Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 1-7 iunie 2019

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 1-7 iunie 2019

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 1-7 iunie 2019. În fiecare vineri, Urania vă așteaptă pe www.libertatea.ro cu previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. 

Săptămâna 1-7 iunie 2019 este una plină, marcată de două evenimente astrologice importante, intrarea lui Mercur în zodia Racului, dar și Luna Nouă în Gemeni. Toate cele 12 semne zodiacale vor fi influențate de aceste evenimente astrologice. Iată ce se va întâmpla cu fiecare zodie în parte, în săptămâna 1-7 iunie 2019.

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 1-7 iunie 2019

BERBEC

Berbecii vor depune eforturi mari pentru a obține un echilibru din punct de vedere material și pentru a securiza anumite venituri. În această săptămână se vor concentra mai mult pe evenimentele ce țin de familie, activitățile casnice sau domestice.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Este o perioadă confortabilă pentru cei născuți în zodia Taur. Norocul este de partea lor în această săptămână și vor fi puși în ipostaze care le vor face plăcere sau care pot ajunge să îi flateze. În primele trei săptămâni ale acestei luni, nativii din zodia Taur pot acumula informații, dar este de preferat să nu se bazeze pe ceea ce știu inițial, putând să apară schimbări.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI 

GEMENI

Gemenii sunt mai stresați ca niciodată și simt nevoia să se izoleze și să găsească o cale prin care să scape de toate gândurile negre. Un anumit segment din viața lor personală se poate modifica, lucru care poate aduce schimbări în ceea ce privește atitudinea acestor nativi.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Pentru Raci, contextul astral este unul favorabil. Cei născuți în această zodie vor avea parte de bucurii din partea prietenilor, pot beneficia de un ajutor nesperat din partea unor cunoștințe și își pot consolida anumite relații pe fondul activităților comune de relaxare sau compensare. Este un moment de care trebuie să profite din plin!

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI . 

LEU

Leii pot face o schimbare importantă în viața lor profesională, modificare care va avea un impact răsunător asupra următorilor șapte ani, sau în anumite situații, chiar pentru toată viața. De răspunsul pe care îl vor da între 6 și 8 iunie depinde întreaga lor viață, astfel că este foarte important să cântărească cu mare atenție lucrurile.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Este o săptămână în care Fecioarele vor afla adevărul despre oameni, fapte, idei și circumstanțe. Acest lucru se va întâmpla datorită unei persoane mature din anturajul acestor nativi, persoană competentă și de bună-credință care îi poate sprijini pe aceștia în drumul lor către adevăr.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Micul Benefic rămâne activ, întreaga săptămână, în sectorul avantajelor materiale pentru Balanțe, astfel că pot obține sume importante de bani în perioada imediat următoare. Acești nativi trebuie să fie foarte atenți la încurcăturile legate de o deplasare în țară sau în străinătate, la anumite neconcordanțe în comunicarea sau în relația nativilor cu instituțiile cărora li se adresează.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Scorpionii vor fi puși în situația de a soluționa anumite conflicte, iar munca lor va fi ușurată foarte mult datorită unor evenimente neașteptate care pot schimba complet datele problemei. În plus, există posibilitatea ca părțile implicate în conflict să fie nevoite să își schimbe atitudinea din trecut.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Chiar dacă vor avea parte de rezolvări la locul de muncă, acest lucru nu se va întâmpla și atunci când vine vorba despre salarizare. Din punct de vedere al stării de sănătate, în cazul acestor nativi poate fi observat un progres vizibil, o evoluție spectaculoasă, o vindecare și o recuperare care vin în urma unor proceduri și terapii speciale.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Capricornii pun accentul în această săptămână pe lucrurile mici, pe micile bucurii cotidiene care pot ține de o petrecere, un spectacol,  o manifestare publică, o implicare sentimentală, o bucurie de la copii, o ambiție sportivă încununată de succes. Spre sfârșitul săptămânii, acești nativi vor face concesii în care se vor reflecta constrângerile, interdicțiile ori neputințele personale.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt foarte hotărâți să facă tot ce ține de ei pentru ca lucrurile să meargă ca pe roate, în plan casnic. În perioada imediat următoare vor avea parte de veselie, petreceri și mult distracție, simțind nevoia să iasă în evidență, să se facă remarcați și să facă impresie în fața celor din jur.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Dacă trebuie să vorbească în public, între 1 și 2 iunie este cel mai potrivit moment pentru Pești să explice ceva, să se apere, să demonstreze un anumit lucru sau să își susțină punctul de vedere. Vor reuși să se facă înțeleși și să ajungă în punctul în care își doresc.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Foto: captură libertatea

Citește și:

Horoscop iunie 2019. Luna asta, oferiți-vă lucrurile pe care vi le-ați tot refuzat

Cele mai pasionale zodii. Acești nativi sunt lipsiți de inhibiții!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop