Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 25-31 martie 2019

În fiecare vineri, de la orele 14.00, Urania ne dă întâlnire pe www.libertatea.ro  pentru a ne prezenta previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. Iată, așadar, ce ne așteaptă în săptămâna 11-17 martie 2019.

BERBEC

În săptămâna 25-31 martie 2019, contextul astral vă este favorabil. Planeta Venus va intra în zodia Peștilor și va contribui la risipirea 'negurilor' care v-au împovărat sufletul. Va urma o perioadă de o lună de relaxare a universului vostru interior sporită de sentimente nobile și speranță.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

În săptămâna 25-31 martie 2019, contextul astral vă înlesnește condițiile favorabile dezvoltării unei relații obișnuite în nota și specificul unei prietenii, pentru a vă apropia de persoane sincere, care să vă prețuiască și să vă ajute. Este o perioadă bună pentru consolidarea unor convingeri sau a ideilor care vor sta la baza unor decizii fundamentale pentru existența sau evoluția voastră personală.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Contextul astral al săptămânii vă înlesnește succesul, o imagine publică favorabilă, ipostaze demne de toată lauda la locul de muncă. Unii dintre voi se pot confrunta cu dificultatea sau imposibilitatea de a se înțelege, cu și prin argumente logice, cu o persoană sau cu un grup (de exemplu, cu restul familiei, cu restul acționarilor etc.) cu privire la dreptul legitim asupra unei sume de bani sau a unui bun patrimonial cuvenit.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

În săptămâna 25-31 martie 2019, contextul astral favorizează sectorul sănătății, ajutând la vindecare, ameliorare sau recuperare organică. Contextul este pozitiv și pentru demersurile profesionale, și activitatea de fiecare zi la locul de muncă. Pe de altă parte, întâlnirile menite să reglementeze o dispută nu-și ating scopul. Punctul vostru de vedere va fi contracarat de rigiditatea relațiilor parteneriale. Nu veți reuși să ajungeți la nicio înțelegere.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Contextul astral al săptămânii creează o paletă interesantă de ipostaze favorabile obținerii unui beneficiu material sau financiar, indiferent de valoarea lui. Veți simți intens nevoia de a rezista la stres, la volumul mare de muncă, la secvențele delicate de la locul de muncă. În ceea ce privește sectorul sănătății, simptomele afecțiunilor cronice vor fi resimțite mai deranjant decât în alte zile.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În săptămâna 25-31 martie 2019, contextul astral favorizează ameliorarea conflictelor mai vechi, risipirea, prin gesturi și inițiative inspirate sau politicoase, antipatiilor. Există posibilitatea revizuirii unor conflicte și a 'căderii la pace'. Momente tandre: ipoteza unei căsătorii plutește în aer.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANŢĂ

Contextul astral al săptămânii 25-31 martie 2019 constituie un factor pozitiv și protectiv în ce privește sănătatea de fiecare zi, creând premiza vindecării și a recuperării pe baza tratamentelor sau procedurilor menite să vă relaxeze și să vă echilibreze psihic.  Între 29 – 30 martie, posibilă satisfacție legată de o situație creată la locul de muncă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Săptămâna aceasta sunteți traversați de un val de trăiri și emoții care privesc o relație sentimentală (cea veche sau una nouă). Din varii motive personale (oboseală, stres, preocupări majore pe un subiect major de viață, sănătate), refuzați să pierdeți timpul în conversații inutile, care nu aduc spor de cunoaștere și nu contribuie la lămurirea vreunui aspect de viață.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Contextul astral al acestei perioade creează premisele unei stări de bine și armonie în relațiile de familie. Concluziile la care veți ajunge după ce veți analiza situația financiară de la locul de muncă vă vor da argumente în plus sau vă vor consolida temerile cu privire la capacitatea instituției la care lucrați de a vă asigura venitul necesar. Se menține „provocarea primăverii' care vă va îndemna la aventură, la sentimente trăite intens.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

În săptămâna 25-31 martie 2019, astrele vă sprijină în planul comunicării, al schimbului de idei, al primirii de informații necesare. Totodată, veți fi obligați să vă supuneți unor rigori ce decurg din obligațiile personale, familiale, sociale, profesionale sau parteneriale. Nu toate vă vor face plăcere.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna 25-31 martie 2019 stă sub semnul protecției sau ajutorului de la persoane necunoscute, cu statut oficial, care se poartă „ca niște prieteni' față de voi, intervenind în favoarea voastră prin curaj, susținere sau limpezire a unei situații confuze. Contextula stral favorizează câștigul sau progresul în privința banilor câștigați din muncă proprie. Mai puțin plăcut este faptul că universul vostru interior poate fi marcat de ipostaze de viață mai vechi care nu s-au consumat nici în viața reală, nici în viața interioară, până la capăt, ținându-vă „agățați' clipele grele prin care ați trecut.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Această perioadă este favorabilă sănătății, stării voastre interioare și deschizătoare de oportunități. Veți avea tendința să-i evitați pe cei pe care, de-a lungul timpului, i-ați perceput ca pe niște persoane abuzive, nesincere, care v-au întunecat existența cu universul lor „complicat' de interese și manevre ascunse. Contextul astral aeste favorabil primirii unor vești speciale. De asemenea, puteți avea trăiri interioare speciale.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal