Un conac de 5 stele: Domeniul Seniorilor

Un conac de 5 stele: Domeniul Seniorilor

Domeniul Seniorilor
Domeniul, care se dezvolta in mod constant adaugand servicii si facilitati de la un sezon la altul, este localizat la numai 45 km de Bucuresti, in Comuna Greaca – Giurgiu. Datorita locatiei sale, acesta reprezinta locul ideal pentru city break-uri, mini-concedii, cine romantice, evenimente speciale, conferinte si team-building-uri.

In prezent, cu planuri uriase de extindere, proprietatea este alcatuita din Conac, Carte Blanche Restaurant, Barbeque traditional prevazut cu o terasa de 120 locuri, si Veritas – un Contemporary Wine Bar, care isi incanta oaspetii cu peste 80 sortimente de vin.

Domeniul SeniorilorDomeniul Seniorilor

Conacul este prevazut cu 15 camere si un apartament cu terasa proprie foarte spatioase, toate mobilate in stilul contemporan-luxos, in nuante pastelate. Carte Blanche Restaurant, cu o capacitate 98 persoane, beneficiaza de o minunata veranda climatizata ce permite largirea acestuia pana la 218 locuri. Mobilierul, dotarile si accesoriile acestuia, creeaza mediul perfect de organizare a oricarui tip de eveniment.

Intreaga proprietate, datorita amplasamentului sau, isi incanta oaspetii cu o panorama unica asupra lizierei Dunarii, ofera servicii la cele mai inalte standarde si multiple variante de petrecere a timpului liber, printre care putem enumera outdoor airsoft, plimbari cu ATV-ul, off-road biking, pescuit si vanatoare.

Domeniul Seniorilor Domeniul Seniorilor

Incepand cu aceasta vara, domeniul se extinde la cea de-a doua etapa, care va fi compusa din 2 piscine, 2 jacuzzi, 2 sali evenimente, spa si loc de joaca pentru copii. Cu un potential urias pentru atragerea turistilor straini, extinderea va continua in fiecare sezon si va include 16 bungalow-uri prevazute cu cate doua camere, chicineta si terasa, 32 de vile in sistemul de „time share vacation', 2 terenuri de tenis, teren de golf, hipodrom.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta