Unde se relaxează Ion Țiriac. Își pilotează singur avionul, spre casa de vacanță: „Singurele mele plăceri sunt cele cu Africa acum”

Ion Țiriac e al doilea cel mai bogat român. Fostul jucător de tenis are 83 de ani și foarte multe afaceri, pe care le conduce și acum. Totodată, el călătorește des în scop profesional, dar și de plăcere, căci este pilot.

Omul de afaceri are mai multe avioane. De ani de zile e și pilot. „Eu le pilotez pe toate ale mele și pilotez mai mult decât un pilot la TAROM.

Întotdeauna am avut sau cel puțin în ultimii 30 de ani am avut ceea ce se numește ATPL, care este licența profesională. Puteam să mă duc la Lufthansa sau în altă parte, dar nu m-am hotărât încă să fac treaba asta', a declarat miliardarul pentru Antena 3.

 La 83 de ani, el recunoaște că muncește destul de mult, nu s-a retras din afacerile sale. Câteodată, el își mai găsește timp liber și zboară până în Namibia, la casa pe care o are acolo. „Am avioane care nu sunt ale mele, sunt ale companiei. Dar eu în general zbor cu ăsta mai mare, că îmi place mai mult. Am unul care e numai pentru Africa, care este extraordinar, ca aterizează pe orice, pe terenul de fotbal, unde vrei. (…)

Singurele mele plăceri sunt cele cu Africa acum, pentru că stau acolo la mine acasă, în Namibia. Acum mă duc și iar stau probabil 2-3 săptămâni acolo. Aș vrea să fug de tot: și de fundație, și de construcții și de absolut tot, dar este foarte greu dacă te-ai obișnuit în ritmul ăsta', a mai povestit el pentru Antena 3.

Mutua Madrid Open players party arrivalsSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ion Țiriac, fost mare tenismen și unul dintre cei mai bogați români, are trei copii legitimi, Ion Alexandru, Karim și Ioana. „Am trei copii oficiali și alți 30 neoficiali. Cred că merită toți să aibă o parte din avere', a spus Ion Țiriac, pentru Rosario, în 2014, citat de AS.ro.

„Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe', spunea Ion Țiriac.

Foto: EPA

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete