Horoscop 20 decembrie. Zodia care va fi provocată de destin

horoscop 20 decembrie

Horoscop 20 decembrie. Pentru majoritatea nativilor zodiacului, astăzi va fi o zi relaxantă, în care sarcinile de serviciu vor fi mai puține, pretențiile șefilor mai mici, în general predominând starea de liniște și de mulțumire. Însă nu toți vor fi la fel de norocoși. Contextul astral nu este la fel de favorabil pentru nativii dintr-o anumită zodie. Aceștia vor fi provocați de destin, vor trece prin stări contradictorii, iar tensiunile acumulate în ultimul timp de aceștia pot răbufni destul de violent.

BERBEC

Atmosfera de lucru de la job este pe zi ce trece mai relaxată. Asta nu înseamnă că voi aveți mai puțin de lucru, ci că presiunea nu mai este atât de mare. Profitați de acest aspect și bucurați-vă de ceea ce vedeți în jur: de pauza de cafea, de bradul împodobit, de cadourile primite etc.

TAUR

Relațiile parteneriale sunt destul de tensionate astăzi, pe de o parte din cauza partenerilor sau colaboratorilor, pe de altă parte și voi sunteți destul de combativi. Recomandarea noastră ar fi să încercați să fiți înțelegător cu cei din jur. De fapt, aveți senzația că sunteți neînțeleși de ceilalți, însă realitatea este că sunteți subiectivi, iar acestea sunt doar senzații de moment.

GEMENI

Contrar firii voastre, azi aveți nevoie de aprobarea şi încurajarea celor din jur. Nu vă simțiți foarte stăpâni pe voi, dar această nesiguranță vine, de fapt, din relaxarea pe care v-a insuflat-o spiritul sărbătorilor. Dacă este cazul să vă mobilizați, faceți-o pentru că puteți s-o faceți. Mai e puțin de tot până la vacanță, când vă veți bucura de toată relaxarea. Deocamdată, se pare că nu e momentul să vă relaxați complet.

RAC

Azi, reușiți cumva să fiți foarte zen. Nimic nu pare să vă deranjeze, nici delăsarea celor din jur, nici incompetența lor, nici agresivitatea lor. Sunteți foarte detașați și asta nu poate decât să fie foarte, foarte benefic pentru sănătatea voastră psihică.

LEU

Azi, dați dovadă de o stare fizică și psihică foarte bună. Sunteți energici, veseli, glumeți și puși pe distracție. Este un moment bun pentru consolidarea relațiilor cu colegii de muncă sau cu prietenii.

FECIOARĂ

Azi, sunteți ușor deprimați din cauza unei probleme sentimentale. Este posibil ca partenerul de viață să aibă o atitudine care să vă deranjeze. Ca de obicei, singura soluție este comunicarea. Totuși, dacă el nu este prea deschis, nu e nicio tragedie dacă mai amânați o zi-două discuția lămuritoare.

BALANȚĂ

Ziua de azi ar fi una minunată dacă nu ar apărea ceva probleme de sănătate. Nu e nimic grav, nu vă speriați, poate fi vorba despre niște tulburări ale sistemului digestiv, determinate de alimentația voastră haotică din ultima perioadă. Un ușor regim în următoarele două-trei zile și totul va reintra în normal.

SCORPION

Pentru voi, ziua de azi este una în care experimentați multe stări contradictorii și tensiuni, care pot răbufni destul de neplăcut față de ceilalți. Sunteți nemulțumiți de tot ce se petrece în jurul vostru, destinul pare să vă provoace astăzi, iar voi nu știți exact cum să răspundeți acestor provocări. Greșeala voastră este aceea că vă raportați greșit la evenimentele exterioare.

SĂGETĂTOR

Este posibil să vă confruntați cu unele probleme la serviciu din cauza unor neatenții, neconcordanțe sau greșeli în acte, care nu sunt neapărat ale voastre. Încercați să adoptați o atitudine împăciuitoare, să vă păstrați calmul și să fiți dispuși să rezolvați amiabil situațiile apărute.

CAPRICORN

Traversați o perioadă foarte bună în plan personal, inclusiv în ceea ce privește sănătatea psihică. Reușiți să vă detașați de griji și probleme, căutați distracția în activități care oferă adrenalină sau care vă relaxează psihicul. Este un moment bun satisfacerea micilor plăceri și mofturi.

VĂRSĂTOR

La locul de muncă, dați dovadă de o autoritate care nu este chiar pe gustul tuturor. Încercați să vă păstrați calmul și să fiți împăciuitori. Ideal ar fi să vă oferiți să dați voi o mână de ajutor celor care fac greșeli și întârzie, astfel, finalizarea unor taskuri.

PEȘTI

Este momentul să recunoașteți că relațiile de prietenie vechi vă împiedică să evoluați în viață. Începeți să înțelegeți anumite situații care până acum vă erau neclare și să priviți cu alți ochii oamenii care până nu demult vă erau alături și vă ofereau ajutor necondiționat.

Foto 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop