Un cuplu a ales un nume rar întâlnit pentru fiica lor: „Familia mea urăște cu desăvârșire numele copilului meu”

Un cuplu a decis să îi dea copilului lor un nume mai puțin întâlnit. Familia lor a fost extrem de deranjată de alegerea celor doi părinți.

Bella Davis a devenit mamă la vârsta de 18 ani și a ales un nume rar întâlnit pentru fiica sa. Tânăra adoră numele copilului săi, însă s-a confruntat cu probleme cu cei din familie. Membrii familiei au confundat numele micuței cu un producător auto. Pe Internet au apărut comentarii din partea oamenilor care spun că numele fetiței „sună ca o boală'.

„Familia mea urăște cu desăvârșire numele copilului meu, deoarece sună ca o companie auto, dar eu îl iubesc', a spus Bella Davis.

Bella și iubitul ei, Reason Robison, în vârstă de 20 de ani, s-au îndrăgostit de numele Polaris, un alt nume pentru Steaua Polară,  înainte ca fetița lor să se nască în iulie anul trecut.

Rudele nu au fost deloc încântate de alegerea făcută de cei doi părinți. „Când le-am spus prietenilor și familiei noastre, nimănui nu i-a plăcut. Multă lume s-a gândit la compania producătoare de mașini, Polaris Inc, care vinde vehicule de teren.

Sora mea a urât-o cu desăvârșire, dar odată ce s-a născut Polaris, a început să-i placă puțin mai mult', a dezvăluit ea.

După ce a făcut public numele bebelușului, mai multe persoane au criticat-o pe mamă pentru alegerea făcută.

Multe dintre comentarii spun că ar fi hărțuită la școală din cauza numelui ei și că este urât. Am încetat să mai citesc comentariile acum pentru că sunt prea pline de ură', a mai povestit ea, potrivit The Mirror.

Bella și Reason Robison s-au cunoscut datorită dragostei lor pentru astronomie. Cei doi mergeau împreună să urmărească stelele la primele lor întâlniri. Tânăra și-a amintit cum iubitul ei arătase spre Steaua Polară, sau Polaris, chiar înainte de a o cere în căsătorie și tocmai din acest motiv, au considerat că numele merită efortul, potrivit Fanatik.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete