Previziunile Uraniei. Cum sunt influențate zodiile de Luna Plină în Taur?

Evenimentul astrologic important al săptămânii este formarea aspectului de Luna Plină în Taur. Acesta se va produce pe 12 noiembrie 2019 și va avea un impact puternic asupra zodiilor. Iată care sunt previziunile Uraniei.

Previziunile Uraniei. Cum sunt influențate zodiile de Luna Plină în Taur?

BERBEC

Luna Plină în Taur scoate în evidență anumite riscuri și obligații materiale, anumite erori legate de teme financiare care până acum le erau necunoscute nativilor din zodia Berbec. În această perioadă, cei născuți în zodia Berbec pot descoperi adevărul dând mai multă importanță anumitor presimțiri, astfel vor ajunge la sursa răului.

TAUR

Taurii se vor bucura în perioada următoare de un plus de stabilitate și asta în urma formării aspectului de Lună Plină în zodia lor. Acești nativi nu vor ceda ușor atunci când partenerul de viață va face presiuni asupra lor și nici nu se vor lăsa impresionați de observațiile venite din partea anumitor persoane cu care cooperează. Cei născuți în zodia Taur pot avea impresia că sunt păcăliți sau mințiți, având șanse mari să descopere persoana care face acest lucru.

GEMENI

Luna Plină în Taur va avea un impact puternic asupra celor două case ale sănătății Gemenilor. Starea de spirit a acestora va suferi modificări, iar felul în care aceștia vorbesc va fi influențat într-o manieră negativă. După 13 noiembrie, Gemenii vor scăpa de stres și vor putea să se relaxeze.

RAC

Pentru Raci, Luna Plină în Taur va aduce probleme serioase în sectorul prieteniilor. Aceste relații vor fi puse la încercare de o serie de dezvăluiri care îi pun într-o lumină proastă pe cei în care Racii au avut încredere. Inclusiv relațiile cu partenerul de viață pot avea de suferit.

Luna Plină în Taur din 12 noiembrie îi poate transforma pe Lei în “mici vedete”. Cei născuți în această zodie vor fi pe val, însă trebuie să se adapteze la stres și să nu lase nimic la întâmplare, asta dacă își doresc să aibă totul sub control.

FECIOARĂ

Dacă până acum au încercat să trateze cu indiferență anumite lucruri care erau evidente, Luna Plină în Taur îi obligă pe nativii din Fecioară să țină cont de ele atunci când iau decizii. Vor fi nevoiți să renunțe la prejudecăți și să abandoneze niște atașamente care, în acest stadiu de viață, nu mai sunt justificate.

BALANȚĂ

În cazul Balanțelor, Luna Plină în Taur va afecta în special regimul banilor și al bunurilor. Nu este o perioadă prea bună pentru a aborda teme legate de salariu, iar nativii care fac acest lucru riscă să se confrunte cu probleme serioase, demersul lor fiind răstălmăcit.

SCORPION

Luna Plină în Taur va avea un impact negativ asupra stării de sănătate a Scorpionilor, însă problemele apărute vor putea fi controlate cu ușurință de nativi. Mai mult decât atât, relațiile parteneriale ale nativilor vor fi puse la încercare, pot să apară îndoieli și dorința de a verifica orice informație.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii se vor confrunta cu probleme apărute la nivelul sectorului endocrin, dar pot dezvolta și infecții ascunse care cu greu vor putea fi identificate, iar toate acestea se vor produce pe fondul formării aspectului de Lună Plină în Taur. Dacă nu este vorba despre urgențe, acești nativi sunt sfătuiți să evite orice intervenție chirurgicală, anestetize.

CAPRICORN

Relațiile afective la Capricornilor pot avea de suferit din cauza unor constatări care nu mai pot fi contestate. Luna Plină în Taur va scoate la iveală minciuni, exagerări, manipulări emoționale care își vor pune amprenta asupra relațiilor nativilor născuți în zodia Capricorn.

VĂRSĂTOR

Luna Plină în Taur îi va ajuta pe Vărsători să descopere anumite nereguli care au dus la apariția unei neînțelegeri. Acești nativi riscă să fie acuzați pe nedrept și pentru a nu înrăutăți lucrurile, Vărsătorii trebuie să evite luarea oricărei decizii până pe 6 decembrie.

PEȘTI

Din cauza formării aspectului de Lună Plină în Taur, nativii din zodia Pești riscă să se lase fascinați de false adevăruri sau idealuri. Pot înțelege lucrurile într-o manieră greșită și pot avea parte de dezamăgiri pe plan profesional, având senzația că au pierdut timpul degeaba și că nu au reușit să obțină nimic.

Foto: 123rf.com, captură libertatea

Citește și:

Mercur retrograd le dă zodiilor viața peste cap. Ce se va întâmpla până pe 20 noiembrie?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop