Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 19-25 octombrie 2019

În fiecare vineri, Urania vă așteaptă pe www.libertatea.ro cu previziunile astrologice ale săptămânii ce urmează. Principalul eveniment al acestei săptămâni este reprezentat de intrarea Soarelui în zodia Scorpionului. Acesta are o importanță majoră, se va produce pe 23 octombrie și va influența puternic toate cele 12 zodii.

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 19-25 octombrie 2019

BERBEC

La începutul săptămânii, Berbecii trebuie să fie mai atenți la relațiile cu familia, la nevoile și suferințele persoanelor dragi. Cei născuți în această zodie vor traversa o perioadă în care își vor dori să iasă în evidență, să facă o impresie bună și să îi cucerească pe cei din jur, în sufletul lor făcându-și loc dorința de aventură.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI.

TAUR

Pentru cei născuți în zodia Taur, această săptămână este una decisivă cu privire la meseria și la viitorul lor din punct de vedere profesional. Vor fi nevoiți, în special cei tineri, să ia decizii importante și să își asume responsabilitatea pentru ele, lucru destul de dificil.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI.

GEMENI

Gemenii sunt inventivi și creativi, iar în perioada ce urmează vor fi puși în situația de a-și administra veniturile, astfel încât să evite apariția problemelor financiare. Anumiți nativi vor constata o serie de nereguli în aplicarea legislației cu privire la veniturile lor salariale sau la drepturile ce li se cuvin și vor fi nevoiți să reacționeze.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI.

RAC

O situație neplăcută apărută la locul de muncă le va da de furcă Racilor. Acești nativi trebuie să facă un efort și să se adapteze la noile schimbări. La capitolul sănătate, Racii trebuie să fie foarte atenți la tot ce ține de sistemul nervos periferic, existând riscul apariției unui dezechilibru.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI.

LEU

Leii se simt obosiți și vor avea nevoie de o perioadă de pauză în care să își pună ordine în gânduri. Vor avea tendința de a se izola, încercând ca în acest mod să elimine orice factor de stres.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI.

FECIOARĂ

Pentru Fecioare începe o săptămână în care vor pune foarte mult accentul pe impresia pe care o vor face în fața celorlalți. Mai mult decât atât, acești nativi vor fi mult mai selectivi și vor încerca să facă ordine în viața lor, îndepărtându-se de acele persoane față de care și-au pierdut încrederea.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI.

BALANȚĂ

Balanțele vor fi nevoite să treacă peste un moment de cumpănă în săptămâna ce urmează. Pot primi o propunere tentantă și vor sta foarte mult pe gânduri pentru a lua o decizie. Mai mult decât atât, acești nativi vor fi obligați să facă față unor presiuni venite din sfera socio-profesională, anumite persoane punându-le răbdarea la mare încercare.

 

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI.

SCORPION

Scorpionii sunt hotărâți să facă tot ce ține de ei pentru a-și găsi drumul profesional. Cei născuți în această zodie își doresc o schimbare, sunt dispuși să accepte orice provocare dacă asta înseamnă că, în sfârșit, își vor putea îndeplini un vis, un ideal.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI.

SĂGETĂTOR

Un lucru pe care l-au trăit de mai multe ori în anul 2019 se reîntoarce în viața Săgetătorilor, afectând sectorul financiar. Poate fi vorba despre o serie de dificultăți de ordin material sau piedici venite din partea unor oameni sau instituții.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI.

CAPRICORN

Capricornii trebuie să fie foarte atenți la orice detaliu care are legătură cu circulația periferică sau fiziologia aparatului locomotor. Ar fi bine ca, în perioada imediat următoare, acești nativi să se protejeze mai mult și să nu facă efort fizic.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii pot întâmpina o serie de probleme de sănătate, în special persoanele trecute de prima tinerețe. Pot să apară afecțiuni ce țin de sistemul osos, digestiv, dar și problemele apărute pe teren alergic sau boli dermatologice.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI.

PEȘTI

Sfatul astrologilor pentru Pești este să evite luarea unor decizii importante cu privire la viitorul unei relații afective. Nu este un moment bun să facă acest lucru, mai ales că principiile lor sunt tulburate în această perioadă. Pot cădea pradă îndoielilor, impresiilor și părerilor.

 

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI.

Foto: captură libertatea

Citește și:

Intrarea planetei Marte în Balanță le va da viața peste cap multor zodii. Ce schimbări pot să apară până pe 19 noiembrie?

Horoscop octombrie 2019. Lasă trecutul în urmă și vindecă rănile vechi prin iubirile noi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop