Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 15-21 iunie 2019. Ce ți-au pregătit astrele în săptămâna ce urmează?

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 15-21 iunie 2019

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 15-21 iunie 2019. În fiecare vineri, Urania vă așteaptă pe www.libertatea.ro cu previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. 

Săptămâna 15-21 iunie 2019 este o perioadă bogată în ipostaze astrale, iar toate acestea vor permite zodiilor să facă o serie de analize, de anticipări. Primul eveniment astrologic important din această săptămână este producerea fazei de Lună Plină în zodia Săgetător, pe 17 iunie, urmată de intrarea Soarelui în Rac, pe data de 21 iunie. Toate aceste aspecte își vor pune amprenta asupra celor 12 semne zodiacale. Iată care sunt previziunile astrologice ale săptămânii 15-21 iunie 2019, pentru fiecare zodie în parte.

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 15-21 iunie 2019

BERBEC

Partea materială îi preocupă pe Berbeci în ziua de 15 iunie, stârnind îngrijorarea foarte multor nativi. În timpul săptămânii, cei născuți în zodia Berbec se gândesc tot mai mult la statutul lor, la formarea lor profesională și își doresc să evolueze și să acumuleze noi cunoștințe. La baza dorinței lor stă nevoia de afirmare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

În prima parte a săptămânii, Taurii pot intra în conflict cu mai multe persoane, inclusiv cu partenerul de viață. Acești nativi vor întâmpina dificultăți la capitolul comunicare, lucru care va duce la apariția acestor dispute. Mai mult decât atât, există posibilitatea ca acești nativi să fie implicați în proceduri notariale sau judiciare legate de moșteniri și partaje. Pot fi victimele dezinformării sau înșelătoriilor, motiv pentru care ar fi bine să fie foarte atenți la acest aspect.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI . 

GEMENI

Gemenii pot întâmpina dificultăți la locul de muncă, pot ajunge să se enerveze sau chiar să fie deranjați de anumite aspecte. Relațiile lor parteneriale sunt destul de complicate, iar acest lucru îi poate afecta destul de mult pe Gemeni. Acești nativi trebuie să fie foarte atenți la detalii în perioada imediat următoare și asta pentru că pot interpreta greșit anumite lucruri, tocmai pentru că le tratează cu superficialitate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Racii încep săptămâna cu dreptul și reușesc să scape de sentimentele neplăcute care i-au chinuit în ultima perioadă. Acești nativi pot stabili detaliile referitoare la anumite proceduri, analize sau investigații medicale pe care plănuiau de multă vreme să le facă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Leii au tendința în această săptămână să se lase purtați de val, lucru care nu se va dovedi de fiecare dată în favoarea lor. Este o perioadă în care pun foarte mult accentul pe tot ce ține de petreceri, sport, divertisment, activități artistice și interpretative, relații între părinți și copii.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI. 

FECIOARĂ

Fecioarele vor fi foarte atente în săptămâna ce urmează la felul în care sunt percepute în societate, la locul de muncă. Cei născuți în această zodie simt nevoia să fie lăudați, recompensați și să se simtă împliniți din punct de vedere profesional. Își propun să facă tot ce ține de ei pentru a ieși din anonimat și pentru a reuși să se afirme.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI. 

BALANȚĂ

Din punct de vedere financiar, Balanțele nu traversează o perioadă tocmai bună, iar acest lucru stârnește îngrijorarea acestor nativi. Cu toate acestea, săptămâna 15-21 iunie este una foarte bună pentru a susține discursuri în public, declarații, examene sau pentru a participa la diferite conferințe.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI. 

SCORPION

Scorpionii au parte de trăiri intense, dar sfatul pentru ei în această săptămână este să nu facă promisiuni pe care nu sunt siguri că le pot respecta. În următoarea perioadă, în viața Scorpionilor se va face dreptate, iar adevărul va ieși la iveală

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt plini de viață și de energie, iar acest lucru se datorează în special fazei de Lună Plină care se va forma în zodia lor. Dacă până acum nu au avut de ce să își facă griji din punct de vedere financiar, după data de 17 iunie, Săgetătorii sunt măcinați de griji, iar cheltuielile pot depăși veniturile lor, lucru care se va transforma într-o sursă de stres.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Nu le stă în fire să renunțe la oamenii din jurul lor, dar atunci când sunt împinși de circumstanțe, acești nativi nu stau pe gânduri. Capricornii încep săptămâna cu tristețe în suflet și cu multe rezerve referitoare la mai mulți prieteni de care au hotărât să se despartă discret.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii se confruntă cu relații tensionate în plan profesional, pot fi atacați în public și chiar pot fi victimele unui conflict aprins. Mai mult decât atât, acești nativi sunt puși în situația de a alege dacă să treacă peste derapajele anumitor prieteni apropiați sau să îi pună pe aceștia la punct.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI.

PEȘTI

Peștii pot avea parte de succes, însă fericirea lor ar putea fi umbrită de comentariile răutăcioase venite din partea anumitor persoane. Poziția lor ar putea fi contestată, ceilalți li se pot adresa folosind exprimări ironice, iar toate aceste lucruri îi vor deranja peste măsură pe cei născuți în zodia Pești.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Foto: captură libertatea

Citește și:

3 zodii care vor străluci în iunie. Îi așteaptă o lună de vis!

Horoscop iunie 2019. Luna asta, oferiți-vă lucrurile pe care vi le-ați tot refuzat

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop