Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 20-26 noiembrie 2017

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 20-26 noiembrie 2017

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . În noua emisiune, Uranissima, fiecare zodie va fi prezentată în detaliu. 

BERBEC

Săptămâna 20-26 noiembrie 2017 nu este una fantastică pentru voi. Ca și săptămâna trecută, voi aveți parte de influxurile destabilizatoare ale opoziției Uranus-Marte. Această opoziție favorizează o conduită agresivă, lipsă de toleranță, comportamente care îi deranjează pe cei din jur chiar dacă sunt motivate de un scop corect justificat. Sunteți nemulțumiți, vreți să faceți dreptate, revendicați diverse situații sau chiar persoane.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

În această săptămână, contextul astral favorizează, în cazul vostru, problemele la locul de muncă și cele care țin de sfera sănătății. Aceia dintre voi care se află în poziții avantajoase – prin bani, răspundere, satisfacții profesionale – pot avea parte de evenimente neașteptate la locul de muncă. Elementul-surpriză este de natură să bulverseze relațiile dintre voi și colegi sau dintre voi și șefi.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Contextul astral al săptămânii 20-26 noiembrie 2017 creează premisa unor conflicte verbale, a unor situații care ar trebui rezolvate, dar care mai mult se complică. Veți fi nevoiți să vă reanalizați discursul, să retractați afirmații sau convingeri. Ipostaza astrala a săptămânii favorizează constrângerile. Veți fi obligați să vă lepădați de idei, de interese sau chiar de persoane.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

În această săptămână, voi vă confruntați cu dificultăți care privesc casa a patra, a familiei, locuinței și vieții sociale. Greul începe de la faptul că o serie de ipostaze publice intră în discrepanță cu ceea ce înseamnă viața de familie. Cei doi benefici – Jupiter și Venus – dau intuiție și forță creatoare celor care desfășoară activități unde e nevoie de sensibilitate artistică.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

În săptămâna 20-26 noiembrie 2017, voi vă confruntați cu vibrațiile contradictorii ale celor doi benefici – Jupiter și Venus – din casa a patra, a căminului și familiei. Aparent, vă deranjează lipsa de confort de acasă, care poate face referire fie la prezența unei persoane la voi în casă, fie la un detaliu precum un robinet stricat. În realitate, este vorba mai degrabă de un disconfort interior. Vă este, însă, mai ușor să dați vina pe un lucru stricat decât să acceptați că voi aveți o problemă, că undeva s-a produs o fractură între dorință și putință, între putință și realitate, între realitate și destin.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ 

În această săptămână, vouă vă dau bătăi de cap banii. Unii dintre voi vor fi în situația de a aștepta niște bani pentru care au muncit, însă cei care ar trebui să vă vireze suma în cont se comportă ciudat – cer amânări sau un plus de acte. E clar că aceștia nu doresc să intrați prea curând în posesia acelor bani. Plata e tergiversată, sunteți duși cu vorba sau induși în eroare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Marte în semnul vostru zodiacal vă dă o stare de agitație. Sunteți suprasolicitați, stați tot timpul pe telefon, cereți păreri, faceți proiecte. Miza ține de parteneriate. În cazul unora dintre voi, poate fi vorba de parteneriatul de cuplu. Pot apărea conflicte cu perechea, pe care veți încerca să le rezolvați repede, tăindu-i aripile, luând-o prin surprindere, combătându-i dur argumentele. Mare atenție la urmări!

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

În săptămâna 20-26 noiembrie 2017, beneficii Jupiter și Venus tranzitează casa întâi, a vitalității, sănătății și personalității. Este o perioadă în care sunteți în formă maximă. În plus, pe 22 noiembrie Soarele intră în casa banilor rezultați din muncă. Asta înseamnă că timp de o lună în conturi vă vor intra bani sau vi se va face dreptate într-o chestiune bănească.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Pe 22 noiembrie, Soare intră în semnul vostru zodiacal oferindu-vă protecție. Contextul astral creat de Mercur și Saturn favorizează pragmatismul. Vă mișcați repede, sunteți eficienți și orientați către lucrurile legale, corecte. Este o perioadă în care se va produce stabilizarea propriei persoane. Atrageți de partea voastră acele situații care creează efecte pozitive și care reprezintă factorul de stabilitate pentru o evoluție ulterioară pozitivă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

În această săptămână, voi vă veți confrunta cu un amalgam de situații importante. Poate fi vorba de chestiuni oficiale sau de natură legală care necesită rezolvare urgentă. E posibil ca precipitarea evenimentelor să vă ia prin surprindere, însă e foarte important să nu vă pierdeți cu firea și să exagerați cu respectarea unor condiții care, în realitate, pot fi niște chichițe sau niște capricii.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Pe 22 noiembrie, Soarele intră în casa a 11-a, a prietenilor și proiectelor și va poposi aici o lună. Urmează o perioadă în care vă veți face noi prieteni, veți cunoaște oameni care vă vor sprijini să vă puneți planurile în aplicare. Vă veți simți mai împliniți datorită activităților desfășșurate în această perioadă. Pot fi activități de relaxare sau acțiuni de binefacere care vă vor da o satisfacție nemăsurată.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Săptămâna 20-26 noiembrie 2017 este marcată de intrarea Soarelui în Săgetător, aspect care controlează casa a 10-a a ridicării în rang prin succes profesional. În următoarea luna, atât cât Soarele va sta în Săgetător, voi veți avea parte de un confort interior care vă va permite să trăiți mai bine , să fiți mai fericiți, mai sănătoși, mai relaxați, mai adecvați cu propriile percepții sau criterii de viață.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal