Raluca Bădulescu l-a prezentat pe iubitul tinerel fostului soț. Cum au fost surprinși împreună

Raluca Bădulescu l-a dus pe Rareș Grigore să-l cunoască pe fostul ei soț, Vali Pungă. Cei trei au ieșit împreună la restaurant și s-au simțit foarte bine.

După divorțul de Florin, Raluca Bădulescu și-a refăcut viața alături de un bărbat cu 20 de ani mai tânăr decât ea. Vedeta de la Kanal D se iubește puțin timp cu un tânăr medic estetician și nu se mai ferește. S-a afișat cu acesta la scurt timp după divorțul de Florin Stamin, cu care a rămas prietenă.

Raluca Bădulescu l-a prezentat pe Rareș fostului ei soț, Vali Pungă, bărbatul cu care are un copil. Vedeta, care face parte din juriul de la „Bravo, ai stil!', a păstrat o relație bună cu tatăl fiului ei și se văd de fiecare dată când au ocazia.

„E o perioadă intensă a vieții mele, de care mă bucur din plin. Da, pot spune că sunt îndrăgostită.', a declarat Raluca Bădulescu pentru wowbiz.ro.

Raluca-Badulescu-si-RaresSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

Cine e iubitul tinerel al Ralucăi Bădulescu

Grigoraș Rareș Gabriel, pe numele său complet, este bărbatul alături de care Raluca Bădulescu și-a refăcut viața după divorț. El a absolvit Facultatea de Medicină în anul 2021, iar acum este medic. El o face acum să zâmbească pe vedeta de la Kanal D.

Raluca Bădulescu și Florin Stamin au rămas foarte buni prieteni. „Florin este și va fi întotdeauna familia mea. În telefon l-am trecut Îngerul și așa o să rămână, pentru că este un om mai mult decât minunat. Am luat-o pe drumuri separate de comun acord, tocmai pentru că ne iubim. Ne-am gândit noi, după 13 ani de căsătorie, că cel mai bine ar fi să rămânem cei mai buni prieteni și să ne refacem viața din punct de vedere sentimental cu alte persoane', a declarat Raluca Bădulescu la Știrile Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete