Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 24-30 septembrie 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 24-30 septembrie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . Iată previziunile pentru săptămâna 24-30 septembrie 2018.

BERBEC

Începând cu săptămâna 24-30 septembrie 2018, contextul astral vă sprijină puternic parteneriatele, fie că este vorba despre relația de cuplu sau despre afaceri. Aceasta influență astrala se va resimți timp de o lună. Săptămâna aceasta, sunteți neobosiți, determinați și eficienți și dornici de stabilitate materială, ceea ce vă determină să căutați susținut posibilități de a câștiga bani.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Pentru voi, urmează o perioadă favorabilă mai ales din punct de vedere al sănătății. Contextul astral contribuie la ameliorarea stării voastre de sănătate, mai cu seamă dacă adoptați un mod de viață bazat pe echilibru, prudență, evitarea stresului și a exceselor. În săptămâna 24-30 septembrie 2018, gândurile nu vă dau pace și vă pot ține treze noaptea. Vestea bună este că veți fi stabili din punct de vedere afectiv.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Contextul astral din săptămâna 24-30 septembrie 2018 este favorabil ascensiunii sociale și în carieră. Mare atenție, însă, la sănătate! O problemă de sănătate de natură endocrină sau de natură infecțioasă se poate agrava și, în consecință, ar fi ine să nu mai amânați prezentarea la doctor.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Săptămâna 24-30 septembrie 2018 este favorabilă casei, relațiilor de familie și relațiilor de prietenie. Dacă, în ultima perioadă, ați avut parte de tulburări în sânul familiei, acestea au șanse mari să se stingă. Totodată, simțiți nevoia să consolidați o relație de prietenie. Atenție, însă, la relațiile afective! Pot fi serios compromise din cauza geloziei și neîncrederii voastre, complet nejustificate.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna 24-30 septembrie 2018 stă sub semnul întâlnirilor cu oameni deosebiți, care v-ar putea fi utili la un moment dat. Totodată, aveți parte de mici atenții, cadouri, care vă fac plăcere. De asemenea, veți realiza faptul că este necesar să vă consolidați autoritatea, iar în acest scop veți întreprinde tot felul de acțiuni semnificative.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Săptămâna 24-30 septembrie 2018 este marcată de discuții anevoioase pe tema banilor care vă revin din diferite proiecte, dar care întârzie să vă intre în conturi. Contextul astral vă ajută să fiți diplomați în astfel de discuții. În planul sănătății, vă puteți confrunta cu puseuri de hipertensiune, tulburări neuro-vegetative, ale circulației periferice. În planul relației de cuplu, astrele susțin dorința voastră de împăcare cu persoana iubită, unde este cazul.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna aceasta stă sub semnul îmbunătățirii relațiilor de muncă. Contextul astral permite abordarea corectă a relațiilor de la locul de muncă, permițându-vă să le reparați. Este vorba în special de acele relații șubrezite de bârfe și de interese meschine. Aveți senzația că anumite avantaje materiale „vă scapă printre degete”, dar asta din pricina dezinformărilor care ajung la urechile voastre.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Contextul astral al săptămânii este favorabil  conservării calmului interior, ca formă de protecție sau ca terapie printr-o conduită înțeleaptă. Din acest motiv, veți avea tăria să vă țineți departe de conflicte și „războaie” personale. De menționat că viața sentimentală va fi destul de intensă în această perioadă.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Săptămâna 24-30 septembrie 2018 stă sub semnul consolidării relațiilor cu prietenii, de pe urma cărora aveți mari șanse să aveți de câștigat.  Totodată, în această perioadă veți resimți o nevoie accentuată de a vă găsi liniștea, de a vă recupera resursele risipite la muncă, sau în urma epuizării fizice și psihice, sau în urma unor suferințe trupești. Atenție la problemele de sănătate! Puteți avea parte de probleme endocrine, infecțioase, imunitare, renale, urinare.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Contextul astral al săptămânii favorizează schimbarea, progresul, succesul. Aveți șansa să cunoașteți persoane cu rang înalt care vă pot oferi susținere în scopul obținerii unui nou statut. Vă concentrați pe problemele de creștere, de îngrijire și educare a copiilor ori de instaurare a unor principii clare care să stea la baza relațiilor dintre voi și copii.

Previziunbile complete ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

În săptămâna 24-30 septembrie 2018, aveți șansa să vă puneți în valoare calitățile: originalitate, curaj, spirit novator. Săptămâna aceasta vă poate aduce și recompense bănești importante. Din nefericire, această perioadă este marcată de diverse încercări, mai intense sau mai puțin intense, care pot avea loc în diferite sectoare ale vieții: viață personală, familie, carieră.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Săptămâna 24-30 septembrie 2018 este favorabilă demersurilor legate de bani. Totodată, contextul astral accentuează nevoia de a vă lua inima în dinți și de a depune cereri, declarații, de a solicita adeverințe, al căror rost este acela de a face ordine în chestiunile financiare. De menționat că unele dintre convingerile voastre vor fi zdruncinate de informații care vor dezvălui motivațiile ascunse ale unor evenimente, gesturi. În urma acestor informații care ajung la urechile voastre, veți începe să vă reașezați interesele personale, atașamentele, simpatiile sau încrederea.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal