Un nou an cu noi obiective și experiențe autentice

Pe măsură ce Anul Nou bate la ușă, iar întreaga lume va număra ultimele secunde din 2021, orașul Dubai îi invită pe toți căutătorii de experiențe autentice să facă din următoarea lor vacanță o amintire de neuitat pentru mulți ani de acum înainte. Sosirea Anului Nou aduce iubitorilor de călătorii noi oportunități de a-și hrăni spiritul și de a acumula experiențe minunate prin activități autentice… „Only in Dubai'.

Un nou scop: eliberează-ți artistul interior

Artiștii în devenire și firile creative ar trebui să se îndrepte către Dubai International Art Centre (DIAC), un centru comunitar pentru pasionații de artă din cartierul Jumeirah 1 din Dubai. Cu o gamă largă de cursuri predate de profesioniși și ateliere creative, de la sesiuni de după-amiază, până la șase săptămâni de activități educaționale, programele din calendarul DIAC includ excursii la fermele de cămile din Dubai pentru a schița acțiunea sau ateliere de jumătate de zi de design de bijuterii din lut și mozaic. Cursurile mai lungi includ caligrafie arabă, sculptură în lemn, acuarelă și sesiuni avansate de sculptură în piatră.

Lumini, cameră, acțiune

Oferind o gamă largă de excursii unice de mers pe jos pentru pasionații de fotografie, Gulf Photo Plus organizează un program de instruire practică, ducând oaspeții la repere și locații emblematice din Dubai cu un tutore expert. Tururile le permit fotografilor în devenire să exploreze zona cu ghidul lor talentat, în timp ce li se stabilesc câteva provocări creative și tehnice, permițându-le să învețe mai multe despre cartierele din Dubai, perfecționându-și în același timp abilitățile fotografice. Atenție la discuții, tururi și evenimente cu invitați speciali care acoperă subiecte, de la fotografiarea arhitecturii până la capturarea orizontului uimitor al Dubaiului pe timp de noapte.

Patinați spre 2022


Sursa :Dubai Tourism / RollDXB

Pune-ți patinele și alunceă spre Anul Nou la RollDXB retro șic din Dubai, care a adus discoteca nostalgică cu role în Dubai în a doua jumătate a anului trecut. Situat în Mina Rashid, spațiul primește patinatori de toate vârstele și nivelurile. Turiștii pot închiria cizme retro la fața locului și pot lua lecții în care își pot dezvolta toate abilitățile fundamentale sau chiar pot învăța câteva mișcări de dans emblematice pe roți!

O vacanță de golf fără egal

Lecții private și de grup sunt oferite la Peter Cowen Academy Dubai. Cu trei locații din care să aleagă la Emirates Golf Club, Jumeirah Golf Estates și Dubai Creek, academiile oferă o serie de opțiuni pentru jucătorii aspiranți la golf care doresc să-și îmbunătățească swing-ul, să stăpânească complexitățile jocului sau să-și perfecționeze puttul cu îndrumarea unei echipe. de profesioniști PGA complet calificați.

Intră în acțiune

Sursa: Dubai Tourism/ TopGolf

Guru ai golfului și amatorii deopotrivă se pot îndrepta către destinația de sport și divertisment Top Golf, pentru a concura împotriva familiei și prietenilor sau pur și simplu își pot practica swing-ul. Situat în renumitul Emirates Golf Club, Top Golf este ideal pentru vizitatorii de toate nivelurile, abilitățile și grupele de vârstă. Cu trei restaurante și saloane cu vederi uimitoare la orizontul Dubaiului, oaspeții își pot sărbători vulturii și păsările în stil.

Primește-ți aripile la școala de șoimărie

Mergeți la Jebel Ali pentru a vă alătura Wild Flight pentru un curs intensiv de șoimărie pentru cei care doresc să învețe arta șoimilor. Învață atât tehnicile occidentale, cât și cele arabe, precum și creșterea, manipularea și pregătirea de bază a păsărilor de pradă.

Distracție la superlativ în Dubai

Unul dintre sporturile cu cea mai rapidă creștere din lume este ferm stabilit în Dubai – vizitatorii vor găsi terenuri de padel tenis în locații din tot emiratul. Ascuțiți-vă abilitățile și distrați-vă de minune la Padel Park Dubai, situat la Ripe Market, Umm Suqeim. Padel Park are trei terenuri și una dintre singurele peluze de petanque din Emiratele Arabe Unite. Lecțiile sunt disponibile pentru toate nivelurile, iar vizitatorii își pot face poftă de mâncare pe teren înainte de a se îndrepta către camioanele cu alimente și standurile de cafea din Ripe Market, situate la doar câțiva pași.

Țintește către stelele

Pasionații de spațiu pot alege dintr-o multitudine de cursuri și ateliere solare avansate la Al Thuraya Astronomy Centre, situat în Parcul Mushrif, unul dintre cele mai mari parcuri publice din Dubai. Cu cursuri precum astronomia practică și noțiunile de bază ale sistemului solar, până la introducerea în meteoriți sau astrofotografie, centrul este ideal atât pentru începători, cât și pentru studenții avansați ai stelelor.

ACTIVITĂȚI AUTENTICE marca “ONLY IN DUBAI

Apicultorii în devenire se unesc

La 90 de minute față de oraș se află enclava Hatta, situată în inima maiestuoșilor Munți Hajar. Teritoriu de prim rang pentru cei care caută aventuri și colecționari de experiență, sau cei care doresc doar să meargă dincolo de luminile strălucitoare ale orașului, munții, wadisurile și fermele din zonă oferă o gamă largă de experiențe de agrement diverse. Apicultorii în devenire se pot îndrepta către Ferma de albine Hatta Honey Bee Farm, care oferă cursuri, ateliere educaționale, excursii de descoperire și alte activități practice de apicultură, cu șansa de a gusta delicioasa miere locală obținută din stupii Hatta.

Sursa: Dubai Tourism / Hatta

Creează propriul parfum

Sursa: Dubai Tourism/ Oo La Lab

Dubai este renumit pentru aromele de mosc lemnos și parfumurile de oud care parfumează aerul souk-urilor tradiționale ale orașului, mall-urilor moderne și restaurantelor tradiționale. Aflați mai multe despre parfumurile caracteristice și petreceți o după-amiază creând parfumuri sau lumânări personalizate la Oo La Lab. Acest atelier de parfumuri oferă șansa de a vă amesteca propriile parfumuri personalizate dintr-o selecție de peste 1.000 de combinații unice în timpul unei singure sesiuni cu un mixolog intern sau să vă înscrieți pentru a participa la un atelier de grup.

Sculptați o piesă de ceramică uimitoare

Sursa: Dubai Tourism / Yadawei

Yadawei (pronunțat ya-da-way) este adjectivul arab pentru termenul de 'manual' și este folosit atunci când se referă la piese care sunt lucrate manual și autentice. Faceți o excursie la Yadawei, un studio dedicat ceramicii și ceramicii care le permite artiștilor, olarilor și pasionaților să exploreze lutul ca mijloc de expresie artistică în timpul unei serii de ateliere și cursuri concepute pentru adolescenți (de la 16 ani și peste) și adulți.

Febra gătitului

Sursa: Dubai Tourism/ Culinary Boutique

Culinary Boutique a fost înființată în 2015 pentru a satisface gurmanzii și pasionații de gătit din tot orașul și din toate cele patru colțuri ale lumii. Oferind o varietate de cursuri de gătit, de la bucătăria emirateană până la mâncăruri clasice libaneze, Culinary Boutique poate aranja o singură sesiune de gătit sau o serie de masterclassuri private pentru bucătari aspiranți, precum și pentru începători entuziaști, în locațiile sale Jumeirah 1 sau Galleria Mall, Barsha.

Regândiți sustenabilitatea

Expo 2020, care se desfășoară până pe 31 martie 2022, va oferi una dintre cele mai sustenabile expoziții de până acum. Programul, care a fost dezvoltat în conformitate cu Agenda 2030 a Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Durabilă, include un calendar de discuții și discuții care provoacă gândirea care se desfășoară pe tot parcursul evenimentului. Asigurați-vă că petreceți timp la Pavilionul pentru durabilitate al Expo 2020, care a fost proiectat de firma de arhitectură Grimshaw (The Eden Project, Cornwall, Marea Britanie și Fulton Centre, New York, SUA). Această clădire în mare măsură autosusținută are rezervoare, „arbori de energie' care urmăresc solar și structuri proiectate pentru a capta apa din umiditatea aerului.

Afundați-vă în deșert

Sursa: Dubai Tourism / Sonara Camp

Mergeți la Sonara Camp din Dubai Desert Conservation Reserve, o tabără ecologică în deșert, care se adresează călătorilor de o zi și oaspeților peste noapte. Activitățile sunt abundente, de la tir cu arcul, admirarea șoimilor și observarea stelelor, la călărie cu cămile, proiecții de filme sub stele și sandboarding. Stați într-unul dintre corturile nomade spațioase de la Sonara și treziți-vă la soarele care răsare peste dune.

Ciocolată artizanală

Sursa: Dubai Tourism / Mirzam Chocolate

Pentru arome unice de cacao, sinonime cu Dubai, cum ar fi curmalul și cardamomul, vizitatorii trebuie să se îndrepte către MirzamChocolate din Al Quoz 3. Pasionații de ciocolată pot experimenta fiecare aspect al fabricării ciocolatei în acest atelier frumos, de la prăjirea boabelor de cacao până la împachetarea manuală a fiecărui baton.

Învață meșteșugul țesăturii

Al Seef este unul dintre cele mai populare cartiere de agrement din Dubai, situat direct pe Dubai Creek. Un cartier plin de istorie, Al Seef aduce un omagiu moștenirii distincte a Emiratelor Arabe Unite. Vizitatorii cu degete agile pot învăța meșteșugul țesăturii tradiționale la Magic Rugs și, la sfârșitul vizitei, își pot lua acasă propriul covor făcut manual!

EXPERIENȚE CARE TE ÎMBOGĂȚESC

Terapia prin artă

Terapia prin artă este o modalitate ideală de a te relaxa, de a te acorda cu latura ta creativă și de a crea ceva frumos ca suvenir din Dubai. Meraki Art Studio oferă artiștilor amatori o multitudine de cursuri și ateliere, inclusiv șansa de a realiza lampi din rășină care să lumineze orice cameră, sau pentru cei care sunt mai ambițioși pot crea o pictură abstractă din rășină pe care să o ducă acasă.

Explorarea multimedia

Sursa: Dubai Tourism / thejamjardubai

thejamjardubai.com este un spațiu artistic comunitar cu un program extins de ateliere artistice pentru adulți, copii și copii mici, într-o varietate de medii, tehnici și teorii artistice. Adulții își pot îmbunătăți abilitățile în timpul orelor de tehnică acuarelă sau acrilică; copiii pot fi angajați în explorarea multimedia și educația STEM, în timp ce copiii mici și părinții se pot distra împreună în timpul sesiunilor de artă senzorială.

Încălecați un cal pur sânge arăbesc

Reconectați-vă cu natura și alăturați-vă altor călăreți experimentați într-un tur cu ghid privat prin dunele de nisip fascinante din stațiunea de lux Bab Al Shams. Calul arab este una dintre cele mai admirate rase din lume, așa că ce modalitate mai bună de a explora moștenirea deșertului Dubai decât pe un cal magnific?

Descoperiți artiști contemporani la Jameel Arts Center

Una dintre primele instituții de artă contemporană din Dubai, Jameel Arts Centre prezintă expoziții individuale și de grup, extrase atât din Colecția de Artă Jameel, cât și prin colaborări regionale și internaționale. Vizitatorii vor fi uimiți de spațiul expansiv cu trei etaje, multidisciplinar, care include șapte grădini distinctive, proiectate de arhitectul peisagist Anouk Vogel, reflectând biomurile locale și globale ale deșertului.

Situat lângă pârâu în cartierul Jaddaf Waterfront din Dubai, vizitatorii pot descoperi artiști locali și regionali înainte de a se îndrepta către Biblioteca Jameel, un centru de cercetare cu acces deschis dedicat artiștilor și mișcărilor culturale din statele din Golf și nu numai pentru o experiență educațională și îmbogățitoare.

Yoga și meditație ghidate de cai

Petreceți o după-amiază în prezența puternică a cailor și veți pleca simțindu-vă reîncărcat mental și împrospătat fizic. Activitățile de wellness liniștite găzduite de Feelquest Retreats la Melia Desert Palm, Dubai includ yoga ghidată de cai, meditație pe lună plină și sesiuni wellness în weekend cu cai.

Horse guided yoga and meditation

Spend an afternoon in the powerful presence of horses, and leave feeling mentally recharged and physically refreshed. Peaceful wellness activities hosted by Feelquest Retreats at Melia Desert Palm, Dubai include horse-guided yoga, full moon meditation and weekend wellness retreats with horses.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news