Un ghid complet pentru înțelegerea tipului de corp și a modului în care acesta afectează selecția rochiei de mireasă

De ce este esențial să vă cunoașteți forma corpului înainte de a cumpăra o rochie de mireasă? Te simți neliniștită la gândul să-ți cumperi o rochie de mireasă? Oricât de interesante pot fi cumpărăturile pentru o rochie de mireasă, multe femei se tem să ia decizia greșită în ziua lor cea mare. Această eroare este adesea costisitoare și incorecte. Totuși, astfel de greșeli pot fi evitate, atâta timp cât cunoști câteva principii de bază de selecție, nu este dificil să alegi o rochie de mireasă.

În asta vom săpa. Voi începe prin a sublinia procesul precis, pas cu pas, pentru a vă determina tipul de corp, deoarece acest lucru este important atunci când vă alegeți rochia de mireasă. Ulterior, pe baza rezultatelor tale, te voi ajuta să alegi cea mai bună rochie de mireasă.

 Găsirea tipului de corp: un ghid

Cunoașterea tipului tău de corp este unul dintre primele și cele mai importante considerente atunci când alegi orice ținută, nu doar o rochie de mireasă. Desigur, acest lucru este esențial, deoarece ținuta adecvată înseamnă să vă accentuați cele mai bune trăsături în timp ce le ascundeți pe cele mai puțin atrăgătoare. Dacă faci o căutare, poți găsi multe articole care descriu diferite metode de a-ți determina tipul de corp. Cele mai multe dintre acestea folosesc măsurători ale bustului, taliei și șoldurilor. Cu toate acestea, rochiile de mireasă sunt mai potrivite decât cele de zi cu zi. Apoi, va trebui să vă măsurați din nou umerii.

Din nou, acesta este un rezultat al diferențelor feminine. Deci, dacă ai umerii deosebit de largi sau îngusti, sau un piept deosebit de mare sau mic, s-ar putea să te încadrezi în două categorii, nu doar una. În acest caz, ar fi bine să cercetați rochiile pentru ambele tipuri de corp și să o găsiți pe cea care vă place cel mai mult.

Tipul exact de corp va fi determinat folosind măsurătorile umărului și bustului

În timp ce vă puteți măsura singură, a cere altcuiva să vă măsoare umerii și bustul este de obicei mai precis. Mai jos sunt pașii pentru efectuarea fiecărei măsurători. Cel mai bine este ca o prietenă să-ți măsoare umerii. Măsurarea umărului este întreaga lungime a benzii din jurul corpului, de la o margine a umărului până la același punct.

Pătrat sau oval

Raportul dintre șolduri și umeri sau sân va fi puțin mare sau egal dacă ai o formă de triunghi. Cu alte cuvinte, șoldurile vor fi mai mari decât sânul sau umerii. Șoldurile sunt mai mari decât umerii, ceea ce servește ca o trăsătură definitorie.

Forma de clepsidră

Dacă ai o formă de clepsidră, trebuie să îndeplineșți trei condiții. În primul rând, raportul dintre talie și șolduri ar trebui să fie de minim, de sub un centrimetru. În al doilea rând, raportul talie-umăr-sau-bust trebuie să fie foarte mic. În cele din urmă, nu va exista o diferență mare între măsurătorile umărului și șoldului. Porțiunile superioare și inferioare sunt proporționale uniform, iar linia taliei este clar definită.

Acum știm cum să facem distincția între fiecare tip de corp folosind diferite măsurători și calcule. De asemenea, ne-am uitat la trăsăturile distinctive ale fiecărui tip de corp. Deci, să examinăm trăsăturile pozitive și trăsăturile negative ale diferitelor forme ale corpului.

Te-ai gândit vreodată că unele stiluri de rochie ți se potrivesc mai bine decât altele înainte de a folosi acest ghid pentru a-ți determina tipul de corp? Acest lucru este adevărat deoarece fiecare tip de corp are atât caracteristici atrăgătoare, cât și nemăgulitoare. Multe caracteristici care sunt benefice pentru anumite tipuri de corp sunt evidențiate de diverse stiluri de îmbrăcăminte.

Trăsăturile pozitive și negative ale diferitelor tipuri de corp: ce trebuie subliniat și ascuns

Triunghi inversat sau un măr

Curbele, picioarele subțiri și bustul plin sunt cele mai bune caracteristici ale tale. Caracteristici nefavorabile: șolduri înguste și talie groasă. Modelele care se înfășoară la șolduri vor echilibra cele două părți ale corpului tău, ascund în același timp dimensiunile strânse. Mai mult, căutați modele care accentuează jumătatea inferioară cu volum și curbe pentru a îmblânzi dimensiunea jumătății superioare.

Dreptunghi – Cele mai bune calități: bust redus

Calități mai puțin atrăgătoare: absența curbelor și linia vagă a taliei. Siluetele ideale pentru acest tip de corp sunt cele care oferă aspectul unor curbe acolo unde de fapt nu există. Șoldurile tale vor părea mai mari și mai proporționale dacă purtați fuste cu textură suplimentară sau podoabe precum volanuri și panglici care adaugă volum.

Pătrat sau oval

Bustul mic și talia subțire sunt cele mai bune atribute. Calități mai puțin atrăgătoare: șolduri late. Păstrați detaliile modeste ale zonei șoldurilor și adăugați o textură și volum suplimentar în partea de sus pentru a o înmuia. Rochiile evazate vor ascunde și vor atrage atenția departe de șolduri. Acestea vor atrage atenția și asupra bustului tău mic și a trunchiului superior.

Clepsidră

Calități excelente: talie bine definită și porțiuni superioare și inferioare echilibrate. Forma corpului de clepsidră este considerată cea mai bună datorită echilibrului și curbelor sale naturale. Pentru tipul tău de corp, stilurile vestimentare potrivite care îți accentuează curbele naturale sunt cea mai bună opțiune. Cu toate acestea, tipul de corp de clepsidră poate scoate orice model de rochie cu ușurință și veți avea mai multe alternative decât oricine cu orice alt tip de corp.

Recunoașterea siluetelor populare pentru rochiile de mireasă

Ar fi trebuit să-ți fi dat seama de tipul tău de corp până în acest moment și ar trebui să fii, de asemenea, conștientă de cele mai mari și mai puțin atrăgătoare trăsături. Determinarea celor mai bune siluete pentru tipul tău de corp în rochii de mireasă. Cred că ar trebui să fii familiarizată cu numeroasele siluete de rochii de mireasă care sunt în prezent pe piață înainte de a continua. Veți dobândi cunoștințe despre cum apare fiecare și despre motivele pentru care unele sunt potrivite pentru tipul dumneavoastră de corp, în timp ce altele nu sunt.

Cele mai proeminente și cunoscute siluete de rochii de mireasă pe care ar trebui să le cunoașteți sunt următoarele:

A-line

Linia A modificată, o versiune a liniei A, devine, de asemenea, din ce în ce mai populară printre mirese. Rețineți cum este croită de la corset și talie până la șolduri. Apoi, de la șolduri în jos, se extinde încet într-o formă de linie A. Acest stil are avantajul de a avea mai mult spațiu pentru șold. Cu toate acestea, rochia modificată în linie A este mai potrivită, în ciuda faptului că silueta simplă în linie A este un clasic.

Rochie de bal

Fusta lată și voluminoasă a acestui stil creează silueta distinctivă a prințesei. Tipul de rochie are, totuși, și un corset potrivit, care contrastează cu fusta plină. Fusta lată și groasă care definește acest stil este inconfundabilă. Moda este extrem de feminină și dramatică din toate părțile. Rochia de bal este o formă care poate face o mare impresie datorită corsetului său strâmt, fustei încăpătoare și trenului izbitor.

Rețineți că fiecare tip de corp poate necesita o silueta diferită

Sirenă

Nu există o siluetă mai bună din care să alegi dacă vrei să-ți evidențiezi curbele natural. Sirena este croită perfect de pe corset, prin talie, șolduri și genunchi. Apoi, se extinde dincolo de genunchi, făcând o declarație spectaculoasă. Silueta emană rafinament și încredere pe lângă faptul că este sexy. Nu orice mireasă poate purta cu succes o rochie în stil sirenă. Acesta este un stil pe care nu ar trebui să-l ignori dacă ai trupul potrivit.

Trompetă

Această siluetă este uneori confundată cu o sirenă. Există totuși diferențe notabile. În primul rând, spre deosebire de sirenă, corsetul este drept și nu se potrivește. Această ținută în formă de trompetă servește la ilustrarea distincției. Mai mult decât atât, fusta nu este la fel de plină ca a sirenei. Cu toate acestea, este un stil care vă permite să vă subliniați forma și curbele feminine.

Teacă

Teaca este o siluetă dreaptă, după cum sugerează și numele, care străbate corpul de-a lungul curbelor sale naturale înainte de a cădea la lungimea completă. Teaca are un aspect foarte feminin. Acest lucru se datorează modului în care îmbrățișează ușor corpul fără a fi prea restrictiv. Chiar dacă nu există curbe, asta dă impresia că există. Silueta alungește și corpul, dând impresia că este mai înalt și mai suplu.

Imperiu

Această siluetă specială se distinge printr-o talie mai înaltă. Talia unei rochii empire este mai înaltă decât talia naturală, spre deosebire de alte stiluri de rochii mireasă ieftine. În consecință, apare ușor sub sân. În timp ce corsetul este clar delimitat, fusta este drapată liber. Acest aspect ascunde imperfecțiunile din partea inferioară a corpului, în timp ce ascunde talia și șoldurile.

Forme ale celor mai bune rochii de mireasă pentru fiecare tip de corp

Găsirea siluetelor ideale de rochii de mireasă pentru fiecare tip de corp este partea interesantă care urmează. Aveți o selecție excelentă din care să alegeți că urmare a acestui lucru. De asemenea, implică faptul că vă puteți distra mult în timp ce încercați diferite tipuri de rochii pe parcursul sesiunii de cumpărare a nunții, până când vă alegeți preferatul.

Cele mai bune siluete de rochii de mireasă

În funcție de tipul de corp cu care semăna cel mai mult, poți alege cea mai bună siluetă de rochie de mireasă pentru tipul tău de corp. Cu toate acestea, este întotdeauna recomandat să alegeți rochii care se potrivesc bine pentru a vă evidenția forma naturală. La miresele mărimi plus, stilul imperiu și rochiile cu talie definită, cum ar fi rochia în linie A sau rochia de bal, arată uimitor. Evitați stilurile cu forme de rochie drapate lejer, cum ar fi teacă. De asemenea, stai departe de țesăturile lipicioase și alege în schimb rochii structurate.

Procesul de planificare ar trebui să înceapă cu aproximativ 10 până la 12 luni înainte de nuntă. Cu opt luni înainte de ziua cea mare este perioada ideală pentru a începe să cauți o rochie de mireasă.

Cum să recunoașteți diferitele tipuri de corp

De asemenea, am vorbit despre caracteristicile distinctive ale fiecărui tip de corp, incluzând atât aspectele atractive, cât și cele care pot fi ascunse.

Triunghi inversat sau un măr

Atuul tău cel mai de preț, curbele, te poate lăsa să le arăți în rochia de mireasă potrivită. Dacă adăugați mai mult volum, vă veți ascunde șoldurile ușor proeminente și vă va oferi un aspect mai curbat.

Siluete de rochii care sunt sugerate: O rochie în linie A cu o fustă plină va arăta uimitor. Acest lucru va evidenția o formă curbată și va oferi aspectul unei talii înguste. Observați și rochiile de bal.

Stiluri de evitat: Regulă principală este să stai departe de orice stil de rochie care îți pune în valoare jumătatea inferioară îngustă sau talia mai lată.

Pătrat sau oval

Partea superioară a corpului tău zvelt și tonifiat este cea mai bună caracteristică a ta. Rochiile care subliniază această regiune și ascund șoldurile tale mari vor părea așadar ideale.

Siluete de rochii care sunt sugerate: Rochiile de bal alunecă departe de talie pentru a-ți ascunde șoldurile largi. Această este o opțiune fantastică la care să te gândeșți.

Stiluri de evitat: Evitați să purtați orice îmbrăcăminte care atrage atenția asupra șoldurilor sau burticii. Evitați teacă, deoarece crește volumul jumătății inferioare.

Clepsidră

Ai noroc dacă ai o formă de clepsidră. Tipul tău de corp completează frumos fiecare silueta de rochie de mireasă. Totuși, poartă ținute care să-ți evidențieze corpul și să-ți scoată în evidență curbele naturale minunate. Vei arăta minunat dacă alegi rochii de mireasă care îți vor accentua forma actuală.

Siluete de rochii care sunt sugerate: Tipul tău de corp este ideal pentru a arăta modele de rochii în formă și evazată, cum ar fi sirenă și trompetă. Aceste stiluri vă vor oferi un aspect izbitor, deoarece se conturează cu curbele naturale și se extind dincolo de șolduri.

Stiluri de evitat: Fiecare silueta de rochie va arată excelent pe o formă echilibrată precum clepsidră. Prin urmare, nu există anumite tendințe vestimentare de evitat. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial