Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 26 martie-1 aprilie 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 26 martie-1 aprilie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . 

Iată previziunile astrologice ale săptămânii 26 martie-1 aprilie 2018.

BERBEC

În săptămâna 26 martie-1 aprilie 2018, se vor accentua tendințele de evadare din cotidian. Veți simți nevoia să vă ridicați ochii din hârtii, din monitoare, să vă distrați, să faceți sport, să flirtați sau chiar să vă lăsați pradă aventurilor trecătoare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI 

TAUR

În această săptămână, manifestați un exces de autoritate, de rigiditate, în relațiile parteneriale de orice fel. În această perioadă, veți simți o nevoie accentuată de stabilitate afectivă și, deși pare absurd, veți încerca să vă asigurați că investiția voastră afectivă nu este degeaba.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI 

GEMENI

În săptămâna 26 martie-1 aprilie 2018, aveți parte de o bucurie majoră, prilejuită de un moment de glorie personală bazată pe succesul dobândit în urma unei prestații de excepție. De menționat și capacitatea voastră de a influența opiniile celor din jur. Situații urgente – casnice, domestice, administrative – vă obligă, în această săptămână, să vă întrerupeți activitățile curente.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

În săptămâna 26 martie-1 aprilie 2018, veți reuși să vă ocupați de chestiuni administrative sau cu tentă oficială. Răbdarea va fi de partea voastră. În sectorul relațional, relațiile de familie, cele conjugale, parteneriale sau publice vor da naștere la stres și preocupare. Veți depune eforturi pentru a vă depăși niște limite personale (oboseală, suprasolicitare), barierele de comunicare, ostilitatea unui anturaj etc.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

În săptămâna 26 martie-1 aprilie 2018, starea voastră de sănătate va evolua favorabil. Veți fi optimiști, energici, viguroși, veți avea chef de muncă. Spre sfârșitul săptămânii, vor apărea dispute și contradicții generate de provocate de evoluția unor relații inter-umane contrare principiilor voastre de viață sau intereselor voastre.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI 

FECIOARĂ

În săptămâna 26 martie-1 aprilie 2018, intuiția vă va indica faptul că unele persoane apropiate nu sunt oneste cu voi. Între voi și aceștia se va instala o stare de animozitate, de răceală, de reticență. Oricât de mult ați prețui niște principii, nu este chiar recomandat să vă purtați cu cei dragi ca și cum n-ați avea obligații sau sentimente față de ei.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna aceasta, aveți parte de provocări profesionale care vă motivează să depuneți eforturi pentru a face față provocărilor și încercărilor de destabilizare. Mercur retrograd,  plasat în tranzit prin casa a VII-a, vă va determina să vă răzgândiți, să reevaluați situațiile. Nu este bine să luați decizii în această perioadă. Luate pe acest fond astral, deciziile voastre vor purta în motivația lor un fond iritat, dornic de revanșă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Săptămâna aceasta, simțiți nevoia de a le demonstra celor din jur valoarea voastră. Întâlnirile cu prietenii din aceste zile au scopul de a „pune ceva la cale', de a demara un proiect comun. Spre sfârșitul săptămânii, disfuncțiile localizate la nivelul capului – migrenă, febră, hipertensiune arterială, enervare – vă pot împiedica să gândiți limpede și să luați decizii bune.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Mercur retrograd își va pune amprenta, până pe 16 aprilie, pe sectorul afectiv. Acest aspect astral se face vinovat de neînțelegeri, de imposibilitatea de a vă pune de acord cu o persoană dragă, de răstălmăcirea afirmațiilor celor din jur, de căutarea nodului în papură, de sămânța de scandal din motive neimportante.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Săptămâna 26 martie-1 aprilie 2018 nu este cea mai bună perioadă a voastră. Sunteți nemulțumiți de voi înșivă și vă reproșați că nu ați fost suficient de apți pentru a rezolva o problemă personală majoră care riscă acum să capete amploare. Pe fondul nervilor, al stresului, al presiunii timpului sau al amenințărilor, sunteți predispuși la a lua decizii neinspirate, care să vă pună într-o postură vulnerabilă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

În săptămâna 26 martie-1 aprilie 2018, sunteți îngrijorați de zvonuri despre restructurări la locul de muncă ce v-ar putea afecta salarial, dar și profesional. Din punct de vedere al sănătății, contextul astral predispune la o slăbiciune la nivelul aparatului digestiv și al pancreasului. Psihic, ați putea simți nevoia să vă izolați, să căutați singurătatea. Vă gândiți la tot felul de modalități să faceți rost de bani, dar unele sunt de-a dreptul fanteziste.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

În săptămâna 26 martie-1 aprilie 2018, partenerii ar putea face presiuni asupra voastră. Nesiguranța voastră va face să nu aveți o reacție fermă la aceste presiuni. Faceți demersuri pentru a face rost de bani, iar contextul astral e favorabil schimbării majore în plan financiar.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop saptamanal