Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 15-21 februarie 2020

În fiecare vineri, Urania vă așteaptă pe www.libertatea.ro cu previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. Cele două evenimente astrologice importante ale intervalului 15-21 februarie 2020 sunt intrarea planetei Marte în zodia Capricornului și intrarea Soarelui în zodia Peștilor.

Iată care sunt previziunile Uraniei pentru toate zodiile în săptămâna 15-21 februarie 2020.

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 15-21 februarie 2020

BERBEC

Berbecii încep săptămâna dominați de bănuieli care vor ajunge să pună stăpânire pe sufletul și mintea lor. Cu toate acestea, nativii din această zodie vor fi preocupați și de ideea de perfecționare, dorindu-și ca în perioada următoare să se afirme în plan profesional.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Relațiile parteneriale ale Taurilor pot fi ușor tensionate, lucru care nu va fi pe placul acestora. În cazul celor care se confruntă cu probleme de ordin financiar, noua săptămână poate deschide calea către rezolvarea acestora, respectând întocmai legea.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna 15-21 februarie poate începe cu stângul pentru Gemeni, aceștia întâmpinând diverse probleme de sănătate. Mai mult decât atât, la locul de muncă pot întâmpina dificultăți din cauza comportamentului nepotrivit al unui coleg. Cineva îi poate acuza pe nedrept, moment în care ar fi bine să risposteze și să se apere.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Este o perioadă delicată pentru Raci în plan personal. Cei născuți în această zodie pot afla lucruri care să îi răscolească, iar relațiile lor sentimentale se pot complica. Dacă din punct de vedere amoros lucruri nu sunt tocmai roz, Racilor le va merge bine în carieră, existând șanse să semneze un contract sau să obțină un anumit statut.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Leii vor avea parte de dezamăgiri și situații nu tocmai plăcute din partea familiei. Pentru a uita puțin de probleme, acești nativi vor încerca să evadeze din cotidian, să scape de stres și să se bucure cu adevărat de viață, lucru care îi va ajuta să vadă lucrurile cu alți ochi și să fie mai optimiști.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Deși sunt foarte diplomate, acum a venit momentul ca Fecioarele să își impună punctul de vedere. Le vor demonstra celor din jur că nu glumesc în legătură cu un anumit subiect, lucru care nu va fi pe placul tuturor. Acesta este motivul pentru care pot să apară mici conflicte.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Balanțele vor avea de rezolvat mai multe probleme birocratice și vor ajunge să se enerveze din cauza unor nereguli. Lucrurile se vor calma, comunicarea va fi una eficientă și vor reuși să realizeze ceea ce și-au propus.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Scorpionii se vor lupta în perioada următoare ca lucrurile să intre în normal în ceea ce îi privește. Descoperă că un act normativ a fost pus în aplicare la locul de muncă, iar acesta din urmă îi dezavantajează.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

La începutul intervalului 15-21 februarie 2020, Săgetătorii vor fi puternic tulburați de amintiri, lucruri care s-au întâmplat în trecut, dar care în continuare au o mare influență asupra acestora nativi.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Starea de liniște sufletească a Capricornilor va fi puternic tulburată de anumite probleme apărute în relația cu un prieten. Apar îndoieli, iar acești nativi vor lua o decizie, chiar dacă în primă fază nu o vor face publică.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Chiar dacă se lovesc de neîncredere, Vărsătorii sunt hotărâți să arate de ce sunt în stare. Vor să aibă succes pe plan profesional și au toate șansele, având în vedere ambiția de care dau dovadă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Peștii au parte de o săptămână în care vor reuși să își dezvolte latura spirituală, să se regăsească și să stea departe de stres. Vor evolua din toate punctele de vedere!

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Foto: libertatea

Citește și:

Compatibilitate Berbec. Cu ce zodii se potrivesc Berbecii

Horoscop: care este cea mai norocoasă zodie în 2020

Previziunile Uraniei. Cum sunt influențate zodiile de intrarea lui Venus în Berbec?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop