Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie 2017

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie 2017

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro. În noua emisiune, Uranissima, fiecare zodie va fi prezentată în detaliu. 

BERBEC

În săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2017, combinaţia dintre Uranus în semnul vostru zodiacal şi Marte în opoziţie amplifică dorinţa de competiţie şi intensifică frustrările. Nu concepeţi să cedaţi în faţa nimănui, chiar dacă, în unele cazuri, motivaţia încăpăţânării voastre frizează absurdul. Contextul astral vă limpezeşte gândurile. În sfârşit, ştiţi ce vreţi, dar pentru ceea ce vreţi voi aveţi nevoie de bani.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

În săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2017, Venus părăseşte zodia Scorpionului și va intra în casa banilor și bunurilor obținute prin intermediul terților. O serie de discuții pe teme care privesc un beneficiu material vor stagna, însă sub nicio formă nu disperați și nu forțați lucrurile, căci finalizarea acestor discuții se va produce la momentul oportun.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Luna Plină care se va forma în semnul vostru zodiacal pe 3 decembrie favorizează o serie de discuții – unele cu spor, altele fără rost. Unii dintre voi vor purta discuții legate de sancțiuni, de legi, de norme, de morală. Alții ar putea avea discuții pe teme care țin de un litigiu, de un conflict, de o anchetă, situații în care sunteți și voi sau membri ai familiei voastre implicați.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Contextul astral al săptămânii 27 noiembrie – 3 decembrie 2017 nu este favorabil relațiilor parteneriale, însă este favorabil sănătății. Viața conjugală se complică, refuzați să fiți înțelegători față de partenerul de viață, îi respingeți argumentele, toate acestea amplificând atmosfera ostilă din interiorul cuplului. Pe de altă parte, însă, în sectorul sănătății veți avea parte de ameliorarea sau chiar de vindecarea completă a unei afecțiuni.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

În această săptămână, voi veți simți nevoia să trăiți intens, să profitați la maximum de fiecare moment. Contextul astral este favorabil celor care desfășoară activități de creație, astfel că, începând cu 1 decembrie, Micul Benefic vă aduce șansa unor prestații excelente, a câștigării gloriei. De menționat este și norocul la jocuri, cu avertismentul să nu vă aruncați prea mult cu capul înainte astfel încât norocul de la început să nu devină paguba de pe urmă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În săptămâna 7 noiembrie – 3 decembrie 2017, pe axa astrală a celor două case a banilor există o opoziție, apar situații care se schimbă, se anihilează reciproc. Nu rezolvați bine o problemă că apare alta. Sfatul astrologului este să evitați, în această perioadă, cheltuielile, investițiile. Contextul astral vă poate face confuzi, nu reușiți să înțelegeți natura evenimentelor, de aceea ideal ar fi să nu luați niciun fel de decizie.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Marte în semnul vostru astral operează prin opoziția cu Uranus tot felul de mecanisme astrale dificil de suportat de voi. Când credeți că vă liniștiți și voi, că nu mai aveți nicio problemă, cineva vine să vă deranjeze cu altă problemă. Sunteți obligați să intrați în conflicte care nici măcar nu vă privesc personal, “aterizați” în niște situații neplăcute la care nu șitți cum să reacționați.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

În săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2017, contextul astral este determinat de trigonul Jupiter-Neptun pe casele 5 și 1. Putem vorbi de speranțe împlinite și de visuri realizate, grosso modo, de un tablou cu care nu ați fost obișnuiți până acum. Nici nu aveați cum să vă mai întâlniți cu acest aspect astral până acum, deoarece Neptun nu a mai fost în pești de mai bine de 100 de ani. Sunt favorizați cei care desfășoară activități de creație.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

În această săptămână, Soarele străbate semnul vostru zodiacal, iar Micul Benefic intră pe 1 decembrie în zodia voastră. Acest context astral vă aduce ceva mai mult noroc decât de obicei. Sunteți tentați să vă lăsați pradă exceselor. Puteți fi tentați să cheltuiți toți banii, să vă risipiți toată energia, să vă lăsați pradă aventurilor. Noroc cu Saturn, care vine să vă tempereze.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

În săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2017, planetele din Săgetător lucrează într-o direcție menită să vă ajute să găsiți o soluție la o problemă care v-a dat bătaie de cap multă vreme. Sunteți preocupați de chestiuni de viață personală, de familie. Apar fel de fel de discuții care pot destabiliza relațiile menținute cu greutate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

PEȘTI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal