Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 31 august-6 septembrie 2019

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 31 august-6 septembrie 2019

În fiecare vineri, începând cu ora 14.00, Urania vă așteaptă pe www.libertatea.ro cu previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. Favoriții astrelor în această săptămână par să fie nativii din zodia Fecioarei.

BERBEC

În săptămâna 31 august-6 septembrie 2019, cel mai bine aspectat este sectorul profesional. S-ar putea ivi ocazii de a pleca într-o călătorie dincolo de granițele țării. Unii dintre voi pot face, cu aceasta ocazie, un pas pe calea consolidării unui parcurs profesional. Alții vor trebui să-și asume posturi publice care îi vor obliga să accepte niște rigori ce pot apărea ca o constrângere sau o limitare a libertății de mișcare și afirmare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

În săptămâna 31 august-6 septembrie 2019 se remarcă tendința voastră de a evita stările încordate la locul de muncă și de a rezolva problemele curente cu tact. Disponibilitatea voastră spre dialoguri și explicații va fi destul de mică. Fiți atenți la comportamentele celor din jur pentru a observa dacă încearcă să vă manipuleze sau să vă intimideze.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna 31 august-6 septembrie 2019 este marcată de posibile divergențe cu partenerul de viață, care are un punct de vedere diferit de cel al vostru sau care nu este cooperant ori se arată dezinteresat de aceste „complicații' pe care le lasă în sarcina voastră. Nici la serviciu lucrurile nu stau mai bine. Posibile clipe de enervare la locul de muncă declanșate de situații ciudate sau nedreptate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Săptămâna este marcată de constrângeri pe care va trebui să le acceptați; poate fi vorba de o criză în relația de cuplu sau în relația cu un partener de afaceri. Mai complicată se va dovedi nevoia de a vă resemna în fața unei soluții juridice sau a hotărârii unei instituții care reglementează o dispută sau o neregulă care vă privește.
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Contextul astral al săptămânii 31 august-6 septembrie vine cu îngrijorări sau tristeți provocate de evenimentele care au loc în viața unei rude (în special părinte). În cazul unora dintre voi, se pot resimți presiunile mediului, ale relațiilor sociale personale, ale opiniei publice sau ale responsabilității față de propria imagine.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta este marcată de predispoziția spre ceartă: nu veți fi întotdeauna cooperanți, veți fi greu de convins chiar și în fața evidențelor și veți formula fără rezerve observații critice la adresa unei persoane dacă aceasta are opinii sau interese contrare. Nu vin cele mai bune zile pentru sectorul sentimental (sfârșitul sau întreruperea unei relații, despărțirea, fie și temporară, supunerea resemnată în fața unor condiționări exterioare).

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Contextul astral al săptămânii 31 august-6 septembrie răscolește răscolesc trecutul, amintirile dar și suferințele organice. Tendința generală va fi cea de curățare, de eliminare a aspectelor care nu mai sunt utile stării voastre actuale, prin vârstă, statut social, responsabilități și aspirații. De multe ori, însă, demersul vostru s-ar putea îndrepta și spre cei care vă complică viața de care hotărâți să vă despărțiți sau, cel puțin, să puneți lucrurile la punct.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

În perioada care urmează veți avea tendința să cultivați acele relații care vă sunt utile în acest moment în care, trebuind să rezolvați chestiuni majore pentru întreaga voastră existență, veți constata că nu puteți face față cu propriile voastre puteri sau, din varii motive, capacitatea voastră de a vă descurca în relațiile cu oamenii și instituțiile este limitată.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Săptămâna aceasta, intervenția nefastă a unei rude sau influența întregii familii pot constitui argumente împotriva desemnării voastră într-o ipostază publică sau într-o funcție de răspundere. Sunt posibile răscoliri interioare, stări organice stârnite de enervările de peste zi, mai ales pe fond endocrin.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

În săptămâna 31 august-6 septembrie 2019, pot apărea unele dubii cu privire la onestitatea unor apropiați, sentiment de amărăciune în fața unor reacții „palide' atunci când ați avut, mai mult decât oricând, nevoie de ajutor. Sunteți copleșiți de sentimente apăsătoare care vă fac să evitați unele persoane, nu pentru că le-ați menaja, ci pentru că acestea nu mai au putere, în această etapă de viață, să alimenteze noi contradicții și fricțiuni.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Această perioadă nu este deloc confortabilă nici în plan social, nici în plan personal și nici în plan financiar. Imaginea publică, răspunderea, cariera pot fi puse la încercare; n-ar fi pentru prima dată, deci e vorba de o rutină într-un regim de hărțuire care v-a devenit familiar. Este posibil să apelați la ajutorul unui prieten care ar putea să vă deschidă ușa unui factor de decizie care să vă poată oferi o perspectivă corectă de acțiune. Nu este exclusă o situație neclară, o confuzie, o eroare sau chiar o rea-voință (dușmănie, invidie, răzbunare) în ceea ce privește reglementările salariale.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Săptămâna 31 august-6 septembrie 2019 este marcată de probleme parteneriale majore pe toate planurile: conjugal (un divorț, un partaj care a durat mult timp), asociere, afaceri, colaborare. Atenție sporită la tot ceea ce se va petrece în preajma zilei de 6 septembrie când mai multe aspecte rigide și nefericite își pot pune amprenta pe existența voastră sau măcar se vor constitui ca niște avertismente.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop