Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 12-18 martie 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 12-18 martie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . 

Iată previziunile astrologice ale săptămânii 12-18 martie 2018.

BERBEC

În săptămâna 12-18 martie 2018, la urechile voastre ajung informații surprinzătoare privitoare la unii dintre prietenii voștri. În această perioada sunteți mai preocupați de propria persoană decât de obicei. Încercați din răsputeri să vă lămuriți într-o chestiune care vă afectează puternic.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna 12-18 martie 2018 este marcată de surprize legate de carieră și de mici încercări ale voastre de a atinge succesul profesional. De subliniat că, în această perioadă, veți fi agitați, neliniștiți, iar aceste stări vă vor afecta și la nivel fizic.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

În această săptămână, vă trec prin minte tot felul de idei extravagante, pe care n-ar fi chiar înțelept să le puneți în practică. La locul de muncă aveți șanse maxime să fiți remarcați, lăudați, să vă bucurați de aplauze, felicitări, admirație și, astfel, să căpătați încredere în voi înșivă.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Săptămâna 12-18 martie 2018 este marcată de trăiri ciudate, senzații stranii, presimțiri cu privire la starea voastră materială. Spre sfârșitul săptămânii, reușiți, în sfârșit, să vă faceți puțin timp pentru voi, să visați, să meditați, să vă dedicați activităților legate de instrucție, de educație, trăire religioasă, de vocație profesională.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna aceasta, veți avea parte de mici surprize venite din partea partenerilor – poate fi vorba despre partenerul de viață, partenerul de afaceri, ori chiar de către rivali. Totodată, de subliniat că veți depune eforturi să ieșiți dintr-un impas. Posibil să primiți cadouri sau mici atenții care vă vor merge la suflet.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În această săptămână, la locul de muncă veți fi asaltați de știri contradictorii. Sunt posibile mici probleme de natură neuro-vegetativă, nervoasă, cardio-vasculară sau circulatorie. Către sfârșitul săptămânii, faceți tot ce ține de voi să restabiliți calmul și armonia în relația cu partenerul de viață.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna 12-18 martie 2018 este marcată de conflicte, de acuzații, de afirmații exagerate. Vestea bună este că, spre sfârșitul săptămânii, veți avea parte de o bonificație, o primă substanțială de la locul de muncă.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Săptămâna aceasta, veți avea parte de stres generat de problemele de familie și de surprize neplăcute. Spre sfârșitul săptămânii, vă năpădesc dorul, melancolia, nostalgia.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

În săptămâna 12-18 martie 2018, veți avea parte de situații inedite. Poate fi vorba despre conversații, întâlniri sau vești. Tensiunile dintre voi și membrii familiei își vor pierde din intensitate. În plan sentimental, veți avea șansa să trăiți clipe unice și intense.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Săptămâna aceasta este marcată de stres generat de problemele cu banii și de iritabilitate. Către sfârșitul săptămânii, unii dintre voi pot avea o conversație liniștitoare cu persoane străine care le vor da asigurări cu privire la posibila rezolvarea a problemei care îi macină.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

În această săptămână, sunteți enervați, chiar speriați de un dezechilibru care se produce înlăuntrul vostru. Ba vă enervați, ba vă calmați, ba vă panicați, ba aveți motive de bucurie. Simțiți nevoia de un echilibru, pe care veți reuși să-l găsiți în cele din urmă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Deveniți conștienți de faptul că trăiți vremuri importante. Contextul astral al săptămânii vă sporește farmecul și calitățile intuitive ori expresivitatea în orice fapt de viață.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal