Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 19-25 martie 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 19-25 martie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . 

Iată previziunile astrologice ale săptămânii 19-25 martie 2018.

BERBEC

În săptămâna 19-25 martie 2018, este de menționat un moment astral important, și anume intrarea Soarelui în semnul vostru zodiacal. Acest aspect aduce un impuls astral esențial pentru următoarele treizeci de zile cât va dura tranzitul Soarelui prin zodia Berbecului. Este o perioadă favorabilă recuperării fizice, vindecării și reechilibrării psihice.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Odată cu intrarea Soarelui în Berbec, pe 20 martie, voi veți avea parte de o îmbunătățire a fiziologiei și a stării de sănătate a organelor din zona capului, dintre care cel mai important este sistemul nervos central. În această perioadă, v-ați putea confrunta cu tulburări de comportament.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI 

GEMENI

Săptămâna 19-25 martie 2018 este marcată de intrarea Soarelui în Berbec pe 20 martie. Timp de o lună, acest aspect astral își va pune amprenta asupra relațiilor voastre cu prietenii. Veți avea parte de o stare de bine, de relaxare, de plăceri împărtășite cu aceștia.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI 

RAC

În săptămâna 19-25 martie 2018, odată cu intrarea Soarelui în Berbec, voi veți avea parte de o accentuare a dificultăților legate de păstrarea neștirbită a imaginii și autorității profesionale.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

În această săptămână, aveți tendința să forțați uși care nu vi se deschid. Sunteți mai combativi decât în mod obișnuit, refuzați să așteptați sau să vă pierdeți în soluții modeste. Vă remarcați printr-o capacitate extraordinară de a rezista la efort, mai ales în situația în care sunteți nevoiți să vă asumați sarcini profesionale majore sau riscante.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În săptămâna 19-25 martie 2018, aveți o serie de inițiative – unele exagerate sau nejustificate – născute din dorința de a câștiga beneficii sau avantaje materiale. Aveți șanse să vă aflați în centrul atenției sau puteți fi subiect de știre de presă. Relațiile sentimentale, dar și cele părinți/copii vor sta sub semnul stresului sau chiar al ostilității vădite.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

În săptămâna 19-25 martie 2018, avei parte de conflicte amplificate de intrarea Soarelui în semnul Berbecului, aspect ce se formează pe 20 martie. Conflictele vechi se redeschid, iar disputele se acutizează. Partenerii – fie ei de viață, de afaceri – pot lua o serie de măsuri care să vă pună în situații extrem de dificile.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Această săptămână este marcată de problemele de sănătate, acutizate de intrarea Soarelui în Berbec, pe 20 martie. Vă este pusă la grea încercare activitatea cerebrală și funcționarea câte unui organ localizat în zona capului.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

În săptămâna 19-25 martie 2018, unii dintre voi vor dori cu tot dinadinsul să trăiască periculos, să încerce senzații tari. Aceștia au tendința să facă niște pași greșiți, angajându-se în aventuri și trăiri periculoase. Odată cu intrarea Soarelui în Berbec, pe 20 martie, între părinți și copii vor apărea neînțelegeri. De menționat și îngrijorarea provocată de posibile schimbări la serviciu, care vă pot afecta din punct de vedere al salariului.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Principalul eveniment astrologic al săptămânii este intrarea Soarelui în Berbec, pe 20 martie. Acest aspect astral favorizează instabilitatea emoțională. Starea voastră de spirit va fi oscilantă, veți avea frecvente ieșiri nervoase și răbufniri personale, din cauza cărora nimeni nu va putea purta un dialog civilizat cu voi.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna 19-25 martie 2018 este marcată de controverse și dispute, acutizate de intrarea Soarelui în Berbec, pe 20 martie, semn zodiacal unde va poposi 30 de zile. În toată această perioadă aveți tendința să căutați nod în papură, să generați niște discuții aprinse fără un motiv justificat. Contextul astral favorizează instabilitatea afectivă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal