Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 11-17 martie 2019

Duminica, de la orele 18.00, Urania ne dă întâlnire pe www.libertatea.ro  pentru a ne prezenta previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. Iată, așadar, ce ne așteaptă în săptămâna 11-17 martie 2019.

BERBEC

Săptămâna 11-17 martie 2019 este marcată de îngrijorare cu privire la situația voastră financiară. Va trebui să meditați serios la găsirea unor soluții realiste pentru a vă spori veniturile altfel decât cele obținute din salarizare. Unii dintre voi, îndeosebi cei maturi, vor conștientiza aspectele șubrede din trecutul lor, care acum îi pun în situația de a retracta o promisiune, de a deconta un angajament neonorat ori de a-și revizui un plan de viață.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna aceasta, predominante sunt problemele bănești. Vor exista discuții pe această temă fie la locul de muncă, fie în varii contexte care să vă pună în fața posibilității de a câștiga niște bani ori chiar de a face o (mică) speculație financiară. Aceia dintre voi pe care îi caracterizează timiditatea s-ar putea simți intimidate de împrejurările solicitante care par că 'îi iau pe sus'. În ce privește sectorul prieteniei, veți simți solidaritatea și sinceritatea unor persoane care vă sunt alături sufletește, dar și prin demersuri concrete în beneficiul vostru.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna 11-17 martie 2019 stă sub semnul tumultului interior provocat de împrejurări care au loc în viața voastră și care vă obligă să analizați, să cântăriți și să vă lămuriți. De asemenea, sunt posibile tulburări organice legate de fiziologia organelor situate în zona anatomică cuprinsă între maxilarul inferior și claviculă (osatură, musculatură, sistem nervos din zona cefei și a gâtului, dantură, dar și de regim hormonal).

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

În săptămâna 11-17 martie 2019 sunt posibile surprize în planul relațiilor cu unii cunoscuți care nasc divergențe de opinie. Urmează o perioadă în care veți trece cu ușurință de la o stare la alta, de la un gând la altul, fără a putea aprofunda lucrurile. Dialogurile vor fi dificile, imposibile chiar (prin abandon, amânare), ca efect al strategiilor la care recurg cei cu care ar trebui să purtați discuții în vederea găsirii unei soluții de comun acord.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna aceasta este posibil să vă confruntați cu dificultatea de a continua o activitate în condițiile de până acum, iar pentru o schimbare, momentan, nu vă simțiți pregătiți. De aici și tendința de a refuza orice provocare de a vă adapta la nou. Aveți parte de discuții superficiale (de politețe, de circumstanță, din obligație socio-profesională), care vă pot deruta prin răstălmăcirea unei evidențe sau prin distorsionarea unei informații.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În săptămâna 11-17 martie 2019, pe fondul unor nemulțumiri mai vechi, unii dintre voi se pot încumeta să ia decizii radicale, surprinzătoare pentru cei din jur prin radicalismul și capacitatea de a renunța la un statut. Relații parteneriale sunt și ele bântuite, de-o parte și de alta, de dorința de a corecta o exagerare, de a revizui o afirmație, de a cere scuze. La locul de muncă, aveți parte de situații relativ bune, născute în împrejurări mai puțin obișnuite.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna aceasta, aveți parte de suprapuneri ale obligațiilor profesionale, publice, sociale cu cele familiale. Univers mohorât din cauza relațiilor cu unii membri de familie afectate de neîncredere ori înstrăinare. Funcționează bine, însă, sectorul relațiilor cu reprezentanții instituțiilor; aveți șansa de a rezolva repede un întreg parcurs birocratic. Totodată, aveți parte de bucurii sentimentale, mici aventuri care repară tristețile mai vechi.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

În săptămâna 11-17 martie 2019, fiți atenți la clauzele unui contract de muncă sau ale oricărei activități plătite: se poate strecura o prevedere care, la un moment dat, să nu vă avantajeze. În această perioadă veți avea tot timpul în atenție sensul vieții, destinul, deciziile majore și consecințele importante asupra carierei și împlinirii socio-profesionale. Întreaga săptămână va fi favorabilă vieții sentimentale.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Săptămâna aceasta primiți mesaje subtile, aveți presimțiri sau chiar îndoieli care vi se vor strecura în suflet și pe care ar fi de preferat să nu le ignorați. Ele pot conține un adevăr nespus sau esența unei realități de care acum, pe cale rațională, nu aveți cunoștință. În planul muncii, aveți arte de o activitate intensă, epuizantă, solicitantă fizic. Risc de accidente de muncă, mai ales dacă sunteți dintre aceia care mânuiesc aparatură, utilaje grele.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Săptămâna 11-17 martie 2019 este marcată de un tip de comportament inflexibil în chestiunile sentimentale care, din cauza unei abordări lipsite de măsură și nuanță, poate conduce la sfârșitul relației. De asemenea, este posibil un demers abil menit să reglementeze un drept salarial sau o plată care vi se cuvine pentru munca prestată. Sunt posibile surprize, dar aveți și abilitatea de 'a prinde din zbor' informația necesară.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

În săptămâna 11-17 martie 2019, unii dintre voi pot trece prin momente de panică provocate de avaria unei case, a unui imobil în urma unor accidente, alunecări de teren, dislocări de maluri, condiții meteorologice speciale. În această perioadă, vă confruntați și cu reacții organice deranjante. Din fericire, Micul Beneficvă va asigura protecție și șansa de a depăși destul de repede momentele precare pentru trup și pentru suflet.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

În săptămâna 11-17 martie 2019, contextul astral favorizează deplasările. Acestea pot fi presărate cu evenimente, cu întâmplări bizare, dar și cu riscul unor accidente (alunecări, căderi, răsturnări). Este o perioadă în care sunteți predispuși la sentimentalism, la trăiri emoționale intense, la efuziuni lirice ori, într-un registru mai scăzut ca satisfacție, la melancolie, dor și regrete.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal