Una dintre cele mai apreciate cântărețe s-a luptat cu anxietatea. Pare mereu fericită și nimeni nu a bănuit că are probleme!

Una dintre cele mai apreciate cântărețe s-a luptat cu anxietatea

Este una dintre cele mai apreciate cântărețe din lume, melodiile ei sunt fredonate de o mulțime de persoane, pare mereu fericită și nimeni nu a bănuit că în sufletul ei să dă o luptă și că multă vreme s-a confruntat cu simptomele neplăcute ale anxietății.

Anxietatea se manifestă prin apariția stărilor de neliniște, iar persoanele care prezintă această tulburare văd în aproape orice lucru un potențial pericol. Astfel, pot să apară atacul de panică sau tulburarea obsesiv-compulsivă, iar în anumite cazuri, această problemă poate lua amploare și necesită tratament de specialitate.

Una dintre cele mai apreciate cântărețe s-a luptat cu anxietatea

Deși viața lor pare întotdeauna perfectă, de multe ori lucrurile sunt complet diferite în realitate. Cântăreața Camila Cabello le-a dezvăluit fanilor de pe instagram că s-a luptat încă din copilărie cu anxietatea și că au existat foarte multe situații în care a simțit că în interiorul ei există două personalități complet diferite și care se exclud una pe cealaltă. Acum este una dintre cele mai apreciate cântărețe, dar puțini știu că multă vreme a evitat să cânte în fața oamenilor și că prefera să facă acest lucru în duș sau în camera ei, departe de ochii celorlalți.

“Nu am cântat niciodată în fața părinților sau a prietenilor mei și eram frustrată atunci când ei îmi cereau să fac asta. Am cântat în camera mea atunci când părinții mei erau plecați la magazin. Apoi am început să plâng când i-am surprins că mă filmau printr-o crăpătură a ușii. Începeam să plâng atunci când oamenii îmi cântau “La mulți ani!” pentru că mă priveau și mă simțeam copleșită. Eram anxioasă atunci când eram mică, iar oamenii nu mă cred atunci când le spun asta. Am simțit de multe ori că în interiorul meu există două Camila. Este micuța Camila, îngrozită de necunoscut, conștientă că totul poate merge prost și care crede că este mai bine să rămână acasă. Și există și cea de-a doua Camila care știe ce își dorește de la viață. (…). Adevărul este că tu decizi cine vei fi. În fiecare zi. Nu vorbesc despre succes sau talent, ci despre tipul de persoană care vei fi. Dacă nu ai fost mereu curajos, sociabil, dur sau în căutarea aventurilor, asta nu înseamnă că nu poți fi (…) Am trecut de la a nu vrea să cânt în fața familiei la a deveni dependentă de urcatul pe scenă, de la a fi mult prea anxioasă când venea vorba să ies cu oameni noi la a fi puțin agitată în ideea în care vreau să mă simt foarte bine și să îmi fac amintiri de neînlocuit.”, este o parte din mesajul postat de Camila Cabello pe instagram.

Vedeta a mărturisit că anxietatea i-a dat mari bătăi de cap o perioadă îndelungată, dar că s-a luptat și a încercat să facă acele lucruri de care s-a temut întotdeauna, iar viața ei s-a schimbat radical.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Camila Cabello.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Meghan Markle și Kate Middleton s-au apropiat din nou? Uite despre ce vorbesc ore în șir cele două ducese

Inelul de logodnă al lui Scarlett Johansson, estimat la 400 de mii de dolari. Cum arată bijuteria?

Fiul Andreei Esca a împlinit 16 ani. Mesajul vedetei TV pentru Aris Melkior

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete