Tensiunea atinge cote alarmante la „Insula Iubirii”. Unul dintre concurenți, față în față cu ispita care i-a cucerit soția: „De ce nu o laşi să îşi împlinească visurile?”

Locul de vis în care trebuiau să îşi testeze relaţia s-a transformat rapid într-un coşmar pentru unii dintre participanţii la Insula Iubirii, emisiune difuzată în fiecare luni şi marţi, de la 20:30, la Antena 1.

În doar două săptămâni, relaţii pe care le credeau pentru toată viaţa s-au destrămat, unii dintre ei grăbindu-se să ia decizii care poate le vor schimba cu totul viaţa. Tensiunea atinge cote tot mai înalte, pe care nimeni nu şi le-ar fi imaginat pe Insula Iubirii. Chiar când părea că face eforturi să se integreze cât mai bine pe Insulă, după petrecerea unde a uimit pe toată lumea cu dezinvoltura sa, Alex a primit o lovitură neaşteptată – convocarea la un bonfire special, doar pentru el.

„Sincer, nu mă aşteptam să fiu chemat acolo, asta mă face şi mai curios şi mai tensionat!', a declarat Alex, iar emoţiile lui aveau să fie întemeiate. Radu Vâlcan nu a ezitat să îl pună faţă în faţă cu Ali, ispita care, pe cealaltă insulă, a reuşit să se apropie cel mai mult de Teodora şi care a determinat-o să ia o decizie radicală în privinţa căsniciei ei cu Alex.

Întocmai cum l-au cunoscut şi telespectatorii, un tip direct, care spune exact ce gândeşte, Ali nu s-a sfiit să îi spună lui Alex tot ce crede el despre el şi despre relaţia lui: „De ce nu o laşi să îşi împlinească visurile?', a fost una dintre întrebările pe care Ali i le-a adresat concurentului. „Testul devine foarte intens! Este un punct critic!', a declarat şi Alex, care în mod cert nu s-a aşteptat la o asemenea întâlnire. Ce se va întâmpla între cuplul de la „Insula iubirii' rămâne de văzut în episoadele următoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete