De ce Ioana Cosma a fost concediată de la Pro TV. Jurnalista a răbufnit: „S-a inventat concedierea o dată cu mine?”

Ioana Cosma, jurnalist cu peste 20 de ani de experiență, a fost dată afară în februarie de la ProTV, după ce emisiunea „Ora exactă în Sport', pe care o modera la postul din trust, ProArena, a fost anulată și înlocuită cu mai multe seriale americane, scrie gsp.ro.

Acum, ea a făcut dezvăluiri din culisele plecării de la Pro TV și a dezvăluit că a semnat un contract cu Fanatik, acolo are acum o emisiune online. „Domnule, am fost dată afară. Ce e atât de complicat să accepţi că ai fost dată afară? Sunt primul om? S-a inventat concedierea o dată cu mine? Da, am fost dată afară! Pentru că s-a oprit emisiunea.

Nu am fost dată afară pentru că sunt incompetentă. Pur și simplu, s-a oprit emisiunea. În aceste condiții, au încetat relațiile contractuale. Da, ne strângem mâna și încetăm relațiile. Dacă zicea «Ați încetat relația comercială» sau altfel e altceva? Nu. E același lucru. Acum, în sfârșit, pot să gândesc, din nou liber! Ioana Cosma și-a luat o zi sabatică, pe 6 februarie, în care s-a relaxat. De marți am început negocierile', a explicat ea.

ioana-cosma-concediata-pro-tv-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Ca orice omuleț care e de peste 20 de ani într-o instituție, am avut un «Ups»'

Și a continuat: „Marți, miercuri, joi și vineri deja eram angajată… Îmi făcusem același salariu pe care-l avea la ProTV. Ba mai mult. Câștig mai bine acum. Ca orice omuleț care e de peste 20 de ani într-o instituție, am avut un «Ups»… Nu am avut niciodată abonament la telefon pe numele meu. Era pe numele instituției. Mi-am dat seama că lumea e mare. Aveam o căldurică, o zonă de confort. M-am trezit că trebuie să-mi fac abonament la telefon pe numele meu, că trebuie să-mi schimb adresa de mail…

Au fost momente complicate. Dar doar din aceste puncte de vedere. Dar am zis că lumea nu se oprește în loc. Am zis că e dreptul lor. Mă uit cu drag la jurnal în continuare, am prieteni acolo. Mi s-a spus că eu sunt prezentator și că s-a încheiat emisiunea. Dar eram și editor… Dar dacă asta a fost decizia instituției, o respect. Nu e nicio problemă. Nu, nu mi s-a oferit nicio variantă. A fost «La revedere, drum bun!», cu o înțelegere omenească', a spus Ioana Cosma.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete