri. Totodată, faceți un efort remarcabil pentru a contracara acțiunile unor rude care complică lucrurile.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna 26 februarie-4 martie 2018 este marcată de o stare de nemulțumire generată de modul în care va evolua statutul vostru salarial. Schimbările care au loc în instituția în care lucrați vă creează o stare de nesiguranță.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Săptămâna 26 februarie-4 martie 2018 se anunță una extrem de stresantă pentru voi. Nu reușiți să ajungeți la o înțelegere cu un partener sau să faceți față responsabilităților profesionale. Acest lucru dă naștere unei nemulțumiri profunde față de propria persoană și vă determină să vă faceți neîncetat reproșuri.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Această săptămână stă sub semnul oboselii, a lipsei de chef, a muncii făcute sub presiunea timpului. Resimțiți greutate în a vă duce la îndeplinire sarcinile de serviciu. Pe fondul nemulțumirii, al stresului, al oboselii, pot apărea forme de suferință organică ce privesc cu precădere sistemul osos, sistemul digestiv, metabolismul.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Săptămâna 26 februarie-4 martie 2018 stă sub semnul neîncrederii. Manifestați reticență în dialogurile cu cei apropiați. Vor fi situații în care nu veâi fi prea încântați de companie și veți deveni suspicioși. Contextul astral vă va pune la încercare răbdarea pe care o manifestați față de parteneri – fie ei de afaceri, sau de viață.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

 BALANȚĂ

În această săptămână, încercați din răsputeri să vă consolidați statutul profesional prin gesturi și acțiuni menite să vă confirme valoarea. De menționat și faptul că veți fi capabili de gesturi de curaj pentru a ajuta un prieten aflat într-o situație dificilă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

În săptămâna 26 februarie-4 martie 2018, voi aveți șanse mari să aveți o satisfacție profesională. Contextul astral favorizează realizarea unui pas important în ierarhia socială sau profesională. Însă, pentru a reuși să evoluați, va fi nevoie să faceți unele compromisuri.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

În săptămâna care urmează, este posibil să nu puteți intra în posesia unui bun sau unei sume de bani la care aveați dreptul. Această întârziere poate fi cauzată de atitudinea voastră rigidă. De menționat și faptul că vi se acordă multă încredere și sunteți solicitați să faceți ordine sau să veniți cu o opinie competentă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Sunteți solicitați să interveniți în rezolvarea unei chestiuni mai vechi, dar sunteți tentați să fiți inflexibili și să aveți o abordare frontală. Această atitudine nu va face decât să acutizeze conflictul și să complice toată situația.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna asta, nu este exclus să vă confruntați cu probleme digestive, osoase sau cutanate, care să vină la pachet și cu o alterare a stării de spirit. Sunteți predispuși la tristețe, agitație, temeri nefondate. De menționat și faptul că, în perioada următoare, veți purta dialoguri cu persoane care vor juca un rol important în viața voastră legat de un parteneriat (de afaceri, căsătorie etc)

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Pentru voi, urmează o perioadă în care sunteți extrem de romantici. Din acest motiv, sunteți predispuși să vă atașați de persoane total neindicate, care să nu se ridice la nivelul vostru intelectual. Încercați să evitați pe cât posibil această situație riscantă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal