Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 3-9 septembrie 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 3-9 septembrie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.roIată previziunile pentru săptămâna 3-9 septembrie 2018.

BERBEC

În săptămâna 3-9 septembrie 2018, aveți parte de schimbări importante la serviciu, ce pot viza orarul, volumul sau specificul activității pe care o desfășurați. În sectorul sentimental, aveți parte de sentimente puternice și simțiți nevoia să vă implicați în ipostaze de viață ce au datele unei aventuri. Tot în acest sector sunt șanse să vă confruntați cu situații bizare, prilej cu care puteți trage concluzii greșite sub impresia derutantă a momentului.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI
TAUR
Contextul astral al săptămânii 3-9 septembrie 2018 vă face să tresăriți la orice vă aduce aminte de o mare iubire. Perioada aceasta este favorabilă punerii în ordine a gândurilor, dispariției incertitudinilor. La serviciu, aveți parte de tensiuni cu superiorii sau cu opinia publică, care vă obligă să găsiți soluții coerente pentru a vă păstra credibilitatea.
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI
GEMENI
Săptămâna aceasta, depuneți eforturi susținute pentru a recupera o sumă de bani care vi se cuvine. Relațiile cu rudele mai în vârstă devin tensionate, aducându-vă în imposibilitatea de a avea un dialog civilizat în vederea găsirii unei soluții la o problemă comună. Nu este exclusă o criză de conștiință determinată de atașamente față de oameni, de idei, de forme de manifestare în societate a idealurilor colective.
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI
RAC
În săptămâna 3-9 septembrie 2018, sentimentele vor lua locul obiectivității: încărcătură emoțională a evenimentelor vă poate pune în dificultate atunci când veți fi obligați să vă confruntați cu parteneri dificili de dialog. Aveți parte de adversari ostili, de încurcături care nu pot fi rezolvate ușor. Contextul astral favorizează tensiunile între voi și persoanele interesate de același câștig ca voi. În plus, nu veți fi ocoliți de presiuni morale.
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI
LEU
În săptămâna 3-9 septembrie 2018, stresul ajunge la cote maxime și începeți să dați semne de oboseală. Alimentația deficitară poate sta la baza unor crize digestive (gastrită, ulcer, indigestie). Contextul astral favorizează aducerile aminte dureroase, în consecință, starea voastră interioară nu va fi dintre cele mai bune. Relațiile parteneriale sunt complicate, nefiind excluse conflictele serioase.
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI 
FECIOARĂ
În săptămâna 3-9 septembrie 2018, atitudinea anumitor persoane din anturajul vostru vă ridică semne de întrebare referitoare la intențiile acestora. În consecință, vă veți limita interacțiunea cu aceștia la strictul necesar. Contextul astral influențează sectorul relațiilor de muncă prin efectul nedorit, chiar lezant, al transformărilor prin care ar putea trece instituția la care lucrați (noi parteneriate, reorganizări, aplicarea unor cadre legislative).
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI 
BALANȚĂ
În săptămâna 3-9 septembrie 2018, sectorul care ridică probleme este cel al carierei. Vă confruntați cu probleme urgente, destul de grave la serviciu, care necesită multă implicare și concentrare. Contextul astral favorizează dezordinea afectivă și reacțiile neobișnuite, disproporționate față de cei dragi.
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI
SCORPION
Săptămâna 3-9 septembrie 2018 nu se anunță deloc ușoară, mai cu seamă în ceea ce privește sectorul carierei. Vă confruntați cu probleme de imagine, de autoritate ori de exercitare a prerogativelor funcției pe care o dețineți. Aveți mare nevoie de rezistență psihică, concentrare, tenacitate, metodă, capacitatea de analiză rapidă. Perioada aceasta este marcată de evenimente ciudate, de răsturnări de situație, de situații care vă pot pune bețe-n roate.
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI
SĂGETĂTOR
Săptămâna 3-9 septembrie 2018 stă sub semnul subiectivității. Emiteți pretenții – îndreptățite, de altfel – dar nu le puteți susține cauza din cauza faptului că apelați la argumente neprincipiale. Valorile voastre personale ar putea fi lezate, atacate, discreditate sau ignorate în dezbateri publice. Încercați să nu vă pierdeți calmul, să dați dovadă de echilibru și maturitate.
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI
CAPRICORN
Săptămâna 3-9 septembrie 2018 stă sub semnul dialogurilor pe teme de muncă și bani. Unele persoane care trebuiau să vă achite o anumită sumă de bani se pot răzgândi sau pot cere o reevaluare a înțelegerii inițiale. Nici pe plan sentimental nu stați prea grozav. Din cauza inflexibilității voastre, a pretențiilor exagerate pe care le aveți, relația de cuplu se poate afla în pericol până la a se destrăma.
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI
VĂRSĂTOR
Săptămâna 3-9 septembrie 2018 stă sub semnul experimentelor sentimentale. Vă stă gândul la distracție, la noutate, la flirt, la aventură. În sectorul sănătății, sunt de menționat tulburări metabolice, digestive, osoase, dermatologice sau ale stării de spirit, care vă pot transforma în persoane capricioase, nemulțumite. Contextul astral nu este favorabil relațiilor parteneriale, cele șubrede putându-se încheia acum.
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI
PEȘTI
Săptămâna aceasta stă sub semnul senimentelor puternice. Contextul astral vă dă posibilitatea să trăiți din plin emoții și bucurii. Cu sănătatea vor fi mici probleme, mai cu seama în ce privește sistemul cardiovascular, circulația periferică, sistemul nervos. Din fericire, nimic grav. Astrele favorizează aflarea unor informații șocante care să vă permită să vedeți o etapă din viața voastră într-o altă lumină.
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal