Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 13-19 noiembrie 2017

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 13-19 noiembrie 2017

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . În noua emisiune, Uranissima, fiecare zodie va fi prezentată în detaliu. 

BERBEC

Săptămâna 13-19 noiembrie 2017 nu este chiar cea mai bună pentru voi. Cel care vă pune bețe în roate este chiar Marte, patronul zodiei voastre. Vă ridică opreliști, stârnește antipatii, dușmănii, creând o atmosferă nefavorabilă parteneriatelor, indiferent că este vorba despre parteneriat de afaceri sau căsătorie. Nu este cel mai bun moment să luați decizii, căci puteți percepe eronat situațiile și persoanele cu care doriți să încheiați parteneriate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna 13-19 noiembrie 2017 nu este ușoară nici pentru voi. Soarele în tranzit, în opoziție cu Soarele natal, favorizează transmiterea de mesaje care vă pot speria, vă pot induce în eroare. Unii dintre voi pot experimenta stări de depresie și spaima de a se confrunta cu o realitate pe care n-o pot controla. Totuși, cei doi benefici – Jupiter și Venus – pot crea efecte în funcție de natura hărții astrale a fiecărui individ.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

În săptămâna 13-19 noiembrie 2017, veți avea parte de un traseu al lunii de la Fecioară către Săgetător, context astral care vă va da ceva bătăi de cap. Din fericire, bătăile de cap vin din direcția unor discuții destul de banale, legate de casă, de gospodărie. Luna în Balanță împreună cu Marte vă dă capacitatea de a lucra, de a inventa, de a descoperi. Sunt avantajați în special nativii care desfășoară activități intelectuale (IT, calculatoare, presă).

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Săptămâna 13-19 noiembrie 2017 nu este cea mai grozavă pentru voi. Combinația nefavorabilă dintre Uranus și Marte vă va da ceva bătăi de cap pe axa carierei și familiei. Veți avea destule momente de nemulțumire, de iritare, din păcate, veți fi nevoiți să le luați așa cum sunt, întrucât fie vă depășesc puterile, vie nu vă privesc doar pe voi personal. Vor fi situații care vă vor șoca, însă, totodată, vă vor mobiliza și vă vor radicaliza în atitudine.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

În săptămâna 13-19 noiembrie 2017, contextul astral creat de planetele Marte și Uranus nu vă este tocmai favorabil. Vă veți confruta cu probleme de comunicare, veți fi lipsiți de eleganță, de politețe. Felul vostru de a vă adresa celor din jur va avea nuanța unui ordin, ceea ce, în mod evident, nu va fi pe placul acestora. Deplasările pe care veți fi nevoiți să le faceți vor sta sub semnul unor incidente.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În această săptămână, problemele bănești vor fi cele care vă vor da bătăi de cap. Ele vor trebui rezolvate urgent, nu e loc de amânări. Situațiile neprevăzute vin în cascadă obligându-vă să le rezolvați. Aceste evenimente vă pot găsi fără bani, cu toate acestea, ele sunt prea rpesante pentru a putea suporta amânare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Contextul astral al săptămânii favorizează situațiile neprevăzute, care se pot întoarce împotriva voastră. Aveți tendința să vă faceți sânge rău, iar supărarea voastră va duce la găsirea unor soluții mai neobișnuite la chestiuni parteneriale, fie că e vorba de parteneriat de afaceri sau de căsătorie. Din păcate, toate situațiile acestea vă vor face să vă schimbați părerea despre tot ce înseamnă un contract.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Voi sunteți favoriții astrelor în această săptămână. Aveți Soarele de partea voastră, iar pe 18 noiembrie și Luna Nouă. Contextul astral vă ajută să lăsați trecutul în urmă fără să simțiți nevoia de a vă uita înapoi și să vă dedicați să mergeți înainte cu mult entuziasm. Cei 2 benefici (Jupiter și Venus) în conjunctie vă oferă șansă, noroc, protecție. Vorbim și despre norocul de a face lucruri mai obscure și de a nu fi prinși.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Voi aveți de partea voastră, în această săptămână, Luna în tranzit, care, alături de Mercur și Saturn, formează un tablou interesant. Veți fi veseli, exuberanți, cu dor de ducă, curioși și interesați să aflați lucruri noi. Ba, chiar, pentru a vă îmbogăți cunoștințele, veți fi dispuși să suportați tot felul de experiențe, unele nu dintre cele mai plăcute.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal