Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 10-16 septembrie 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 10-16 septembrie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . Iată previziunile pentru săptămâna 10-16 septembrie 2018.

BERBEC

În săptămâna 10-16 septembrie 2018, sectorul relațiilor parteneriale este cel mai bine aspectat. Este o perioadă în care veți reuși să depășiți cu vrio conflictele cu partenerul de cuplu, nu pentru că acestea nu ar exista, ci pentru că aveți alte preocupări, aveți chef de viață și nu aveți energia necesară pentru astfel de “bătălii” cu partenerul de cuplu. relațiile cu unii prieteni se pot deteriora pe fondul unor nemulțumiri vechi care acum se acutizează.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna 10-16 septembrie 2018 stă sub semnul suprasolicitării la locul de muncă. Sarcinile de la serviciu vă copleșesc și puteți întâmpina dificultăți în a menține echilibrul între muncă și viața personală. Nu este exclus ca, din cauza suprasolicitării, să vă confruntați cu probleme destul de serioase de natură renală sau cerebrală. Contextul astral al săptămânii vă pune frecvent în dificultate și favorizează stresul.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna 10-16 septembrie 2018 este marcată de situații complicate, care vă pot tulbura modul de viață. Din păcate, contextul astral favorizează motivele de nemulțumire sau de revoltă cauzate de măsurile luate, în ultima vreme , la locul de muncă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Săptămâna aceasta, veți avea parte de animozități, de mici conflicte cu unii membri ai familiei. Astrele amplifică trăirile voastre afective, viața voastră sentimentală fiind, din acest motiv, alterată de bănuieli, spaime, neîncredere. Aveți tendința să dramatizați totul, totuși, încercați să nu-i călcați pe nervi pe cei dragi cu dramele voastre. Nu toate sunt reale.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

În săptămâna 10-16 septembrie 2018, contextul astral vă ajută să ieșiți din încurcături. Același context astral, însă, va îngreuna luarea deciziilor, indiferent că este vorba despre decizii luate în chestiuni majore sau minore. Totodată, este posibil să vă simțiți vinovați de deteriorarea relațiilor cu unii membri ai familiei.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Săptămâna 10-16 septembrie 2018 este marcată de informații alarmante la locul de muncă. Perspectiva care se construiește nu este deloc sigură. Sunt posibile schimbări care nu vă vor fi pe plac sau chiar vă pot revolta. Contextul astral favorizează un fel de a vorbi aspru, bazat pe aluzii răutăcioase, îndreptate către persoane incomode, pe care le pândiți de ceva vreme.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna aceasta este marcată de toleranță vizavi de numeroase detalii de viață curentă care, până nu demult, vă scoteau din minți. Contextul astral vă amplifică o anumită curiozitate sexuală. Pe principiul “de ce nu?” aveți tendința să vă lăsați pradă tentațiilor, să profitați la maximum de ceea ce vă oferă viața, să trăiți experiențe pe care nu le-ați mai trăit până acum.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

În săptămâna 10-16 septembrie 2018, vă paște pericolul unui conflict în familie, generat de regimul unor bunuri moștenite. În această perioadă, contextul astral vă cadorisește cu o intuiție excelentă, cu fler, cu presimțiri și stări de spirit speciale. Sentimentele de putere și control pe care le veți resimți săptămâna asta vor fi unice.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Săptămâna aceasta, vă străduiți să păstrați aparențele vizavi de persoane care v-au dezamăgit. Perioada care urmează este marcată de provocări pentru care trebuie să vă înarmați cu multă răbdare. Totodată, psihicul vostru va fi pus la grea încercare. Pe fondul enervării, oboselii, puteți lua decizii neinspirate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

VĂRSĂTOR

În săptămâna 10-16 septembrie 2018, nu veți fi ocoliți de dificultăți, însă, din fericire, contextula stral favorizează entuziasmul, determinarea și combativitatea necesară pentru a depăși aceste dificultăți. Devine urgentă rezolvarea unor probleme ce țin de sfera profesională, de imaginea voastră, de responsabilitatea socială.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Săptămâna aceasta, contextul astral favorizează dezvoltarea conflictelor de conștiință. Veți fi copleșiți de gânduri, multe dintre ele inconfortabile, care vor genera mustrări de conștiință. Astrele vă pun conștiința la grea încercare, prin urmare vă veți reanaliza opiniile și convingerile care au stat la baza deciziilor din carieră, a drumului ales. Concluziile la care veți ajunge s-ar putea să nu fie dintre cele mai plăcute.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal