Unde lucrează acum iubitul Andreei Marin. Adrian Brâncoveanu a muncit trei ani în Africa: „Nu înseamnă că nu mai are plecări”

Andreea Marin trăiește de mai mulți ani de zile o poveste de iubire cu Adrian Brâncoveanu. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când el lucra în Africa. Într-un interviu pentru okmagazine.ro, vedeta a povestit cum a fost relația ei la distanță, dar și cum e acum. Nu a ocolit nici subiectul căsătoriei.

În prezent, Adrian Brâncoveanu lucrează la Ministerul Afacerilor Externe, după ce trei ani a muncit în Africa. A fost fost însărcinată cu cu afaceri în Oman.

„A ales să se întoarcă în ţară şi să lucreze în acelaşi mediu, în Ministerul Afacerilor Externe, după trei ani pe care i-am petrecut la distanţă – eu aici, el în Africa. Nu a fost uşor, dar a venit să clădim o viaţă împreună. Asta nu înseamnă că nu mai are plecări. Şi cu un an şi ceva în urmă, a fost însărcinat cu afaceri în Oman. (…)

Îl însoţesc fără să stau permanent, pentru că ar însemna să renunţ la tot ceea ce fac aici şi asta nu se poate. Şi, mai cu seamă, nu se poate să renunţ la grija faţă de copilul meu, al cărui drum este deocamdată aici. Însă noi am găsit calea de mijloc prin care să facem ca lucrurile să fie bune pentru toţi.', a explicat vedeta.

andreea-marin-si-adrian-brancoveanu-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Întrebată despre căsătorie, Andreea Marin a spus că nu simte să facă acum acest pas cu Adrian Brâncoveanu, însă se consideră o famile în adevăratul sens al cuvântului.

„Nu ştiu cum va fi pe viitor, deocamdată noi suntem ca o familie, nu ne lipseşte absolut nimic. Poate că există situaţii în care oamenii îşi fac probleme atunci când nu există o legalizare. Eu, însă, sunt un om cu experienţă de viaţă mai dificilă, din acest punct de vedere, şi ştiu foarte bine că se poate să ai un act şi asta să nu lege două persoane, să nu le facă mai bune împreună, să nu însemne neapărat fericire. Şi atunci pentru mine nu mai e important acest lucru, ci starea de fapt şi ceea ce reuşesc să clădească cei doi prin susţinere reciprocă şi prin dragoste, pur şi simplu.', a mai declarat ea.

Locuind acum în țară, fiind foarte mult împreună, Adrian Brâncoveanu o susține mult pe vedetă atât în viața personală, cât și în carieră. „În primul rând, el a venit cu un suflu nou, cu un umor pe care nu-l cunoşteam şi cu puterea de-a mă susţine – nu sunt genul de femeie care a cunoscut susţinerea, ci mai degrabă una care îi susţinea pe ceilalţi. Acum simt şi eu ce înseamnă această frumoasă susţinere a partenerului de viaţă în toate şi contează foarte mult. Pentru mine, e ceva cu totul nou, ceva ce am aflat la 44 de ani pentru prima dată.', a încheiat Andreea Marin.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete