Unde s-a angajat Ioana Filimon: „Este foarte bine doar că nu prea am voie să zic prea multe detalii”. A renunțat la show-urile de televiziune

După ce a făcut turul emisiunilor de televiziune, Ioana Filimon s-a retras la Timișoara. Acolo locuiește tânăra, care s-a și angajat, acum are un job stabil.

Ioana Filimon a fost Miss România 2016. Ulterior, ea a apărut în mai multe show-uri de televiziune, la „Ferma', la „Sunt celebru, scoate-mă de aici', dar și la „Bravo, ai stil'. De ceva vreme a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, iar acum are un job care o împlinește.

Locuiește în Timișoara, orașul ei natal, și lucrează în aeroport, la salonul VIP, la plecări externe. „Da, m-am angajat la Aeroport în Timișoara și este foarte bine doar că nu prea am voie să zic prea multe detalii despre acest loc de muncă pentru că așa sunt cei de la stat, sunt foarte discreți! M-am retras din lumina reflectoarelor, de ceva vreme, și m-am mutat din București.

Sunt foarte bine. Nu îmi mai doresc să revin unde am fost. Eu am mai lucrat la aeroport, acum cinci – șase ani, tot aici, deci nu este ca și cum e ceva nou pentru mine. Pe unii colegi îi cunoșteam deja, pentru că mai lucrasem în trecut și m-am înțeles cu ei la fel de bine ca și acum. Mai am și unii colegi noi, pentru că așa este peste tot, unii mai pleacă, alții vin. Acum nu lucrez pe un post anume pentru că fac mai multe lucruri aici, nu doar unul. Pe acte sunt la departamentul de: protocol/ marketing.

Cât privește viața mea personală nu vreau să mai spun dacă sunt cu cineva sau nu, am învățat din trecut, din greșelile pe care le-am făcut! Pentru că atunci când vorbeam despre acest lucru, nu se îndeplinea, așa că prefer mai bine să tac să îmi meargă bine', a declarat tânăra de 32 de ani pentru click.ro.

ioana-filimon-lucreaza-la-aeroport-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

În 2019, Ioana Filimon a participat la emisiunea „Ferma', alături de Cătălin Moroșanu, Brigitte și Florin Pastramă, Marius Crăciun, Diana Belbiță și alții.

Ulterior, ea a fost la „Bravo, ai stil', la Kanal D. În 2022, Ioana a intrat în competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete