Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie 2017

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . În noua emisiune, Uranissima, fiecare zodie va fi prezentată în detaliu. 

Iată, așadar, care sunt previziunile astrologice ale săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie.

BERBEC

Săptămâna 30 octombrie-5 noiembrie este plină de mesaje interesante pentru voi. Pentru unii dintre voi, urmează o perioadă în care veți reuși, în sfârșit, să vă odihniți. Pentru alții, însă, urmează o perioadă în care se vor dedica analizei aprofundate pe fondul unei neliniști cu privire la o decizie viitoare. Activitățile cărora vă veți dedica în această săptămână sunt menite să vă tempereze nervozitatea, neliniștile.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

În această săptămână, vi se oferă posibilitatea de a vă întâlni cu o persoană extrem de dragă, de care vă leagă nu doar amintiri, ci și gusturi și idealuri comune. este o persoană cu care puteți vorbi deschis, căreia puteți să-i faceți confesiuni și care are întotdeauna un sfat bun pentru voi. această perioadă se caracterizează, însă, și printr-o stare de nemulțumire, de instabilitate mentală, de neputința de a vă concentra, de a fi atenți la detalii.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna 30 octombrie-5 noiembrie este marcată de multe visuri, speranțe, proiecte. Aceia dintre voi care nu au job se vor gândi serios la posibilitatea angajării, a câștigării propriilor bani. Această perioadă este marcată și de neînțelegerile cu o persoană apropiată, pe care nu veți avea răbdare să o ascultați și o veți pune la punct.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

În cazul vostru, este de menționat dorința de a vă depăși condiția profesională prin specializări, perfecționări. În zilele următoare, astrele vă pregătesc o viață socială intensă, plină de provocări. Veți fi nevoiți să faceți față unor solicitări cărora vă veți dedica aproape în exclusivitate, neglijând, în acest fel, viața personală.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Voi veți avea parte, în această săptămână, de mici câștiguri, de diverse beneficii sau de un venit în plus. Acestea pot fi obținute grație relațiilor personale sau relațiilor pe care le aveți cu unele instituții. Tot în această săptămână, aspectul format de Lună vă va genera gânduri ciudate. Veți fi martorii unor întâmplări aparte cu care posibil să nu vă mai fi confruntat până acum.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Săptămâna 30 octombrie-5 noiembrie este marcată de o stare de bine, de o mulțumire sufletească. Veți avea parte de un rezultat favorabil într-o chestiune partenerială, fie că este vorba despre parteneriatul de cuplu, fie de parteneriatul de afaceri. Vă veți concentra pe producerea banilor lăsând  în plan secund problemele personale. În acest context, veți fi tentați să vă certați, să formulați acuzații, să vă contraziceți cu persoanele implicate. Luați, însă, în calcul și factorul-surpriză.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Ziua de 30 octombrie vine, în cazul vostru, cu mici surprize. Poate fi vorba despre surprize din partea partenerului de cuplu sau de surprize financiare. În sectorul sănătății, veți constata o ameliorare a problemelor care v-au dat bătăi de cap până de curând, indiferent că acestea sunt de natură fizică sau sufletească. În cazul unora dintre voi, temerile legate de sectorul profesional se pot adeveri. Poate fi vorba despre restructurări sau despre o diminuare a salariului.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SĂGETĂTOR

În această săptămână, subiectul familie devine unul sensibil pentru voi. Veștile despre anumiți membri ai familiei sau dialogurile cu aceștia vă tulbură, vă epuizează, astfel încât nu vă mai puteți concentra, nu mai puteți da randamentul obișnuit. Spre mijlocul săptămânii, casa relațiilor sentimentale se animează. Unii dintre voi se pot îndrăgosti. Alții… dintre cei căsătoriți… pot ceda unei tentații.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

SCORPION

Săptămâna 30 octombrie-5 noiembrie este marcată de o stare de bine. Veți simți atracție față de o persoană a cărei prezență vă face mult bine. Unii dintre voi vor avea de lucru mai mult decât de obicei la serviciu. Alții se pot confrunta cu ipostaze inedite la locul de muncă, unele venite din zona juridicului. Va trebui să vă supuneți prevederilor unor acte normative, ceea ce vă va destabiliza și vă va crea stări de panică, de nemulțumire.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

CAPRICORN

În perioada care urmează, voi vă puteți confrunta cu o serie de probleme materiale, cu mici surprize care vin în cascadă. Veștile pe care le veți primi pot avea un temei legal, însă multe dintre ele pot fi speculații și pure dezinformări. De menționat că, în sfârșit, în aceste zile veți reuși să vă îmblânziți atitudinea vizavi de un subiect important din viața voastră și să vă temperați furia, nemulțumirea, să fiți mai toleranți cu cei din jur.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna 30 octombrie-5 noiembrie este marcată de preocupările legate de bani, dar și de mici surprize plăcute. Problemele cu care v-ați confruntat în ultima perioadă se vor rezolva mai ușor decât v-ați fi așteptat. Astrele vă sunt favorabile și pe plan financiar. În conturi, urmează să vă intre niște bani. Atenție! În această perioadă sunteți predispuși la ostilitate: nu vreți să ascultați, să dați explicații sau să dați cuiva socoteala.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Luna aflată în zodia voastră vă cadorisește cu sensibilitate și căldură sufletească. Veți fi dispuși să vă oferiți ajutorul necondiționat. Aspectul format de Lună aduce și surprize legate de bani, dar nu în sensul în care veți primi sau veți da, ci în sensul întreprinderii gesturilor necesare întocmirii unei documentații care vă va ajuta să intrați în posesia acestor bani. Aspectul este bun, însă necesită efort și demersuri făcute sub presiunea timpului.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal