Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 16- 22 noiembrie 2019

În fiecare vineri, Urania vă așteaptă pe www.libertatea.ro cu previziunile astrologice ale săptămânii ce urmează. Începe o săptămână marcată de influența intrării lui Marte în zodia Scorpion, eveniment astrologic care va dura până pe 3 ianuarie 2020. Este o perioadă dificilă pentru toate zodiile. Al doilea eveniment important al săptămânii este revenirea lui Mercur la mișcarea directă, moment în care lucrurile încep să se regleze pentru anumiți nativi, iar ultimul eveniment astrologic al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Săgetătorului. 

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 16- 22 noiembrie 2019

BERBEC

Berbecii pot întâmpina blocaje, complicații sau întârzieri. Acești nativi sunt pe punctul de a pica în capcana unor provocări apărute în sfera emoțională și care le promit plăceri sau satisfacții. Acești nativi simt nevoia acută de a se afirma, de a deveni vizibili în public, mai ales dacă activează în domenii ce țin de cultură sau talent.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI.

TAUR

Este o perioadă în care Taurii preferă sa asculte, să ofere un sfat și mai puțin să vorbească despre problemele lor. Sunt foarte discreți în această săptămână și nu își doresc să iasă prea tare în evidență. Fac un efort considerabil pentru a acționa autoritar în relația cu cei din familie.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI.

GEMENI

Gemenii sunt hotărâți să se concentreze pe un anumit domeniu și vor da tot ce au mai bun pentru a obține cele mai bune rezultate. Astfel, acești nativi au șansa de a se afirma în cadrul unei ședințe sau a unei dezbateri și de a se afla pe o poziție fruntașă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI.

RAC

Contextul astral le permite Racilor să dezvolte o relație mult mai bună cu cei din jur. Vor comunica eficient, se vor manifesta astfel încât apropiații să aibă în minte clar ceea ce ei își doresc și vor acționa într-o manieră foarte pozitivă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI.

LEU

La începutul perioadei ce urmează, Leii se vor confrunta cu stări de oboseala, lipsa poftei de mânca, se vor mobiliza cu greu să își îndeplinească sarcinile și pot întâmpina probleme la nivelul sistemului osos. Starea lor se va îmbunăți spre finalul săptămânii și chiar vor dezvolta o rezistență mai mare la stres.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI.

FECIOARĂ

Fecioarele nu sunt o companie prea plăcută în această săptămână. Relațiile cu cei din jur se vor limita la discuții banale, multe dintre ele pornite din politețe. Anumite situații îi pot afecta pe cei născuți în zodia Fecioară mai mult decât ar fi crezut, tulburându-le gândurile, convingerile sau încrederea în ceva sau cineva.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI.

BALANȚĂ

Balanțele sunt speriate de un eveniment care ar putea să le pună într-o situație ușor delicată în fața colaboratorilor. Acești nativi vor sacrifica totul pentru a-și păstra un statut pe care l-au câștigat cu greu sau o poziție importantă pe care au obținut-o în cadrul firmei.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI.

SCORPION

Cei tineri născuți în zodia Scorpion sunt nemulțumiți de ceea ce le oferă forma de învățământ pe care au ales să o urmeze, iar studiile sunt, în prezent, principala lor preocupare. Cei maturi își vor îndrepta atenția către activități ce țin de morală, religie, cultură sau zona spirituală.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii se confruntă cu probleme legate de bani, asta și din cauza unor proiecte care s-au blocat și care nu le mai oferă acea siguranță financiară de care aveau atât de multă nevoie. Săgetătorii vor să facă o impresie bună în această săptămână, astfel că vor trata totul cu maximă responsabilitate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI.

CAPRICORN

Capricornii vor fi destul de rigizi în relația cu persoana iubită, cu partenerii de afaceri sau cu cei care de-a lungul timpului le-au făcut o mulțime de probleme.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI.

VĂRSĂTOR

În săptămâna ce urmează, Vărsătorii vor întâmpina probleme la capitolul sănătate. Afecțiunile sistemului digestiv vor fi cele care le vor da mari bătăi de cap, acestea riscând să se agraveze din cauza oboselii sau epuizării fizice. Mai mult decât atât, Vărsătorii vor avea de pierdut din cauza orgoliului.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI.

PEȘTI

Peștii traversează o perioadă încărcată din punct de vedere emoțional. O relație sentimentală îi pune serios la încercare și îi determină să treacă prin stări multiple.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI.

Foto: captură libertatea

Citește și:

Previziunile Uraniei. Cum sunt influențate zodiile de Luna Plină în Taur?

Mercur retrograd le dă zodiilor viața peste cap. Ce se va întâmpla până pe 20 noiembrie?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop