Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 4-10 decembrie 2017

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 4-10 decembrie 2017

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . În noua emisiune, Uranissima, fiecare zodie va fi prezentată în detaliu. 

BERBEC

În săptămâna 4-10 decembrie 2017, Mercur în mișcare retrogradă vă temperează, nu vă dă voie să greșiți, să comiteți erori de judecată. Mai mult, vă sprijină să acumulați experiența necesară pentru a vă ridica la nivelul unor provocări de moment. Aveți tendința de a acționa la repezeală, însă, de această dată, contextul astral vă vine în ajutor și vă împiedică să faceți imprudențe.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

În această săptămână, voi veți avea de-a face cu o serie de dispute cu persoane care nu vă simpatizează deloc. Acestea aruncă cu acuze înspre voi, vă subminează autoritatea, vă șantajează. Casa a 7-a, a dușmăniilor și relațiilor parteneriale, se complică prin intrarea planetei Marte în Scorpion. Unii dintre cei cu care intrați în conflict pot fi nemulțumiți pentru ceva ce le-ați făcut în trecut și vor acum să-și ia revanșa, să vă facă să plătiți.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna 4-10 decembrie 2017 este una cu multă activitate pentru voi. Provocările sunt numeroase, solicitante, copleșitoare pentru unii dintre voi. Contextul astral favorizează perceperea lucrurilor într-o altă lumină. Le acceptați chiar și pe cele care nu vă făceau plăcere până acum. Dacă au existat lucruri care până acum nu au mers bine între voi și partenerii de viață, acestea pot fi schimbate cu acceptul vostru sau chiar din inițiativa voastră. Aveți puterea să admiteți că ați greșit.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

În săptămâna 4-10 decembrie 2017, casa a 6-a, a muncii, este foarte bine aspectată. În sectorul profesional, aveți parte de transformări care vă aduc beneficii majore. Fie vă schimbați locul de muncă, fie sunteți promovați pe o poziție care presupune mai multe responsabilități. Puteți fi solicitați să lucrați la un proiect comun, în urma căruia să obțineți un beneficiu – fie un beneficiu de imagine, fie experiență profesională.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna 4-10 decembrie 2017 este una foarte bună pentru voi. Sunt favorizați de astre cu precădere nativii care desfășoară activități ce presupun valorificarea energiei fizice, cei implicați în competiții, dar și cei care desfășoară activități artistice. Aveți forță, putere de convingere, originalitate și îndrăzneală, calități care vă vor ajuta, în această perioadă, să cunoașteți succesul, să vă faceți ușor remarcați.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Contextul astral favorizează rezolvarea unor probleme importante legate de casă, de locuință, de familie. Este o perioadă bună pentru semnarea unor documente oficiale, pentru primirea unor aprobări, încheierea unor tranzacții. Totodată, în cazul acelora dintre voi care, din diferite motive ați fost despărțiți de familie (certuri, relocat în străinătate), se prefigurează împăcarea, respectiv, reunirea cu familia.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Soarele se află în tranzit prin Săgetător și influențează, în cazul vostru, casa comunicării. Alături de Mercur, de Micul Benefic și de Saturn, Soarele creează un context favorabil comunicării. Reușiți să convingeți cu foarte mare ușurință auditoriul, sunteți autentici, aveți încredere în forțele proprii, ceea ce vă va face să străluciți. Oamenii pe care reușiți să-i impresionați acum vor fi cei de la care veți putea primi recomandări mai târziu.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

În săptămâna 4-10 decembrie 2017, contextul astral favorizează câștigul. Casa banilor este foarte bine aspectată, fiind susținută de 4 planete. Este, așadar, probabil să primiți bani, la fel de probabil este să nu mai fiți atât de tentați ca de obicei să cheltuiți. Oricum, urmează o perioadă în care vă puteți achita toate datoriile. În ceea ce privește sectorul profesional, puteți avea parte de schimbări bruște, care să vă surprindă chiar și pe voi

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Soarele se află în segmentul vostru natal, iar acest aspect astral vă cadorisește cu optimism, entuziasm, echilibru interior. În această săptămână, aveți posibilitatea să realizați lucruri care țin de evoluția personală, fie prin pregătire superioară, fie prin schimbarea modului de viață (plecarea din țară sau mutarea într-un alt oraș). Vă caracterizează dorul de ducă, tentația necunoscutului este extrem de puternică în această perioadă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

În casa a 12-a în Săgetător se află 4 planete în tranzit. Această casă vorbește despre trecut, despre experiențele acumulate în alte vieți. În cazul vostru, există evenimente care vin cu forță din trecut și care vă determină să treceți printr-un proces de conștiință care vă consumă și vă determină să vă implicați intens. Urmează o perioadă în care va fi nevoie să înțelegeți mai bine ce se întâmplă cu voi, care e relația voastră cu lumea, cu familia.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

În săptămâna 4-10 decembrie 2017 veți avea parte de multe momente frumoase alături de prieteni, întâlniri ce vor reprezenta o sursă veritabilă de bună-dispoziție. Este o perioadă în care vă veți da seama că aveți de ce să fiți fericiți, că trăiți în perfectă concordanță cu dorințele și cu nevoile voastre din acest moment. Este o perioadă a descoperirii de sine. În preajma datei de 10 decembrie, o intervenție neașteptată a unei persoane are darul de a vă induce un sentiment de spaimă cu privire la o decizie pe care ați fi vrut s-o luați.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

În această săptămână, ca și în săptămâna care tocmai s-a încheiat, vi se oferă șansa să vă afirmați pe plan social și profesional. Valoarea vă va fi recunoscută, fie aici, în țară, fie peste hotare. Destinul vostru o ia, în sfârșit, pe drumul cel bun. Vi se face dreptate după o lungă perioadă de neșansă, de izolare. Pentru unii dintre voi poate fi vorba despre reafirmare, revenire la o poziție pe care ați ocupat-o cu ceva vreme în urmă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal