Unde lucrează Zanni acum. A spus ce contract a semnat pentru a face rost de bani: „Ca să plătesc rata la casă”

Zanni e cântăreț, el face parte din echipa lui Alex Velea de la studioul Golden Boy Society. De câțiva ani, el e vedetă pe micul ecran, participă la diferite show-uri care îi aduc notorietate și venituri de mii de euro. Acum a semnat un nou contract.

Prima dată, Zanni a apărut la „Chefi la cuțite'. Ulterior, el a puut fi urmărit și la „iUmor'. De la Antena 1, cântărețul a trecut la Kanal D, a participat la „Survivor' 2021, emisiune pe care a și câștigat-o. Mai târziu, show-ul a trecut la Pro TV, la fel a făcut și Zanni. El a prezentat „Survivor – Extrashow'.

Acum, Zanni e concurent la „Splash! Vedete la apă', emisiunea care va începe pe Antena 1 pe 11 august. Anunțul l-a făcut chiar el, într-un video pe TikTok realizat în bazinul olimpic de la Bacău, scrie Libertatea.

„Mai învățăm să facem și câte o săritură. Am venit ca să-mi plătesc rata la casă, m-ai înțeles?', a spus Zanni.

zanni-la-splash-vedete-la-apaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Zanni a câștigat 50.000 de euro la „Survivor România' 2021

Cel de-al doilea sezon al celui mai urmărit și iubit reality al momentului a oferit o ultimă reprezentație de foc de pe nisipurile din Republica Dominicană, un show total, în care cei trei concurenți rămași in Finală au dat totul pentru a câștiga trofeul „Survivor România’ și premiul în valoare de 250.000 de lei. După jumătate de an în care și-a depăsit limitele cu fiecare încercare, în care a trecut de la agonie la extaz, departe de cei dragi și de confortul de acasă, Zannidache și-a putut vedea visul împlinit.

După o competiție extrem de strânsă cu Andrei și Marius în ultimele două jocuri din „Survivor România’, Zannidache a cucerit inimile publicului. În urma voturilor din ultimul Consiliu al Survivor România, Zanni a fost desemnat Marele Câștigător și posesor al Trofeului atât de râvnit. „De emoție am transpirat. E foarte greu trofeul… E cel mai greu trofeu. Trebuie să recunosc că i-am simțit pe oameni foarte aproape de mine. Am avut foarte multe emoții, dar nu de frică. Au fost emoții de bucurie pentru că simțeam acest moment și emoțiile erau foarte mari pentru că nu prea știu cum să-mi arăt recunoștința… Dar recunoștința mea o s-o vedeți în toată energia mea și toată atitudinea mea de acum încolo. Vă mulțumesc din tot sufletul meu nu că ați pierdut timpul, ca l-ați câștigat alături de mine’, a spus învingătorul Zannidache.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete