Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 22 – 28 februarie 2020

În fiecare vineri, începând cu ora 14.00, Urania vă așteaptă pe www.libertatea.ro cu previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. Principalul aspect astrologic al săptămânii este Luna Nouă în Pești, care va aduce evenimente semnificative în viața nativilor.

Iată care sunt previziunile Uraniei pentru toate zodiile în săptămâna 22-28 februarie 2020.

BERBEC

Săptămâna 22-28 februarie 2020 este marcată de posibile întâmplări pline de surprize și semnificații care vă pot dezvălui aspectele interesante privitoare la prietenii voștri. Este o perioadă dedicată universului interior: reflecții asupra evenimentelor și oamenilor care au lăsat urme profunde în amintirea voastră, perioadă a unor constatări sub forma trezirii la realitate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

În săptămâna 22-28 februarie 2020, aveți parte de relații agreabile cu prietenii mai noi sau mai vechi. Stare de comuniune sufletească, plăceri împărtășite alături de aceia (petreceri, evenimente fericite), revederea cu persoane de care vă leagă amintiri plăcute. Vestea proastă este că aveți tendința să vă îngrijorați pentru fleacuri.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

În săptămâna 22-28 februarie 2020, aveți parte de șansă, de protecție sau de un culoar favorabil dezvoltării personale fără efort. În acest răstimp, pot avea loc confruntări cu persoanele apropiate: divergențe de opinie, imposibilitatea de a ajunge la un dialog constructiv, nervozitate, ostilitate, reacții apărute din pricina banilor, a diverselor interese materiale.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

În săptămâna 22-28 februarie 2020, în efortul vostru de a rezolva o chestiune de interes material, veți propune sau veți pune în practică soluții mai puțin obișnuite. Nu vă bazați pe ajutorul, contribuția sau acceptul prietenilor. De asemenea, la urechile voastre pot ajunge informații flatante sau onorante cu privire la felul în care sunteți priviți și apreciați în mediul vostru profesional.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna 22-28 februarie 2020 este marcată de situații neprevăzute, circumstanțe mai puțin obișnuite în care ați putea fi puși de un partener. Afirmații care surprind, dialoguri mai puțin convenționale, provocate de un context special, de o constrângere; nu faceți afirmații hazardate de dragul de a face valuri sau doar pentru a vă apăra, mai ales dacă este vorba de împrejurări oficiale când toții ochii sunt ațintiți asupra voastră.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Săptămâna este marcată de evenimente de mică importanță la serviciu care vor avea darul să complice sau să încurce lucrurile, generând dezordine și enervare. La urechile voastre pot ajunge vești care vă pot pune pe gânduri, referitor la posibilele schimbări care se preconizează la locul de muncă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna 22-28 februarie 2020 este marcată de nevoia de relaxare, de dorința de a schimba atmosfera de seriozitate și responsabilitate cu una detașată, îndreptată spre activități care să vă permită să vă puneți în valoare calitățile personale. La locul de muncă, aveți parte de relații destinse. Poate apărea o situație favorabilă mai ales din perspectiva unei posibile rezolvări a unei nemulțumiri mai vechi.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

În săptămâna 22-28 februarie 2020, sectorul sentimentelor va fi susținut de un context astral care va spori emotivitatea și romantismul. Este o perioadă favorabilă conceperii unui copil. Totodată, la locul de muncă, pot avea loc situații neprevăzute iscate în urma unor nereguli, a unor disfuncții în procesul muncii ale căror consecințe neplăcute să vă fie imputate. Unele evenimente pot fi provocate chiar de voi.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Săptămâna aceasta, sectorul comunicării va fi marcat de ideile interesante, de dialogurile pline de substanță, de conținutul și de semnificația lor de pe urma cărora veți avea beneficii majore. Unele informații se pot constitui ca niște avertismente pentru voi. De asemenea, puteți fi trimiși în deplasări pe nepusă masă, dar va fi vorba despre călătorii interesante.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

În săptămâna 22-28 februarie 2020, veți avea parte de motive de enervare sau de îngrijorare ba, poate, în unele cazuri, chiar un conflict provocat de un membru de familie care nu e la înălțimea provocărilor: nu înțelege, uită, greșește, ia decizii neinspirate, încurcă lucrurile, spune ce nu trebuie, se pune pe sine în pericol etc. Pe lângă asta, va trebui să faceți efortul să vă adaptați la o situație neprevăzută în plan afectiv, să asimilați o veste care vă debusolează sau pe care, din lipsa detaliilor, nu o înțelegeți cu adevărat.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta este favorabilă reglărilor de conturi (plăți curente, achitarea datoriilor, lichidarea unor aspecte financiare), dar și intrării în normalitate cu privire la regimul salarial sau la identificarea unei soluții de a câștiga bani prin valorificarea unor abilități personale. Pe lângă aceste aspecte, veți fi lesne iritabili, nu veți suporta să fiți corectați sau contraziși, având impresia că aceste forme de control exercitate asupra voastră sunt o formă de a vi se limita libertatea de exprimare sau autonomia convingerilor.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Săptămâna 22-28 februarie 2020 marchează o perioadă pe care o veți trăi cu intensitate. Brusc, vă veți simți mai bine fizic, mai în formă din punct de vedere psihic, veți avea energie, entuziasm și inspirație. Enervările cotidiene vor fi generate de motive bănești sau născute din disputele banale cu funcționarii în fața cărora vă prezentați pentru a efectua plăți sau a încasa bani. Unii dintre voi se pot alarma pe fondul unor informații destabilizatoare cu privire la felul în care ar urma să fiți retribuiți dacă ar intra în vigoare niște acte normative aflate în dezbatere.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop saptamanal