Lidia Buble a fost femeie de serviciu. Detalii neștiute din viața artistei: „Pocăita care a lucrat la cimitir, nu interesam pe nimeni”

Lidia Buble și-a dorit dintotdeauna să fie independentă, astfel că a început să muncească de mică. Înainte de a fi celebră, cântăreața a lucrat ca femeie de serviciu, dar și la cimitir.

Invitată la emisiunea „Duet cu Alexandra', Lidia Buble a oferit mai multe detalii neștiute din trecutul ei. Artista a dezvăluit ce sacrificii a făcut pentru a câștiga bani și a fi independentă. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a lucrat la cimitir împreună cu tatăl ei, iar pentru munca prestată ea primea 100 ron pe zi.

„La Deva am lucrat cu tata în cimitir, la gropi. Am fost o fire independentă de mică și îmi era rușine să le cer bani alor mei. Am zis că încep să muncesc și fac bănuții mei. Primul job a fost în cimitir, cu tata. Primeam 1 milion pe zi', a declarat artista în emisiunea online a Alexandrei Ungureanu.

familie-Lidia-BubleSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Pocăita care a lucrat la cimitir, nu interesam pe nimeni'

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă și nu își permitea să ceară mereu bani părinților ei. Pentru a se întreține, fosta iubită a lui Răzvan Simion a lucrat ca femeie de serviciu, bonă, iar mai târziu ca manager de vânzări auto. Cântăreața și-a adus aminte de momentele când nimeni nu era interesată de ea, pentru că lucra la cimitir.

„Am fost femeie de serviciu la tipografie. Eu nu mă duceam cu fetele în oraș, la agățat de băieți, că oricum nu voia nimeni să o agățe pe aia care a lucrat în cimitir… pocăita care a lucrat la cimitir, nu interesam pe nimeni. Apoi am lucrat la o cafenea, tot un fel de femeie de serviciu, apoi am lucrat la solar. Când am venit în București, am fost bonă, apoi ajutor pentru manager de vânzări auto la un brand cunoscut', a mai adăugat Lidia Buble.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete