Fiul Andreei Esca a împlinit 16 ani. Mesajul vedetei TV pentru Aris Melkior

Azi, 24 iulie, fiul Andreei Esca împlinește 16 ani. Cu ocazia aniversării sale, vedeta TV a publicat mai multe imagini cu Aris, în descrierea cărora a scris:

Fiul Andreei Esca a împlinit 16 ani. Mesajul vedetei TV pentru Aris Melkior

„Îmi amintesc perfect cum speram să fie Leu:), să nu iasă Rac, pentru că nu voiam să fie prea sensibil, să sufere ușor ..

Și a venit printre primii Lei, pentru că medicul meu avea treabă mai spre sfârșitul săptămânii :))) . Aris nu se grăbea.

Era clar că trebuia să fie un adevărat Leu. Care nu se grăbește! Trăiește totul pe îndelete, cu poftă și bucurie.

Te cucerește și te învârte pe degete, încet și sigur… Iar tu știi asta, dar nu-i poți rezista. Așa e Aris!

N-ai altă opțiune decât să-l iubești chiar și când te scoate din minți! Și el știe asta! Șah-mat! La mulți ani, Aris Melkior!”

Andreea Esca și Alexandre Eram trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani. Cuplul s-a căsătorit în anul 2000, la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, și are doi copii, o fiică și un fiu, Alexia și Aris.

Cum s-au cunoscut Andreea Esca și soțul ei?

Cu ceva timp în urmă, într-un interviu acordat revistei Tango, Andreea Esca mărturisea cum și-au început cei doi relația:

„Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni şi mi-a plăcut foarte mult.

L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro TV pe vremea aceea.

Mi-a zis: ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el.

Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic. L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii.

Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică. I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat.

M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba ..

Apoi am auzit că pleacă în vacanţă şi am înţeles că era într-o relaţie. Am văzut că nu reacţionează în niciun fel, dar eu am mai încercat.

Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă şi zic: taci că îl sun acum şi îi spun că îmi trebuie uşă, aveau şi uşi la fabrica aceea”, spunea Andreea Esca, potrivit Libertatea.

„Mi-a trimis pe altcineva, n-a venit el, aşa că n-am rezolvat nici cu uşa. N-am rezolvat nici mergând la standul de baterii Fulmen pe care îl aveau la Saab, deşi m-am dus în fiecare zi să fac reportaje acolo ..”

Andreea Esca: „Mi se păruse că făcusem tot ce puteam să fac”

Ba chiar la stand, într-o zi, era şi cu fata aia cu care era el atunci .. Era superbă, dar .. ce să facem?

I-am zis „Bună” şi am plecat. La un moment dat l-am invitat la jurnal. N-a venit, a zis că nu poate.

Până la urmă, văzând că nu vrea şi nu vrea, a început să îmi iasă din cap. Mi se păruse că făcusem tot ce puteam să fac.

Am lăsat undeva în spate proiectul şi mi-am văzut de viaţă. Peste câteva luni, m-am dus la o petrecere la Vox Maris, cu prietenul meu care mă adusese la Soti…

Cum stăteam noi la masă, pe cine văd? Pe el. Era cu un prieten! Când l-am văzut, a fost groaznic, s-a reactivat totul, că eu nu sunt în stare să abandonez!

L-am văzut şi i-am zis că mi-a rămas dator, că nu a venit la jurnal. O să vin, a zis el. I-am spus eu când să vină şi am plecat.

Dar în ziua aia nu a venit! Atunci am zis: Gata! Dar am primit un fax haios, cu un desen cu un om care îşi smulgea părul din cap şi în care scria că îi pare rău că nu a putut să ajungă.

Era chiar foarte haios scris. Şi a doua zi a venit după jurnal şi m-a aşteptat cu flori. Ne-am dus la un restaurant şi, gata, s-a rezolvat. Din ziua aceea am rămas împreună”, a mai dezvăluit prezentatoarea Știrilor Pro TV.

Foto: Instagram

Citește și: 

Un rege din Malaysia a renunțat la tron pentru a se căsători cu un fotomodel, iar la doar câteva luni au divorțat. Ce a descoperit după?

Fiul ei a fost diagnosticat cu leziuni ireversibile la nivelul creierului. Vedeta trece prin momente grele: Încă nu știm cum îi va fi afectată viața

Atunci și acum. Cum arăta Adelina Pestrițu când a îmbrăcat prima oară rochia de mireasă? Transformarea vedetei este spectaculoasă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete