Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 14-20 mai 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 14-20 mai 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . 

Iată previziunile astrologice ale săptămânii 14-20 mai 2018.

BERBEC

Săptămâna 14-20 mai 2018 vine cu o schimbare majoră care vă va da posibilitatea să puneți bazele unei noi activități sau a unei abordări diferite a felului în care vă veți valorifica forța de muncă. Deplasările pe care le veți face în această perioadă sunt cu noroc și în timpul lor puteți afla informații utile. Contextul astral favorizează certurile și despărțirile de prieteni.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Luna Nouă care se formează în semnul vostru zodiacal pe 15 mai marchează un început de drum în plan personal. În această perioadă începe și o transformare profundă a voastră legată de maturizare, de consolidarea personalității voastre. Apar blocaje în situațiile în care sunteți contestați, acuzați. Tendința voastră este să nu reacționați, ci să analizați cu atenție contextul conflictual.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna 14-20 mai 2018 este marcată de posibile schimbări bruște de atitudine față de anumite idei și de valori morale sau religioase. Puteți avea revelația unor adevăruri care vă sunt înlesnite de contactul cu obiceiurile și cultura unei țări străine. Astrele favorizează descoperirea de sine prin raportarea la criterii de viață cu care vă confruntați în medii de activitate exigente.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Principalul eveniment astral al săptămânii 14-20 mai 2018, Luna Nouă în Taur, din 15 mai, vă dă prilejul să cunoașteți o persoană importantă. Contextul astral favorizează trierile în rândul prietenilor. Totodată, veți fi puși în situații neobișnuite datorită cărora puteți lua contact cu persoane importante la care, în mod normal, nu ați avea acces.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI 

LEU

Contextul astral al săptămânii 14-20 mai 2018 este favorabil despărțirilor, certurilor, divorțurilor. În această perioadă, veți depune eforturi pentru a vă consolida imaginea sau funcția. Puteți aveas urpriza să constatați că de partea voastră va fi o persoană la care nu v-ați fi gândit niciodată.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Luna Nouă în Taur din 15 mai vă va ajuta să vă puneți ordine în viață. Este un moment bun să vă lansați în proiecte personale. Cât privește cariera, contextul astral favorizează situațiile care vă vor lua prin surprindere. Pentru că este necesar să decideți repede, există riscul să faceți evaluări greșite.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioare, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna 14-20 mai 2018 este marcată de schimbări de situație, de optică asupra evenimentelor sau de mod de acțiune. Contextul astral al acestei perioade favorizează amenințarea și demascarea lucrurilor incorecte. În plan sentimental, dar și în relațiile părinților cu copiii, apele se pot tulbura serios.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentr Balanță, AICI

SCORPION

În săptămâna 14-20 mai 2018, relațiile parteneriale (de cuplu, de afaceri) vor sta sub semnul ostilităților și neînțelegerilor. Contextul astral favorizează dorința de răzbunare, plăcerea de a pedepsi. Viitorul acestor relații este pus sub semnul întrebării. Luna Nouă în Taur din 15 mai favorizează explozii nervoase, izbucniri violente, replici lipsite de decență.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Luna Nouă care se formează în Taur pe 15 mai vă influențează mai cu seamă în sectorul profesional. În săptămâna 14-20 mai 2018 sunt posibile reorganizări la locul de muncă, discuții pe tema schimbărilor, informații referitoare la statutul vostru la serviciu. Nu sunt excluse decizii neașteptate din partea voastră, determinate de așteptarea unui „bine' care întârzie să apară.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetători, AICI

CAPRICORN

Contextul astral al săptămânii 14-20 mai 2018 menține în prim-planul vieții voastre probleme greu de rezolvat, care vă consumă peste măsură. Totodată, Luna Plină care se formează în Taur în această săptămână favorizează luarea unei decizii menite să așeze la locul cuvenit o relație sufletească.

Previziunile detaliate ale Uraniei penrtu Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

În săptămâna 14-20 mai 2018, veți resimți nevoia de a fi eroii unor aventuri sentimentale „ca-n filme'. Contextul astral al acestei perioade favorizează acțiunile curajoase, dar și imprudențele. Vestea mai puțin bună este că același context astral are darul și să vă deruteze.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Săptămâna 14-20 mai 2018 este favorabilă progreselor majore și lărgirii orizontului de cunoaștere. Veștile sunt mai puțin bune în ceea ce-i privește pe prieteni. Aceștia vă pot leza într-o măsură mai mare sau mai mică. Sfatul nostru este să evitați pe cât posibil persoanele dificile sau cu o educație precară.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal