Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 15-21 octombrie 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 15-21 octombrie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . Iată previziunile pentru săptămâna 15-21 octombrie 2018.

BERBEC

Săptămâna 15-21 octombrie 2018 stă sub semnul relațiilor „efervescente” cu unii prieteni. Situațiile surprinzătoare prin care vor trece aceștia vor face o impresie puternică asupra voastră. Pot apărea contraziceri, divergențe stârnite de inițiativele și felul vostru de a acționa, care intră în contradicție cu opinia generală a mediului din care faceți parte.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna 15-21 octombrie 2018 stă sub semnul maturizării, al resemnării sau al despărțirii de idei, oameni și proiecte în care ați crezut și în care, acum, nu vă mai regăsiți. O situație surprinzătoare vă poate afecta imaginea. Este posibilă echilibrarea relațiilor la locul de muncă sau intrare în vigoare a unor prevederi care vă convine.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

În săptămâna 15-21 octombrie 2018 aveți parte de situații inedite care vă modifică părerile cu privire la anumiți oameni și la numite proiecte de viață. Puteți avea de-a face cu întâmplări neobișnuite sau circumstanțe de viață speciale născute din neconcordanțe, dar și cu conflicte de conștiință.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Contextul astral al săptămânii 15-21 octombrie 2018 favorizează stresul provocat de situații ce par a nu-și găsi rezolvarea, în ciuda eforturilor voastre. Dați peste oameni ostili, vă confruntați cu atitudini refractare sau indiferente la problema ce trebuie soluționată cu acordul acelora. Totodată, puteți primi un dar, puteți beneficia de o facilitate financiară. Totuși, acest câștig vă poate pune în fața  unor aspecte juridice sau financiare neobișnuite.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

În perioada următoare, aveți parte de un volum mare de muncă, eventuale întârzieri sau neconcordanțe care impun refacerea lucrării sau corectarea greșelilor. Prin urmare, sunt posibile întârzieri față pe un termen fix de predare, ceea ce creează stres. De asemenea, puteți avea parte de surprize legate de schimbarea atitudinii unui partener de viață sau de afaceri. Situațiile pot lua întorsături care să vă oblige să vă adaptați strategiile.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta, veți face eforturi pentru a vă păstra cumpătul în fața unor situații complicate de ordin sentimental (răceală afectivă, îndepărtare, comunicare anevoioasă). Pe planul sănătății, vă puteți confrunta cu o stare de rău care se poate instala brusc, din motive aparent inexplicabile, și care pot înceta brusc. La locul de muncă pot apărea surprize neplăcute; unele circumstanțe vă pot împiedica să vă desfășurați activitatea.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna 15-21 octombrie 2018 este marcată de dialoguri dificile, fără vreo concluzie, între voi și unele rude. Aveți parte de stres afectiv, surprize care destabilizează, evenimente care vă iau pe nepregătite și la care nu știți cum să reacționați. Latura afectivă este marcată de situații care vă dau echilibrul interior peste cap: comportamente ciudate care vă nemulțumesc. Sunt posibile despărțiri furtunoase.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

În aceatsă perioadă, sunteți copleșiți de gravitatea unor evenimente din viața personală. Prin urmare, nu veți avea chef nici de glume, nici de conversații. Sunteți puși în situația de a vă face curaj pentru a vă asuma sarcini grele. Nu vă risipiți energia interioară și nu vă abateți atenția de la firul principal al evenimentelor care se derulează pentru că provocările pot fi multe și pot acționa concomitent.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

În această săptămână, sectorul informații, schimb de opinii, achiziția de cunoștințe prin învățare oferă și elemente pozitive și negative. Veți dori să renunțați la vechiul tipar de gândire și reacție, din acest motiv cei din jur le-ați putea părea nervoși, grăbiți, instabili, nerăbdători. În plus ineditul unor vești, bruschețea unor situații vă vor antrena într-un șuvoi de trăiri intense.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal