Unde lucrează sora lui Theo Rose. Raluca Diaconu e celebră: „A fost şansa mea! M-am dus fără aşteptări”

Raluca Diaconu are 36 de ani și sora cunoscutei Theo Rose. Aceasta e e interpretă de muzică populară, realizatoare și prezentatoare de emisiuni la Favorit TV și Național FM, scrie Libertatea. Într-un interviu pentru Click, ea a făcut dezvăluiri despre viața ei profesională.

Raluca Diaconu are încă amintiri de la debutul ei în televiziune. „Îmi amintesc perfect zilele de casting. Ştiu că au fost peste 40 de concurenţi, erau şi alţi interpreţi de muzică populară, erau fete frumoase, erau şi alţi oameni care mai făcuseră televiziune, dar a fost şansa mea! M-am dus fără aşteptări, am fost aproape relaxată şi astfel a început o poveste pe care o visasem din copilărie. A fost o perioadă de debut foarte intensă pentru mine, cu multă muncă.

Dar au fost oameni care au crezut în mine, în talentul meu, oameni de la care am învăţat televiziune şi cărora le sunt recunoscătoare. Diferit a fost debutul în radio. A fost doar o tranziţie, iar azi fac şi televiziune, şi radio, pe lângă muzică', a explicat Raluca. Ea a recunoscut că se vede rar cu Theo Rose pentru că amândouă muncesc mult.

„Avem drumuri diferite şi nu forţăm nimic, nici în relaţia noastră, nici în zona profesională. Dacă Dumnezeu vrea, vom mai cânta împreună. Eu am scris câteva dintre duetele noastre, ele sunt pe YouTube. Aşa am simţit atunci! Când vom avea noutăţi împreună, le vom anunţa!', a mai explicat Raluca Diaconu.

„Ne vedem rar, programul nostru este foarte plin şi suntem foarte muncitoare. Însa anul acesta am fost într-o vacanţă împreună, în Thailanda. A fost cadou de ziua mea din partea ei! O vacanţă spectaculoasă, cu experienţe frumoase, în care ne-am şi odihnit foarte mult!', a mai spus ea pentru click.ro.

Theo Rose, declarații despre Raluca, sora ei

Theo Rose a recunoscut că sora ei a îndrumat-o spre muzică.

Raluca Diaconu e cântăreață și realizatoare TV și de radioSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Raluca m-a îndreptat către muzică, ea şi-a descoperit dorinţa de a cânta, de a fi artistă, pe la 16 ani. Părinţii mei n-au fost deschişi la început, pentru că fiind la ţară, şansele să ajungi mare artistă erau minime. Nu puteai ajunge să cânţi la evenimente. Există multe exemple în jurul nostru, dar nu-ţi închipui că poţi fi chiar tu unul dintre aceia care au succes.

Pe mine ai mei m-au susţinut din răsputeri, dar pe sora mea nu, la începuturile ei, când şi-a dorit să cânte. N-au fost întru totul de acord cu ideea asta. Până când ea a început să se descurce singură şi nu a mai avut nevoie de susţinere, le-a arătat că merge într-o zonă curată şi că lumea asta nu este aşa cum îşi închipuie ei. După care eu când am ales la fel, muzică, părinţii m-au lăsat pe mâna soră-mii şi ea s-a ocupat de tot ce ţine de cultură muzicală, îndrumarea către o tehnică vocală bună şi tot ce au însemnat festivaluri de muzică', a povestit Theo Rose pentru Click despre începuturile în muzică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete