Unde locuiește tatăl Deliei Matache de când s-a întors de pe Muntele Athos, din Grecia. A avut grave probleme de sănătate

După ce ani de zile a trăit departe de România, Ion Matache s-a întors, iar Gina Matache, fosta lui soție, l-a primit cu brațele deschise. Într-un interviu pentru ego.ro, ea a spus ce se întâmplă acum cu tatăl Deliei și al Oanei, care ani de zile a fost pe Muntele Athos.

Ion Matache și-a petrecut ani buni alături de soția sa, Gina, crescându-și cele două fete, Delia și Oana. În anul 2004, cei doi s-au despărțit, iar tatăl vedetei a făcut o schimbare. După o întâlnire cu un călugăr de la Piatra Neamț a decis să urmeze și el calea Bisericii. Astfel, a ales să-și petreacă viața într-un schit de pe Muntele Athos.

În 2018, el s-a întors din Grecia, de pe Muntele Athos, căci a fost operat de urgență. El a suferit atunci o intervenție chirurgicală la rinichi, urmată și de ședințe de citostatice. „Și fostul meu soț este binișor acum cu sănătatea, e cât se poate de bine după atâtea probleme', a spus pentru ego.ro artista, care a dezvăluit că locuiește acum cu fostul soț în apartamentul lor din București.

„Nu s-a mai întors în Grecia, e în București, eu am grijă de el. Suntem doi moși și trebuie să avem grijă unul de altul. Locuim împreună, în vechiul nostru apartament', a mai declarat mama Deliei, care e și ea cântăreață.

parintii-deliei-matache-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cum a ajuns tatăl Deliei Matache la biserică

„Până la 40 de ani eram ateu. Abia atunci am învățat prima dată Tatăl Nostru. Era în anul 2004, când am luat contact pentru prima oară cu biserica. Un prieten mi-a povestit despre un preot din Piatra-Neamț, iar după ce l-am cunoscut pe acesta, viața mea s-a schimbat.

Am intrat la părintele Gherasim, am intrat în sala de mese, unde se făcea rugăciunea. Eram nou-venit în grup. În momentul în care mi-a rostit numele, apoi pe cele ale fetelor mele și pe al Georgetei, deși mă văzuse prima oară, m-am blocat', a povestit tatăl Deliei, într-un interviu pentru stiridinlume.ro, despre decizia de a se dedica vieții monahale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete