Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 27 august-2 septembrie 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 27 august-2 septembrie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . Iată previziunile pentru săptămâna 27 august-2 septembrie 2018.

BERBEC

În săptămâna 27 august-2 septembrie 2018, trecutul pare să nu vă dea pace. Amintirile, meditațiile incomode vă bulversează universul interior. În relația de cuplu, aveți tendința să deveniți incisivi și insistenți ți să aveți reacții exagerate născute din orgoliu și mândrie. În plan financiar, vi se oferă posibilitatea de a desfășura o serie de activități profitabile.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna 27 august-2 septembrie 2018 vine cu surprize majore pentru voi. În plan sentimental, sesizați detalii care vă fac să analizați cu mare atenție comportamentul și intențiile partenerului de viață. Aveți parte de neliniște, de nopți de frământări născute fie din oboseala acumulată, fie din incapacitatea de a rezolva problemele curente. este o perioadă a deciziilor importante, dar și a renunțărilor.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Această săptămână stă sub semnul micilor dispute între prieteni. Aveți tendința de a reacționa sub imperiul impulsului, aveți reacții radicale și autoritare manifestate ori de câte ori sunteți provocați sau contraziși. Revine o dorință mai veche de a obține cu orice preț un bun sau un venit doar că, acum, spre deosebire de trecut, veți găsi o cale mai eficientă pentru a vă pune planurile în aplicare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

În săptămâna 27 august-2 septembrie 2018, aveți parte de oarecare dezamăgire de pe urma unor deplasări de la care sperați relaxare și distracție. În sectorul sentimental, acele relații parteneriale în sânul cărora existau de ceva vreme conflicte riscă să se radicalizeze. Săptămâna aceasta stă sub semnul nostalgiilor și trăirilor interioare intense.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna aceasta, pentru voi se naște speranța unui câștig semnificativ. Totodată, încercările unor oameni din anturajul vostru de a vă convinge de contrariul unor lucruri evidente vă vor determina să vă arătați încăpățânarea și să refuzați să fiți diplomați. Reușiți, într-un final, să rezolvați o problemă de serviciu sau de salarizare cu mulți nervi și cu cheltuială de energie.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Săptămâna 27 august-2 septembrie 2018 stă sub semnul îndoielii în ceea ce privește sectorul relațiilor parteneriale. Aveți tendința să amânați luarea unei decizii importante și simțiți nevoia să vă înarmați cu dovezi și argumente care să vă dea siguranța că nu greșiți. Odată luate, deciziile voastre vor fi definitive, chiar dacă vor provoca tristețe sau regret.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna aceasta, vi se vor face propuneri sau vi se vor propune soluții la o serie de probleme apăsătoare. Deși acestea ar putea părea atractive, fiți cu mare băgare de seamă la posibilele deficiențe. Este foarte probabil să existe intenții ascunse. Contextul astral vă poate pune în fața unor realități mai greu de acceptat. Refuzați să vă resemnați în fața unui posibil eșec sau refuz al rudelor de a rezolva o chestiune care vă privește pe toți.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

În săptămâna 27 august-2 septembrie 2018 aveți parte de hărțuiala obișnuită la locul de muncă și depunețiun efort susținut de a face față sarcinilor de serviciu. Acest lucru vine la pachet cu stări de agitație, nervozitate, migrene. Contextul astral vă face mai rigizi și mai dificili în dialogurile pe care le purtați. Aveți tendința să transformați orice conversație banală într-o provocare. Relația cu partenerul de cuplu se poate deteriora din cauza tendinței voastre de a dicta în orice împrejurare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Contextul astral al săptămânii 27 august-2 septembrie 2018 favorizează identificarea acelor nereguli sau carențe de eficiență personală care nu au permis până acum rezolvarea unor chestiuni bănești. În sectorul sănătății, veștile nu sunt chiar dintre cele bune. Pot reveni disfuncțiile endocrine cu care unii dintre voi s-au confruntat. Dacă sunteți sub tratament, vă puteți confrunta, în această perioadă, cu o rezistență a organismului la un medicament anume, ceea ce va impune revizuirea schemei de tratament.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Săptămâna aceasta, aveți posibilitatea de a convinge cu vorba bună pe cineva de al cărui acord depinde rezolvarea unei chestiuni importante. Astrele vă conferă tărie de caracter, rezistență la stres, la presiuni morale, însă, totodată, vă vor face și mai îndărătnici sau mai puțin indulgenți în chestiunile personale. Contextul astral favorizează o reașezare corectă a ideilor principale pe care vă bazați atunci când aveți de luat decizii majore de viață.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna 27 august-2 septembrie 2018 stă sub semnul conflictelor. Manifestați o atitudine rigidă, autoritară față de acei interlocutori care vă obosesc sau vă plictisesc. Lipsă de îngăduință și răbdare în relațiile ocazionale reprezintă un bun prilej pentru a intra în conflict cu necunoscuți. În această perioadă, aveți parte de rememorări neplăcute, de persistența obositoare a trecutului sau de blocaje afective.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

În săptămâna 27 august-2 septembrie 2018, contextul astral favorizează revelațiile. Aveți mari șanse să intrați în posesia unei explicații necesare sau a unui adevăr șocant fie printr-o indiscreție, fie printr-un joc bizar al sorții.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal